Anul Sarpelui

Anul Sarpelui Pentru Fiecare Zodie

Este momentul de a continua ceea ce am facut pana acum. Va fi un an bun in cautarea raspunsurilor la intrebarile de anul trecut, un an bun pentru comert si industrie, pentru afaceri, pentru politica sau schimbari majore si imediate. Practic se poate aborda orice fel de problema negociindu-se orice solutie, accesandu-se orice compromis deoarece se va ajunge destul de sigur la o solutie a jocului chiar daca fara efect palpabil.

In plus este un an foarte bun pentru dragoste patimasa sau iubire adevarata si de durata un an bun pentru moda, teatru, film, de progrese ale stiintei si tehnologiei. Practic totul incearca sa atinga sublimul momentului. Intelepciunea sarpelui va fi principalul motor al tuturor celor ce se vor "petrece" in acest an avand o influenta deosebita in special la nivelul deciziilor ce tin atat de perioadele de timp scurte cat si de cele medii si lungi.

Dar, cum totul are un pret, toate posibilele realizari ale acestui an sunt umbrite de pretul veninului ce va fi administrat celor care fac greseli. Nu este timpul pentru joc, speculatie sau risc inutil deoarece consecintele vor fi de neimaginat (sarpele nu este genul milos sau compatimitor).

Nu trebuie sa se inteleaga din asta ca ar fi indicata retragerea, izolarea sau inactivitatea. Este un an al actiunii cand vor fi "vanati" mai ales cei care se ascund … chiar in gaura de sarpe !!! Este un an bun pentru schimbari majore si cat mai imediate (cum sunt loviturile de stat sau loviturile politice) mai ales datorita faptului ca sarpele este cel mai puternic semn negativ al ciclului care urmeaza dupa cel mai pozitiv semn, cel al dragonului (si istoria demonstreaza ca multe "dezastre" isi au originea in anul dragonului avand finalitate in anul sarpelui). Atentie, chiar daca totul pare linistit nu trebuie uitate caile adanci si misterioase ale sarpelui.

Anul Sarpelui Pentru Zodia Sobolan

Nu trebuie uitat faptul ca sobolanul este una din "prazile" preferate ale sarpelui. In consecinta va fi un an destul de "neplacut" in care nativul sobolan se va simti vanat la propriu de catre toti factorii de mediu. Poate va avea ceva noroc daca devine favoritul sarpelui fapt ce il va transforma intr-un fel de jucarie favorita care beneficiaza de un tratament preferential daca nu "deranjeaza". Ceilalti nativi vor "vedea" ceva sans de bine spre finalul anului cand energia sarpelui aproape s-a epuizat.

Atentie la sanatate! Supararile su starile de sicana nu au de a face cu flerul atat de caracteristic al sobolanului de a se descurca mai ales in stari tensionate. In plus se va autopriva de suportul fizic necesar deciziilor concrete si corente (mai ales la nivel investitional unde sunt sause maxime de "a se da in bara"). In fond se poate aborda totul "in joaca"!.

Anul Sarpelui Pentru Zodia Bivol

Un an destul de bun si echilibrat in care pot apare necazuri doar daca va exista substratul neintelegerilor cu cei destul de apropiati. Pe fondul unui bun mers al lucrurilor, cand banii sau rezolvarea problemelor sale ii sunt destul de accesibile, va fi necesar sa apeleze la maximum de deschidere si intelegere in toate dialogurile ce vor fi purtate cu cei din jur (chiar si atunci cand se simte frustat din diverse motive sau daca este evidenta vina celui intervievat).

Oricum ar fi bine de inteles pentru nativul Bivol ca efectele negative ale activitatii sale in acest an se datoreaza de fapt celorlalti (care sunt "atacati" de sarpele care tinde sa protejeze Bivolul si implicit sa ii ofere ceea ce poate fi mai bun) sau "tradarilor" evidente de la un comportament normal si fara excese (atat de caracteristic nativului Bivol).

Anul Sarpelui Pentru Zodia Tigru

Fiind un alt bun partener al sarpelui, nativul tigru va beneficia de unul din anii sai buni in ceea ce priveste "mersul lucrurilor" care tin strict de partea proprie a nativului (inclusiv de familie). Exista posibilitati de a rezolva majoritatea problemelor existente precum si sa realizeze ceva din proiectele sale noi in cel mai facil mod cu putinta. Este indicat sa isi tempereze putin vin "vulcanismul" sau deoarece nu poate beneficia de un suport energetic semnificativ pe parcursul acestui an (al sarpelui).

In plus, nativul tigru trebuie sa fie mai atent la manifestarile si gesturile sale in directia opus (fara a include aici familia proprie) deoarece exista tendinta de a fi exploatat, de cele mai multe ori ajungandu-se la dezamagiri de intensitate majora. Poate ca nu ar apare probleme de natura grava daca nu s-ar implica decat strict in ceea ce ii apartine si i se solicita.

Anul Sarpelui Pentru Zodia Iepure

O alta posibila victima a sarpelui (anului lui) atat timp cat se va dovedi ca este slab, nehotarat sau "ratacit". Exista mari sanse ca progresele sa fie minime (daca nu in sens regresiv) mai ales datorita faptului ca va avea de invins numeroase dificultati care vin din cele mai surprinzatoare directii. Atentie, nu va fi necesar sa dispere. Daca este hotarat si atent in ceea ce facde se poate ajunge la un an foarte bun (mai ales datorita faptului ca sarpele nu actioneaza negativ decat "din joaca").

Acum, nativul iepure, trebuie sa fie ceva mai atent cu familia sa, sa isi cenzureze la maxim cheltuielile si, daca este evident prea greu, sa nu stagneze sau, cel putin sa se orienteze in a schimba fie cariera (care tinde ineficient sa o consolideze), fie resedinta (care il plaseaza intr-o pozitie defavorizanta), fie sa isi schimbe pur si simplu pozitia.

Anul Sarpelui Pentru Zodia Dragon

Dragonul se poate considera a fi o ruda nobila a sarpelui. Astfel, se va ajunge la situatia in care nativul dragon sa fie deosebit de favorizat pe parcursul acestui an si, in combinatie cu norocul sau nativ sa realizeze lucruri demne de amintire eterna. Afacerile se vor derula fara mari probleme, banii vor curge in cel mai nefericit caz ca de obicei, profesional va inregistra consolidari de pozitie dintre cele mai favorabile, pe scurt toate se vor derula fara opozitii majore.

Este indicat ca sa fie atent in ceea ce priveste latura sentimentala si de familie. Prins de valul realizarilor (sau activitatii) nativul dragon are tendinta de a neglija excesiv de mult viata de familie fapt ce poate atrage dezechilibre considerabile. Daca se va lua in calcul faptul ca nu va avea nici macar timp de "considerare" a sentimentelor de iubire si afectiune … Atentie!

Anul Sarpelui Pentru Zodia Sarpe

Daca se va lua in considerare o veche zicala care spune "corb la corb nu isi scoate ochii" se poate trage concluzia ca va fi vorba despre un an bun si prosper. Totusi, inteligentul sarpe, va actiona aproape exclusiv in a pregati "drumurile" viitoare fara a se bucura de succesul imediat. Acest lucru va trage o mica nemultumire pentru nativul sarpe care va percepe ca realizarile sale nu sunt la amplitudinea si cuantumul asteptarilor, "beneficiind" de castiguri modeste si de probleme diverse.

Va fi necesar sa aiba rabdare si sa judece lucrurile la rece gandind in permanenta in directia consolidarii pozitiei pentru viitor, asteptand momentul potrivit pentru fiecare gest si evitand orice schimbare sau reactie rapida. In plus, datorita fondului general de frustare, va fi necesar sa fie ceva mai atent in ceea ce priveste viata sa sentimentala.

Anul Sarpelui Pentru Zodia Cal

Nativul cal are tendinta de a fi mult prea speriat sau nervos in prezenta influentei sarpelui. Din aceste motive va avea parte de un an destul de agitat, plin de evenimente, care solicita la maxim capacitatile nativului cal. El "va ucide" tot timpul sau liber si cea mai mare parte a energiei cu eforturile sale de a diminua sau elimina temerile multiple care le traieste. In plus vor interveni si probleme majore de partea prietenilor sau colegilor sai care vor acuza in primul rand ineficienta calului.

Orice ar fi nativul cal trebuie sa isi tempereze la maxim temerile pentru a crea substrat pentru gandirea limpede si eficienta. Daca va lua in calcul si faptul ca toate eforturile sale sunt mai mult necesare mentinerii situatiei actuale (eforturile sale nu prea au sanse de a duce la realizari importante) totul va fi mult mai usor mai ales daca se solicita ceva ajutor de la familie.

Anul Sarpelui Pentru Zodia Capra

Capra face este inclusa in lista de favoriti a influentei sarpelui. In acest an, nativul Capra, va avea parte de realizari din cele mai utile. Nativul Capra are sanse maxime de a recastiga sau consolida puterea, pozitia si popularitatea sa, sa castige respectul si ajutorul a noi oameni influenti care o vor ajuta cu cele mai bune intentii precum si sa fie destul de bine "pazita" de reactiile negative ce pot apare ca urmare a gesturilor de extravaganta caracteristice acesteia.

Este indicat ca Capra sa fie ceva mai atenta la interpretarea vestilor deoarece, chiar daca ele se remarca a fi vesti proaste, ele fac parte dintr-un mers al evenimentelor favorabil si normal. Orice dezechilibru sentimental nascut din interpretari eronate poate induce efecte din cele mai negative cu putinta si destul de greu de remediat.

Anul Sarpelui Pentru Zodia Maimuta

In general intre nativul maimuta si sarpe exista un respect reciproc. Se va ajunge in situatia in care sarpele sa il sustina solicitand in schimb o libertate de actiune la nivelul relatiilor ce se constituie in jurul nativului maimuta. Va fi un an moderat si fericit in care, cel putin, se va mentine mersul initial al tuturor evenimentelor si in care exista mari sanse de progres. Este bine sa se inteleaga ca toate eforturile maimutei nu prea au sanse de rezultat, progresele bazandu-se exclusiv pe ajutorul celor din jur.

Datorita dependentei de cei din jur, nativul maimuta va trebui sa fie deosebit de atent in a evita orice fel de confruntare, fiind necesar sa isi tina limba cu orice pret indiferent de motivul care genereaza frustarea. In plus este necesar sa isi orienteze mai mult decat de obicei atentia in directia familiei care are nevoie de el mai mult ca niciodata.

Anul Sarpelui Pentru Zodia Mistret

Nativul cocos este considerat de catre sarpe destul de nesemnificativ. Din acest motiv cocosul va avea destul de multa libertate de miscare pentru acest an fapt ce va favoriza progresele acestuia sau cel putin intarirea pozitiilor castigate anterior sau pe parcursul anului. In plus nativul cocos va beneficia si de o oarecare doza de noroc care il va ajuta in special in directia reducerii pierderilor de pot apare ca urmare a diverselor sale investitii, miscari sau pozitii.

Nu trebuie uitat ca principala influenta a sarpelui se manifesta la nivelul relatiilor din jurul acestui nativ, fapt ce solicita un plus de atentie in prevenirea sau stingerea barfelor din ce in ce mai rautacioase si a piedicilor ce sunt puse pus si simplu din amuzament de catre cei care constituie cercul "intim" al nativului cocos.

Anul Sarpelui Pentru Zodia Caine

Datorita loialitatii caracteristice nativului caine se poate spune ca nu va avea parte de un raspuns negativ de partea influentei sarpelui. Va urma un an foarte bun (chiar daca va munci din greu) in care rasplata si mai ales recunostinta sortii va fi proportionala cu eforturile depuse. In plus se poate spune ca este un an care il va ajuta enorm in viitor in special datorita cadourilor si sfaturilor primite acum, in anul curent influentei sarpelui.

Norocul si sprijinul celor din jur este mai eficient aproape ca niciodata fapt ce va naste o dispozitie mare in ceea ce priveste "pierderea" timpului cu prietenii si familia. Din acest motiv va fi necesar ca nativul caine sa nu uite sa rezultatele sunt pe masura eforturilor prestate. Are de ales intre fericire deplina cu cei din jur sau realizari de seama pe fondul diminuarii prieteniilor.

Anul Sarpelui Pentru Zodia Mistret

Mistretul face parte din categoria defavorizatilor sub influenta sarpelui. Impartind permanent teritoriul de vanatoare a venit momentul sa fie simtita dominatia sarpelui. Pentru mistret va urma un an greu si agitat in care sarpele va exploata fiecare slabiciune a nativului. Cu toate acestea nu se poate spune ca va fi adus in ruina deoarece sarpele este destul de inteligent in a crea motive de multumire de partea mistretului care are si el "randul" lui.

Principalele motive de regres se vor structura in jurul tendintelor spre extravaganta si risipa (destul de caracteristice porcului) precum si in jurul tendintelor spre actiuni riscante pe care le va avea mistretul in tendinta de a compensa relativa stare de regres. Este bine ca acesta sa fie ceva mai atent in ceea ce privesc relatiile cu sexul opus existand pericole incomensurabile.