Anul Sobolanului

Anul Sobolanului Pentru Fiecare Zodie

Anul Sobolanului este un an al belsugului, plin de perspective si de ocazii favorabile pentru toate semnele zodiacale, intrucat Sobolanul aduce bogatia. Nu trebuie sa se inteleaga prin aceasta o bogatie a riscului, a jocului. Este un an al racelii si intunericului iernii care, pe langa soarele victoriei prezinta un revers de moneda ce poate penaliza grav pe cei care se vor arunca orbeste in diversele activitati ale vietii. Deci, nu riscati daca nu este necesar.

Este un an in care nu au loc evenimente explozive sau catastrofe, linistit si benefic, in care se acumuleaza bogatii, in care averile se fac fara prea mari batai de cap, un an favorabil pentru speculatii de piata (in general ale marfurilor), favorabil relansarii sau consolidarii economice indiferent de nivelul studiat, un an al investitiilor pe termen lung (in special pentru a crea un stoc de rezerva pentru anii sterili ce pot urma.

Partea Yin a anului Sobolanului este legata in special de starile de tensiune ce pot fi create pe parcursul activitatilor. Astfel, pentru cei care forteaza prea mult "rata" acumularilor ce sunt oricum generos oferite de acest an pot ajunge fie la dezechilibre financiare (cu necazuri de rigoare fie pe moment fie mai tarziu), fie ajung sa fie atrasi de "dark side of the force" care atunci cand a pus stapanire nu mai cedeaza.

In rest trebuie evitate certurile deoarece chiar si micile discutii pot aduce necazuri mai devreme sau mai tarziu. Situatiile de criza, atunci cand apar, pot fi rezolvate usor. Nu uitati ca nu este important sa gasesti vinovatul ci sa rezolvi problema si apoi daca nu poti altfel, avand atat problema rezolvata cat si vinovatul in mana, sa il pedepsiti sau sa il indreptati. Chiar daca este un an in care se vor gasi solutii la diverse situatii de criza nu trebuie sa fortati.

Anul Sobolanului Pentru Zodia Sobolan

Fiind vorba despre un an al nativilor Sobolan nu trebuie subliniat ca este anul lor, un an de prosperitate, un an care va sprijini real orice activitate, gest, in cariera, etc. ale Sobolanului. Chiar daca nu ii este caracteristic, Sobolanul poate risca in acest an, putand realiza castiguri financiare din surse neasteptate si in cuantumuri nedeductibile. In cariera il va ajuta enorm acumularea si mai putin "astrele". Nu trebuie uitat ca are realizari deosebite si fara sa forteze norocul.

Atentie la sanatate! Fiind un semn al iernii si al luminii reduse poate aduce diferite probleme care, daca sunt contracarate la timp, nu vor avea repercusiuni. Suplimentar nativul Sobolan va fi necesar sa evite gesturile/ actele ce pot fi interpretate deoarece acest lucru fie ii va diminua din realizari fie ii va crea dusmani sau stari de tensiune pe viitor.

Anul Sobolanului Pentru Zodia Bivol

Un an care aduce prosperitatea si linistea atat de dorita de cei care se gasesc sub semnul Boului. Influenta anului Sobolanului este din cele mai favorabile in tot ceea ce intreprinde, o buna influenta avand si asupra norocului destul de sarac de care dispune Boul. Sunt de asteptat evenimente importante in ceea ce priveste cariera (activitatea sa va fi recunoscuta, reusite si cerebrari numeroase), cum sunt de asteptat si mari realizari familiale.

Nu trebuie uitat ca semnul Boului este cel al linistii. Evitati certurile care va pot crea grave dezechilibre, acest an al Sobolanului fiind totusi un an tensionat. Fiti echilibrat si nu veti starni mania Bivolului sau spiritul de fuga al Sobolanului. Aproape toate situatiile de criza isi vor gasi rezolvarea atat timp cat ramaneti acelasi metodic si muncitor individ.

Anul Sobolanului Pentru Zodia Tigru

Inconstanta relatiilor intre Sobolan si Tigru poate fi nefasta pentru cel din urma. Afacerile merg mult mai prost decat la ceilalti si banii sunt ceva destul de greu de gasit. Echilibrul se va crea numai daca Tigrul va gasi resursele necesare de a reactiona intotdeauna cu rabdare si prudenta mai ales ca acest an vine cu un plus de energie. Suplimentar va fi necesar sa fiti atent in jocul cu ierarhiile deoarece si pentru ele este un an al bunastarii si nu vor dori aparitia de dezechilibre.

Sobolanul nu este pregatit de a suporta actele impulsive ale Tigrului si, ca atare, acesta trebuie sa isi vada de treaba si sa fie cat mai conservator cu putinta in ceea ce priveste viitorul. O abordare agresiva a acestuia, mai ales cand se va opta pentru schimbari majore, poate aduce dezechilibre greu de remediat in viitor.

Anul Sobolanului Pentru Zodia Iepure

Este in general un an bun pentru nativul Iepure dar nu atat cat si-ar dori acesta. Agresivitatea destul de ridicata a Sobolanului nu este prea pe placul acestuia si, de aceea, Iepurele tinde sa se retraga in vizuina sa. Va rezulta un an in general clar, fara surprize sau probleme, mai ales daca se vor face eforturi in aranjarea planurilor de viitor (investitii pe termen lung, startarea de activitati cu finalizare ulterioara, , planuri de viitor ajunse la scadenta, etc.).

Atentie: efortul iepurelui de a gasi solutii "intr-un spatiu restrans" poate induce stari de irascibilitate care vor deruta atentia. Nu se intrevad piedici serioase atat in activitate cat si in familie cu conditia ca acesta sa actioneze cat mai linistit cu putinta. Orice situatie de criza ce va determina aparitia sentimentelor de teama poate induce decizii pripite si fara randament.

Anul Sobolanului Pentru Zodia Dragon

Un an al relaxarii si al bunelor afaceri pentru nativul Dragon. Unul din castigurile evidente in anul Sobolanului este cel in directia inimii, al dragostei. In acest an se vor crea cele mai stabile si echilibrate relatii cu putinta. Afacerile (slujba) vor merge in general destul de bine si banii vin destul de usor in special datorita norocului nativ al Dragonului. In familie toate merg in liniste si dragoste daca tine cont si de ea, mai ales ca sesizeaza bunul mers al acestui an si aparitia timpului liber.

Atentie: Inima aduce deseori paguba in afaceri. Orice implicare mai mult sau mai putin patimasa pentru Dragon in anul Sobolanului poate aduce mari pagube indiferent de domeniu (bani, relatii, etc.). Retineti, pagube importante! Sa mizati pe norocul Dvs. nu va fi o solutie a acestei probleme. Ganditi si chiar daca vi se pare ca sacrificati ceva actionati!

Anul Sobolanului Pentru Zodia Sarpe

Un an al activitatilor multiple si al consumului energetic cu rost. Sunt posibile ocazii deosebit de favorabile pentru orice activitati, deschiderea de noi orizonturi (schimbari de situatie si activitate), promovari sau castiguri profesionale importante, etc. In general, pe langa evenimentele cele mai neasteptate, atat pro cat si contra dorintelor Sarpelui, castigurile vor echilibra pierderile suferite (cel putin), si lucrurile vor merge destul de mult asa cum s-a prevazut.

Important este ca Sarpele sa actioneze in tot ceea ce face cu bunavointa mai ales ca Sobolanul asteapta in primul rand reactia celuilalt. Atentie la imprumuturi! Este cel mai bun moment pentru Sobolan sa va arate ca este anul lui si sa aveti pierderi importante. Si nu uitati ca dualitatea tipica a sarpelui nu este ceva ce este necesar sa se vada in acest an

Anul Sobolanului Pentru Zodia Cal

Un an in care nativul Cal trebuie sa fie atent si perseverent. Sobolanul nu il are prea mult la inima si el va fi cel mai afectat dintre semnele zodiacale de sefia Sobolanului. Deci, un an dificil cu probleme pe toate planurile (necazuri financiare destul de probabile, probleme romantice, etc.). De retinut ca cele mai multe probleme vor apare datorita instabilitatii de actiune ale nativului Cal, putina atentie si organizare in ceea ce face inducand incetul cu incetul "indulcirea" acestui an.

Atentie la tot ceea ce este legat de bani mai ales ca in acest an Calul pierde destul de usor legatura cu realitatea. Cinismul Sobolanului poate ajunge chiar pana la probleme legale unde orice confruntare juridica tinde sa fie pierduta din start. Protejati-va familia care va sesiza aparitia unor dezechilibre in activitate fapt ce va atrage critici (care oricum nu le suportati).

Anul Sobolanului Pentru Zodia Capra

Chiar daca nu se inteleg prea bine nativii din Capra vor gasi intelegerea si sustinerea Sobolanului in anul acestuia. Rutinata sau nu activitatea celor din semnul Oii va aduce castiguri din cele mai neprevazute surse, va aduce imprejurari favorabile pentru afaceri, succese de suflet si in dragoste, dar totul sub umbra unui cinic echilibru si al unei rutine destul de greu de suportat. Intentiile extravagante nu sunt indicate deoarece pericliteaza tendinta acumulativa a Sobolanului.

Atentie la propriile reactii! Fiti hotarat in ceea ce intreprindeti si Sobolanul nu va va penaliza cinic si neiertator. De asemeni incercati sa eliminati rutina excesiva in viata familiei Dvs. deoarece pot apare substraturi de dezechilibru. Si in acest an va fi necesar sa va sprijiniti mai mult ca de obicei pe energiile potentiale ale familiei Dvs.

Anul Sobolanului Pentru Zodia Maimuta

Unii dintre favoritii Sobolanului, nativii Maimuta, vor avea parte de un an fericit si prosper. Banii si realizarile vor veni din multe si mai ales neasteptate directii, ascensiunea profesionala este aproape sigura, problemele vechi si fara solutie vor gasi cel putin amanare, familia va prospera, etc. Apare si posibilitatea promovarii ca statut social acest an aducand relatii cu persoane foarte influente.

Putina hotarare in ceea ce faceti va plusa semnificativ la veniturile sentimentale sau financiare. Apar mici probleme legate de sanatate. De retinut ca simturile si inteligenta sunt destul de afectate indiferent de afectiune. Protejati-va de raceala Sobolanului! Si, daca veti tine cont de faptul ca resursele de energie au posibilitatea de a fi mult sub limite este bine sa restrangeti pe cat posibil gama de activitati curente si sa nu planificati o incarcare suplimentara de program.

Anul Sobolanului Pentru Zodia Mistret

Cocosul nu este unul din preferatii Sobolanului. Va fi astfel un an care nu va prii, dificil si greu de controlat. Vor fi necesare eforturi de a gasi bani (si atunci economisitii protejandu-va ca altii sa nu se infrupte din ei), veti descoperi prieteni falsi, materialisti care fie va vor respinge fie va vor umili pentru un ajutor nesemnificativ, veti avea posibile probleme chiar si in familie sau cu sanatatea. Este o solutie sa fiti ceva mai organizat decat de obicei deoarece Sobolanul accepta un pas bun.

Zimbiti, totusi! Stiti ce urmeaza si, daca veti fi discreti si moderati in tot ceea ce veti intreprinde, nu veti avea de suferit. Atentie la eforturile supradozate de a controla situatia! Ele nu vor da prea mari rezultate si va vor rapi timpul si energia necesara sanatatii sau familiei care si asa este destul de incercata de manifestarile nervoase ale Dvs.

Anul Sobolanului Pentru Zodia Caine

Sobolanul nu prea se incurca in ograda Dvs. de probleme proprii celor de sub semnul Cainelui. Va fi un an norocos, cu reusite stralucite in plan financiar sau profesional. Solutiile problemelor existente vor fi usor rezolvate daca se va "lucra" atent la ele. De asemeni viata de familie va oferi placeri noi si de durata. Sanatatea OK aproximativ din toate punctele de vedere. Concluzionand, un an care nu prea are sanse sa va displaca.

Ceea ce este destul de important este sa nu va risipiti resursele (chiar si in directia unor imprumuturi) deoarece orice dezechilibru va fi taxat de Sobolan care nu se da niciodata la o parte de la a imparti masa cu Dvs. Suplimentar este bine de stiut ca Sobolanul nu are de gand sa imparta situatiile de stres cu Dvs. Aici nu veti primi nici cel mai mic ajutor.

Anul Sobolanului Pentru Zodia Mistret

Nativii din Porc (Mistret) sunt unii din cei favorizati de Sobolan atat cat sa nu moara si sa poata oferi totusi ceva acestuia. Astfel acest an va fi plin de incertitudini unde totul va fi pe muchie de cutit. Directia cea mai sigura de progres se pare a fi in plan profesional deoarece acest element aduce resursele necesare coexistentei Porc-Sobolan. Pe scurt un an in care trebuie sa fiti atent, echilibrat si atat cat este posibil sa nu va revoltati indiferent de nivelul la care se gaseste cel care v-a deranjat.

Deci, unde sa fiti atent? La tot ceea ce intreprindeti. Nu este un an al esecului ci doar un an in care aveti sanse maxime chiar sa promovati. Nu uitati nici o clipa ca esecul este ceva aparent. De multe ori acesta poate fi un pas inainte chiar daca pe moment nu aveti nici cea mai mica sansa de a vedea la ce rezultat va ajunge situatia.