Cat De Indemanatice Sunt Zodiile?

Berbec

Se pricepe mai ales la masini sau masinarii cu componente metalice. Nu e un tip foarte practic insa. Te poti trezi ca a desfacut motorul tocmai cand tu vroiai sa pleci cu masina.

Taur

Ii place sa faca lucruri cu mana lui, fiindca e convins ca numai asa are garantia ca iese ceva de calitate. Nu se grabeste insa. Ai putea sa il rogi de zece ori inainte sa se porneasca sa faca ceva.

Gemeni

Zona de proiectie a zodiei lui sunt chiar mainile, asa ca e indemanatic prin definitie. Din pacate, se apuca de trei lucruri de-o data si nu termina niciunul. Sau incepe sa citeasca ziarul pe care a asezat sculele…

Rac

Tine la caminul lui, asa ca va face orice pentru a-i spori confortul. E indemanatic doar daca a avut un model de acest gen in copilarie, altfel suruburile sau piulitele il descumpanesc si prefera sa cheme un meserias.

Leu

Bineinteles ca poate sa faca orice, daca vrea! Ca sa “iti ia ochii”. Insa cel mai probabil va chema pe altcineva sa faca treaba in locul lui. Ii place mai mult senzatia de a da bacsis decat aceea de a se murdari pe maini.

Fecioara

Detine de departe locul I la mesterit si bibilit. E meticulos si perfectionist, iar masinariile il fascineaza. Ar putea pierde ore in sir lucrand ceva manual, pentru el nu e o corvoada, ci mai degraba o metoda de relaxare.

Balanta

Balanta: Ei bine, asta nu! In afara de a schimba un bec sau o siguranta, barbatul Balanta prefera sa stea departe de orice insemna scule, unsoare sau rumegus. El e, prin definitie, un artist!

Scorpion

Poate avea abilitati neobisnuite, gen deschiderea unui lacat cu o agrafa sau repararea unui motor folosind guma de mestecat. Se pricepe la foarte multe lucruri, dar asta nu insemna ca ii si place sa le faca.

Sagetator

Daca e vorba de treburi marunte, le face el, cu aerul ca a salvat casa de la dezastru. Altfel, cheama un meserias si il streseaza cu intrebari sau cu indicatii, chiar daca nu e, de fapt, cazul.

Capricorn

Isi face o datorie de onoare din a lua asupra lui reparatiile si treburile din casa, chiar daca acestea sunt incompatibile cu degetele lui de IT-st sau de avocat. Sa cheme un meserias ar fi bani aruncati…

Varsator

Are o curiozitate inascuta referitor la cum functioneaza lucrurile. Asa ca ii place sa le descompuna in partile lor componente, inca din copilarie. Daca reuseste si sa le repare sau sa le puna la loc, ramane de vazut.

Pesti

Cand e in toane bune, repara si mestereste cu usurinta, ca si cum ar face o magie mai degraba decat lucru manual. Cand e intr-o dispozitie sumbra insa, ai zice ca n-a vazut in viata lui o surubelnita.