Ciudatenii Sexuale In Functie De Zodie

Berbec

Il incanta ideea de a rupe patul cu tine. Eventual dulapul, masa de la bucatarie sau usa de la lift. Cu cât vei scoate strigate mai puternice, cu atât o sa fie mai fericit! Sa treaca direct la actiune, fara preludiu prealabil, i se pare iarasi extrem de incitant.

Taur

Pentru el e importanta calitatea, dar si cantitatea. Iar combinatia de mâncare si sex este ceva la care viseaza dintotdeuna. Preludiul ideal în viziunea lui ar fi ceva gen “Noua saptamâni si jumatate”, cu hranire reciproca.

Gemeni

Personalitatea lor multipla face ca oricând esti în pat cu un Geman, esti de fapt în pat cu mai multe persoane: Geamanul dulce si afectuos, Geamanul obraznic, usor pervers, cât si femeile la care se mai gândeste el în timpul acesta.

Rac

I se pare ca sexul si-a tins punctul culminat daca la postludiu ajungeti la intimitati delicioase, gen: va povestiti prima aventura sexuala, rememorati traumele din copilarie sau plângeti împreuna într-un soi de catarsis.

Leu

In secret aspira la o adoratie totala din partea ta, ca si cum el ar fi un semi-zeu al patului, iar tu preoteasa unui cult dedicat acestuia. Adica – tu sa faci totul, si pe urma tot tu sa fii profund recunoscatoare.

Fecioara

E greu sa satisfaci fantasma unei Fecioare, fiindca asta ar presupune atingerea perfectiunii, într-un fel sau în altul. Sa zicem… sa va iubiti într-un spatiu perfect steril, unde se simte cel mai în largul lui. De exemplu la spitalul unde el e medic.

Balanta

Sa te priveasca în oglinda în timp ce faceti dragoste, sa îti spuna pe nume care nu sunt ale tale, sa invite o a doua femeie, sa te îmbrace în petale de trandafir sau sa te transforme în masa de suhi.. sau… sau…

Scorpion

În cazul acestei zodii, tot ce se întelege prin cidatenie sexuala, însa nu în sensul romantic al Balantei, ci în adevaratul sens al cuvântului. Dintre care bondingul, SM-ul sau folosirea de ustensile sexuale sunt pe lista.

Sagetator

Nu e greu sa aflii cidateniile sexuale ale Sagetatorului. Ti le va spune chiar el, cu franchete, de la prima întîlnire. Îl excita sa te vada facând fitness sau alt sport, asa ca asteapta-te la sex dupa fiecare partida de tenis, baschet sau altceva.

Capricorn

Ah… cât sex ar mai face cu tine daca ar avea timp! “Sun-o te rog pe secretara mea, sa stabiliti urmatoarea noastra întâlnire” sau sex la birou în timp ce el urmareste cu un ochi indicele bursier fac parte din ciudateniile acestei zodii.

Varsator

Sa spui Varsator ciudat este un pleonasm. Foarte probabil asta se va reflecta si în stilul lui sexual. Poate sa îi placa sa faceti sex îmbracati, în locuri sau momente neobisnuite. Iar daca filmuletul ajunge pe youtube, cu atât mai funny!

Pesti

Nu are ciudatenii preconcepute. N-o sa scoata camera video ca un Varsator sau vibratorul cu penetrare dubla ca un Scorpion. Nativului Pesti îi vin spontan, din preaplinul imaginatiei sale. Asteapta-te la orice. Inclusiv sa-ti spuna ca esti prima femeie din viata lui, în ciuda tuturor aparentelor.