Cat De Usor Te Duce La Orgasm In Functie De Zodie?

Berbec

Berbecul traieste sexul in mare viteza si cu pasiune. Te ia prin surprindere cu propunerile sale, iar sexul cu el este mereu spontan si imprevizibil. Asa ca teoretic vorbind, te poate aduce extrem de repede la orgasm. Adora sa impleteasca jocurile fanteziste cu stimularea fizica, asa ca poate satisface multe gusturi. Intrebarea este daca poti tine pasul cu el…

Taur

Pentru Taur secretul de a aduce o femeie la orgasm consta in construirea placerii pas cu pas. Iti ofera un buchet de flori, te aseaza la masa cu lumanari, te serveste cu un vin de calitate, iar mai apoi te invita la dans chiar in mijlocul sufrageriei. In pat, te va rasfata cu atingerile sale tandre si veti porni intr-o calatorie lunga, dar foarte placuta!

Gemeni

Barbatul Gemeni este atat de jucaus incat iti da senzatia ca ai putea avea orgasm cu el chiar in public! Stie sa te intepe cu vorbe erotice si sa trezeasca in tine cele mai ascunse pasiuni. Este genul de barbat care poate transforma o femeie timida intr-una pasionala si orgasmica. Are acest fler de a juca o femeie pe degete. Daca se lasa sedusa, pe plan sexual va avea numai de castigat!

Rac

Racul mizeaza mereu pe stimulente clasice: un masaj erotic, o declaratie fierbinte sau atingerea clitorisului. Adesea, o femeie are nevoie doar de cele enumerate, mai ales daca nu are multa experienta sexuala. Totusi, Racul ar trebui sa mai iasa din cand in cand din tipare, mai ales intr-o relatie de lunga durata. Daca pune in practica aceleasi tehnici, elementul de noutate dispare, iar orgasmul devine tot mai greu de atins.

Leu

Leul stie cum sa ii ofere partenrei sale orgasme rapide, desi el este adeptul calitatii, nu cantitatii. Tine mult sa aiba o prestatie fantastica in pat, asa ca va cauta sa te satisfaca, impletind diverse tehnici, cu care stie ca merge la sigur. Este genul de barbat care gaseste mai intai calea cea mai simpla de a ate aduce la orgasm, dar care pastreaza cativa asi in maneca cu care sa te surprinda pe parcurs. Asa ca este o buna sursa de orgasme pe termen lung!

Fecioara

Barbatul Fecioara nu te va surprinde cu orgasme multiple chiar de la primele voastre partide de sex. Acest nativ are nevoie de un pic timp de acomodare cu partenera sa pana sa-i ofere placeri extazice. Odata ce ati devenit mai intimi unul cu celalalt, barbatul Fecioara se va dezlantui si te va uimi cu imaginatia lui erotica, dar si cu abilitatea de a te atinge exact acolo unde iti doresti. Pe termen lung iti va oferi orgasme din ce in ce mai rapid.

Balanta

Barbatul Balanta este un amant desavarsit, care te poate aduce foarte repede la orgasm, pentru ca stie cum sa te faca sa te simti speciala. Iti ofera totul, daca il tratezi la fel. Stie cum sa creeze o atmosfera propice pentru sex, fie ca iti decoreaza dormitorul cu lumanari parfumate sau cu jucarii erotice. Este un partener foarte maleabil, care iti poate indeplini dorinte ascunse. El este genul de barbat caruia ii poti povesti cele mai ciudate fantezii.

Scorpion

Are o mare putere de empatie si intuieste de ce ai nevoie pentru a atinge orgasmul, chit ca e vorba de ceva emotional sau de ceva fizic. Cu el in pat, valurile orgasmice vor veni repede si te vor lua prin surprindere. Totusi, el prefera sa nu-ti ofere placerea pe tava. Te tachineaza, caci asa simte ca te controleaza fizic si mental. Va fi total satisfacut, abia atunci cand il rogi sa te aduca la extaz! Iti va oferi orgasme foarte intense, dar nu rapide.

Sagetator

Cu Sagetatorul ai nevoie mai degraba de noroc pentru a atinge orgasmul. Este adeptul experimentelor, asa ca vine mereu cu ceva nou in pat. Spiritul sau aventurier ii dicteaza ce sa faca, iar lucrurile interzise il incita. Ca sa atingi orgasmul constant cu el, e important sa aveti preferinte asemanatoare. Cu el vei trai si cea mai tare partida de sex, dar si pe cea mai neplacuta. Orgasmul este relativ.

Capricorn

Barbatul Capricorn cauta sa invete tehnici si trucuri de la fiecare partenera de sex. Este genul de barbat care intelege complexitatea unei femei si care isi doreste sa devina expert in satisfacerea ei! Asa ca s-ar putea sa ramai placut surprinsa de tehnicile sale. Totusi, daca ai nevoie in primul rand de fantezie sau de jocuri erotice, afla ca acest nativ nu exceleaza la capitolul imaginatie.

Varsator

Varsatorul este amantul perfect intr-o relatie bazata doar pe sex. Va dori sa-ti stie cele mai ascunse fantezii si nu va ezita sa ti le indeplineasca, oricat de nebunesti ar parea. In plus, te va incanta cu tehnicile sale originale. Sub efectul surprizei pe care ti-o provoaca poti avea orgasm aproape instantaneu. Totusi, Varsatorul nu ofera partenerei sale suficienta emotie, pentru ca prefera sa separe sexul de sentimente.

Pesti

Barbatul Pesti traieste sexul intr-un mod intens si se implica nu doar fizic, ci si sentimental. Stie cum sa te faca sa intri cu el intr-o transa erotica si te aduce adesea la extaz fara tehnici si trucuri speciale. El cauta doar sa-ti ofere starea de spirit potrivita… Este genul de barbat in prezenta caruia poti inchide ochii, pentru a uita de tot ce este in jurul tau. Asa ca orgasmele cu el vin mereu in mod natural.