Ce Le Determina Pe Zodii Sa Munceasca?

Berbec

Ai nevoie sa fii activa, sa fii in miscare. Sa stai degeaba e plictisitor si neplacut pentru tine. Daca ies si bani de-acolo, cu atat mai bine!

Taur

Nu te pacaleste nimeni sa faci munca patriotica. Motivatia ta este in primul rand castigul, pentru ca te simti bine cand acumulezi. Lucruri concrete, nu laude!

Gemeni

Sa fii in contact cu oamenii, sa te simti legata la o retea de persoane care muncesc si comunica este cel putin la fel de important pentru tine ca si salariul lunar.

Rac

Senzatia de securitate pe care ti-o da faptul ca ai de lucru, si certitudinea unui castig la sfarsitul lunii este o motivatie suficienta penrtu tine.

Leu

Banii sunt buni, dar n-ar avea niciun farmec daca n-ai obtine si sentimentul ca esti apreciata. In plus iti place sa-ti manifesti calitatile de lider.

Fecioara

Munca este una dintre ratiunile de a fi, pentru tine. Sa-i ajuti pe ceilalti si sa-ti folosesti inzestrarile intelectuale sunt niste imbolduri puternice.

Balanta

A crea este cea mai buna motivatie pentru tine. Frumosul, armonia si negocierile reusite iti dau satisfactii mai mari decat banii in sine.

Scorpion

A controla lucrurile, precum papusarul care manuieste marionetele, sa te simti "in charge" sau "in control" e un afrodiziac puternic pentru tine.

Sagetator

Sa impartasesti si altora din cunoasterea ta e un mobil pentru tine. Sa-ti dea un ucenic si vei munci mai bine in timp ce il inveti pe el, si cu mai multa placere.

Capricorn

Sa te simti utila, sa faci treaba pentru care te-ai pregatit, ai studiat si te-ai perfectionat atata este foarte important pentru tine.

Varsator

Sa iti aduci contributia la lume si societate, mai ales in sensul schimbarii sau imbunatatirii ei, e motivul ascuns pentru care vii la munca

Pesti

Ideea de munca nu e atragatoare in sine, dar asociata cu posibilitatea de a-ti ajuta semenii, plus avantajele materiale care o insotesc... Merita!