Anul Mistretului

Anul Mistretului Pentru Fiecare Zodie

Se poate vorbi despre unul din anii buni pentru aproape toata lumea, un an in care toti se vor simti mai bine, mai liberi, mai usurati sub atitudinea politicoasa a influentei Mistretului care, in primul rand, va mangaia pe toti cu sentimentul bunastarii si al bogatiei. In plus, prin norocul sau, Mistretul aduce cavalerism si extravaganta, multumire si siguranta, pentru ca, este clar ca daca viata merita traita este momentul ca toata lumea sa o faca.

Economia/ afacerile vor prospera fiind vorba de unul dintre anii cei mai abundenti cu putinta, mandria realizarilor va fi destul de prezenta, atmosfera toleranta si expansiva va face posibila prietenia si bunele relatii, s.a.m.d. dar nu va trebui sa uitam nici o secunda de regulile naturale ale convietuirii. Orice depasire a bunului simt intra pe teritoriul destul de favorizat de influenta Mistretului de a depasi masura si de a fi coplesiti de mersul evenimentelor.

Viata traita cu adevarat este un atu permanent al influentei Mistretului. Cu toate acestea nu trebuie sa uitam ca multi dintre noi inteleg gresit acest "La dolce vita" si, profitand de unele "inclinatii" ale Mistretului spre escrocherie… nu trebuie sa ne gandim la ce va putea urma. Nu trebuie sa ne lasam luati de valul realizarilor fiind necesara cumpatarea si calculul eforturilor si gesturilor noastre la fel de mult ca si pana acum.

In plus nu trebuie sa uitam ca ezitarea, sovaiala, subestimarea propriilor calitati exact atunci cand este nevoie de contrariul acestei evaluari reprezinta posibilitatea unor pierderi direct proportionale cu eroarea "acceptata". Cheltuielile peste asura, investitiile "necalculate", actiuni impulsive de generozitate, lipsa prudentei, consideratii superficiale asupra unor batalii care par pierdute reprezinta tot atatea trenuri pierdute. Si, sa nu uitam niciodata de cei din jurul nostru!

Anul Mistretului Pentru Zodia Sobolan

Pentru strangatorul Sobolan urmeaza un an care il va solicita din plin atat energetic cat si financiar. Cursul evenimentelor, calm, "inclinat" spre realizari si acumulare, fara situatii tensionate, etc. care sa solicite apelul la calitatile de exceptie legate de situatiile de criza ale acestui individ il vor plasa intr-un fel de comun, de mers orizontal al evenimentelor. De aceea nu se vor inregistra succese deosebite indiferent de linia de activitate cu toate ca anul este un an de progres.

Mersul linistit al evenimentelor il va determina sa accepte ca este un an al refacerii, al prietenilor si al familiei. Daca nu va constientiza aceasta realitate "va avea grija" sa isi faca un mare deserviciu prin inducerea de tensiuni la nivelul celor care il inconjoara, fapt ce va atrage atat pierderi financiare cat si de imagine. Nu trebuie sa uite ca bunastarea cere constiinta.

Anul Mistretului Pentru Zodia Bivol

Tendinta permanenta a nativului Bivol spre liniste, spre familie gaseste acest an ca fiind unul dintre cele mai minunate. Totul merge asa cum se doreste, eforturile si gesturile sale sunt rasplatite pe masura, asa incat tot ceea ce se petrece tinde sa "adoarma" simturile acestui nativ. Poate ca lucrurile ar merge si mai bine daca va intelege ca bunul mers al evenimentelor ii determina pe cei din jur sa solicite ceva mai multa viata mondena decat de obicei, ceva mai multa distractie din care ar castiga si el.

Daca isi pastreaza linia comportamentala va fi bine. Daca se va lasa luat de valul celor din jur, de exuberanta, de credinta ca va castiga si fara munca obisnuita de pana acum, va fi bine sa nu uite ca el nu este genul castigului "din cer"/ "din noroc". Este foarte posibil ca ceva sa "scartaie", sa nu fie in regula si, atunci, sa aiba parte de pierderi dezastruoase.

Anul Mistretului Pentru Zodia Tigru

Tutela Mistretului asupra nativului Tigru este destul de directa. Fara a lasa dreptul la negociere, dintr-un fair play cavaleresc, Mistretul va da o sansa pentru acest an. Astfel, inceputul anului este aproape garantat a fi pe placul Tigrului, conditia continuitatii acestuia fiind legata de pornirile si gesturile sale din aceasta perioada "de test". Deci, atentie la inceputul anului care poate fi unul plin de realizari sau… Poate ca daca se va ridica la nivelul nobletii sale caracteristice, Tigrul ar avea de castigat.

Ideile in permanenta schibare ale nativitatii Tigru pot sa nu fie pe placul celor din jur in acest an al bunastarii, al stabilitatii, fapt pentru care va fi usor sa fie gresit interpretat. Poate ca daca va accepta valul si nu se va mai impotrivi la ceea ce crede ca nu este in acord cu modul sau de a actiona va avea numai de castigat. Poate… Cert este ca trebuie sa fie atent la cei din jur.

Anul Mistretului Pentru Zodia Iepure

Totul merge de la sine, realizarile vin din toate partile, toata lumea vrea sa se distreze si sa castige, … , parca totul ar fi regizat chiar de el, nativul Iepure. Totusi este bine sa nu uite ca toate acestea se datoreaza influentei general benefice a Mistretului. Si, in fond, este bine ca, atunci cand totul pare un vis, sa gandesti la posibila trezire si la faptul ca trebuie sa ramai intotdeauna ceea ce esti sau, in cazul fericit, sa te perfectionezi, urcand inca o treapta pe drumul vietii.

Deci, atentie la faptul ca lucrurile pot parea mult mai stralucitoare decat sunt in realitate si la faptul ca nativul Iepure trebuie sa fie foarte atent si, mai ales, realist atunci cand promite sau garanteaza pentru altii. Cei din jur nu sunt intotdeauna cei valorosi si el va trebui sa aiba in "vizor", permanent, propriile interese - a fi caritabil nu exclude posibilitatea de a fi "gresit".

Anul Mistretului Pentru Zodia Dragon

Daca totul trebuie sa mearga bine atunci este cazul ca nativul Dragon sa se conformeze. Norocul straluceste din nou, gata de a sustine activitatile de orice fel la care se angajeaza nativul nostru. In esenta este bine daca va face tot ceea ce ii sta in putinta pentru a nu pierde nici o secunda din acest an fie pentru a da "drumul" la noi afaceri fie pentru a "inchide" vechi probleme sau datorii. Un alt "element" de care va trebui sa tina seama este faptul ca aproape toti cei din jur il vor sprijini.

Influenta Mistretului are si reversul ei. Cel putin in cazul nativitatii Dragon, el va cere noblete reala, comportament "regal" indiferent de ceea ce va intreprinde si de ceea ce se petrece. In lipsa acestui mod de a fi, Dragonul va avea cate ceva de pierdut, in special la nivel de relatii umane, vechi prieteni, vechi cunostinte blamandu-i lipsa de putere, de noblete.

Anul Mistretului Pentru Zodia Sarpe

Sarpele a produs intotdeauna "frisoane" oricarui Mistret. Si daca tot a venit vremea sa conduca, Mistretul il va ocoli, ca de obicei. In consecinta va urma un an destul de ciudat, plasat la limita dintre bine si rau, castig si pierdere. In plus, toata lumea este plina de energia realizarilor si totul pare sa se "miste" prea repede pentru ca nativul Sarpe sa poata reactiona intr-un fel. Poate de aceea va fi un an agitat in care Sarpele va cheltui enorm de multa energie pentru un castig minim.

In concluzie este un an in care Sarpele pierde din carisma sa deoarece toti sunt plini de ea si, in plus, de cele mai multe ori, banul este ceva mai material decat se pare. Din "gramada" unui an se poate lua doar o anumita cantitate. Analizele superficiale si o mica doza de ghinion il pot face pe Sarpele nostru sa fie obligat sa puna in gramada in loc sa ia si el o parte?!?

Anul Mistretului Pentru Zodia Cal

Calul este cu siguranta unul din simbolurile invidiate de Mistret. Este foarte posibil ca lucrurile sa mearga foarte bine asa cum, la fel, este de netagaduit ca Mistretul va avea tendinta sa se joace cu el stopand, pas cu pas, orice incercare de avant. Nativii Cal nu trebuie sa dispere. Mistretul se va juca respectand intotdeauna regulile bunului simt si, sa nu uitam, generozitatea sa va iesi la iveala mai devreme sau mai tarziu (odata cu trecerea de jumatatea anului lucrurile vor merge din ce in ce mai bine).

In acest an, cel putin in prima jumatate a acestuia, nativul Cal trebuie sa fie deosebit de atent sa nu riste. Este adevarat ca lucrurile se complica de la o clipa la alta si investitiile si mai ales proiectele sale se desfasoara cu greutate dar nu este cazul sa se riste. Mistretul doar se joaca si nu mai poate interveni cand v-o faceti cu mana Dvs.. Atentie la prietenii cu vechi invidii!!!

Anul Mistretului Pentru Zodia Capra

Sensibila si aeriana Capra va oferi toate sansele ca dorinta veche a Mistretului de a proteja sa se implineasca. Va urma un an bun in care nativul Capra va avea parte de sustinere din toate directiile, cea mai dura evolutie a acestui an mergand in directia refacerii dupa necazurile avute. Va fi necesar ca ea sa nu caute sa se relaxeze dupa "experientele" traite anterior deoarece vremea sustinerii poate trece foarte repede. Este evident ca trebuie sa actioneze deoarece ea stie cel mai bine ceea ce ii trebuie.

Atentie la posibilitatea de a interpreta gresit pe cei din jur. Vremurile grele au trecut si nu este cazul sa suspectati sau sa purtati ranchiuna pentru cele care s-au petrecut. Cei care v-au refuzat ajutorul sunt gata sa isi rascumpere greseala iar cei care v-au "gresit" ii cunoasteti si ii veti evita. La treaba, deoarece anul trece destul de repede!!!

Anul Mistretului Pentru Zodia Maimuta

Anul Mistretului este un an in care nu trebuie sa gandesti prea mult ca sa ai parte de realizari. Acum orice secunda pierduta pentru analize si planuri elevate/ elaborate sunt compatibile cu pierderea de timp. Poate ca cea mai buna solutie este sa actionezi si sa respecti regulile jocului si cumpatarea. Maimuta va avea parte de un an plin de incercari, cu dispute financiare si de afaceri, cu probleme si stari de conflict direct proportionale cu efortul nativului de a trece peste acestea.

In concluzie este bine ca nativul Maimuta sa inteleaga ca totul merge de la sine. Daca va face compromisurile de cuviinta, daca va face concesii care alta data i se pareau jignitoare, daca va intelege ca nu este vremea sa creada in puterea sau intelegerea celor care altadata l-au ajutat va gasi puterea sa treaca peste acest an cu destule realizari.

Anul Mistretului Pentru Zodia Mistret

Cocosul este un semn destul de nesuferit pentru Mistret. Tendinta acestui nativ spre a "beneficia" de multe din prerogativele Mistretului vor gasi "pedeapsa" sab influenta acestuia. Va urma un an lamentabil in care dificultati neasteptate rasar din toate directiile, in care cariera sa se va afla foarte aproape de cea mai adanca prapastie, in care banii vor fi cheltuiti inainte de a fi produsi, s.a. Unicul sprijin al nativului Cocos se va "regasi" in prietenii de incredere si in cei direct interesati de el.

Toate cele prezentate mai sus nu sunt compatibile cu perceptia unui an pagubitor si/ sau dezamagitor. Echilibrul si atentia marita vor fi elementele cele mai sigure ale succesului, chiar daca acesta va pare nesemnificativ. In plus, daca isi va cenzura putin "cantecul" permanent, se poate spune ca aproape a castigat lupta cu influenta Mistretului.

Anul Mistretului Pentru Zodia Caine

Pentru nativul Caine se poate spune ca va fi un an destul de bun, care va fi umbrit doar de faptul ca trebuie sa imparta cu ceilalti membri ai "gospodariei" influentei Mistretului. Va fi unul din anii destul de buni, chiar daca nu se va ridica la inaltimea asteptarilor, in care este indicat ca nativul Caine sa se gandeasca mai mult la viitor, energia si eforturile sale avand un randament mult mai bun daca vor fi investite in acesta.

Nativul Caine nu trebuie sa uite nici o clipa ca amanarea/ tergiversarea angajarii in tot ceea ce inseamna activitatea sa sunt compatibile cu pierderea de timp, bani, sansa si, mai ales, de prieteni. In plus nu trebuie sa se lase "inselat" de o oarecare usuratate/ eficienta in obtinerea de beneficii neasteptate. Ele sunt fructul care incearca sa il opreasca in a-si asigura viitorul.

Anul Mistretului Pentru Zodia Mistret

"Se poate Monsieur!" ar fi descrierea cea mai evaziva a acestui an. Este evident ca nativul Mistret va incerca sa traiasca viata in acest an prin tot ceea ce se poate, prin toti "porii". Va fi un an stabil in care se prevad si castiguri dar si conflicte. Castigurile financiare, morale, etc. vor avea darul sa rasplateasca, pur si simplu, existenta sa iar conflictele vor avea darul sa il stimuleze in a deschide noi "campuri" de lupta, sa se debaraseze de prieteni falsi, sa elimine pe cat posibil adversarii sai.

In acest an va fi deosebit de important sa inteleaga "situatia" sa cu adevarat si sa nu se "consume" cu suferinte fara rost. "Fiecare sut in fund poate fi un pas inainte" spune o veche si utila zicatoare. Ar fi cazul ca nativul nostru sa se gandeasca mai putin la aparentele necazuri si sa isi traiasca viata asa cum ii este destinul.