Ce Sa Nu Faci In Pat In Functie De Zodia Lui?

Berbec

Nu-i trimite un sms in care planifici o partida de sex, de genul: “diseara esti doar al meu”. Fara sa vrei transformi sexul intr-o obligatie pentru el. Fix in seara respectiva nu va avea chef de sex.

Taur

Nu il invita sa jucati diferite jocuri erotice, cum sunt cele pe roluri. Isi va pierde repede interesul, daca vii in pat cu lucruri care il stimuleaza doar mental si vizual, dar care nu-i permit sa te si atinga.

Gemeni

Nu incerca sa il surprinzi placut cu un masaj erotic. Atata stat degeaba il va plictisi, doar daca nu cumva esti o maseuza foarte talentata. Fara o stimulare mentala isi pierde repede interesul.

Rac

Nu-i propune o partida de sex in trei… cu alta femeie! S-ar putea sa ramai surprinsa, dar acest nativ n-ar fi in stare sa atinga o alta femeie de fata cu partenera, oricat de incitanta i s-ar parea fantezia.

Leu

Nu incerca sa faci pe sefa in pat cu el sau sa vorbesti prea murdar. Nu-l va atrage deloc faptul ca ii dai ordine si ca fantezia se invarte in jurul a ceea ce vrei tu, cand el adora sa fie centrul atentiei peste tot si sa fie adorat in pat.

Fecioara

Nu ii propune fantezii care implica orice gen de murdarire. De exemplu, nu se da in vant dupa sexul anal. Il poti angaja in orice gen de fantezie, atata timp cat ii arati ceva incitant, iar el ramane “nepatat”.

Balanta

Ar putea fi desemnat cel mai tolerant semn zodiacal, care se poate adapta usor la orice scenariu sexual. Totusi, are si el retineri. De exemplu, te-ar refuza daca i-ai propune sa incercati swinging-ul.

Scorpion

Nu il provoca la o partida de sex…fara penetrare. Desi tie iti poate surade ideea unui sex care implica multa tachinare, el nu-i va vedea sensul. Cel mai probabil “va ceda” dupa primele doua minute.

Sagetator

Nu il surprinde cu tehnici tantrice, caci il vei deruta teribil. Toate acele exercitii de respiratie sincronizata si pozitii romantice, care permit schimbul de energie sexuala intre voi, il vor face sa se gandeasca la o felie de pizza…

Capricorn

Nu ii propune sa incercati cybersex. Nu obtine absolut nicio satisfactie, daca tu nu te afli in aceeasi incapere cu el. Sexul la telefon, pe webcame sau pe mess il lasa rece, pentru ca el gaseste satisfactie in lucruri palpabile.

Varsator

Ar incerca orice in pat, atata timp cat ii propui lucruri inedite, nu clisee. De exemplu, nu i se pare deloc provocator sa decorezi dormitorul cu lumanari parfumate sau sa porti o lenjerie sexy, dar clasica. Deghizeaza-te mai bine cu un costum.

Pesti

Nu-i propune sa faceti sex in locuri publice, unde riscati sa fiti prinsi. Acest nativ are nevoie de timp berechet si intimitate, pentru a da frau liber fanteziilor sale, iar un loc riscant de facut sex ii va da prea multe batai de cap