Cum Consolezi Zodiile Parasite?

Berbec

Scoate-o din casa, la o activitate care ii face placere, preferabil una de dinainte de “el”. Daca e un loc unde isi poate etala calitatile, gen caraoke, biliard, bowling sau jocuri de carti, cu atat mai bine.

Taur

Este foarte atasata si va avea nevoie de o perioada lunga de recuperare, mai ales daca el a provocat ruptura. In cazul in care ea a fost ea care i-a dat papucii, n-ai nicio treaba, s-a consolat deja. Altfel n-ar fi facut-o.

Gemeni

Las-o sa-ti vorbeasca despre asta. Spovedania cu lux de amanunte o sa o ajute sa scoata afara toate resentimentele si sa se usureze. Tu doar ascult-o, fara sa il critici la randul tau pe respectivul.

Rac

Mai degraba o sa planga decat o sa vorbeasca. Chiar daca ii e mai bine fara el, prietena ta Rac va simti nevoia sa-l regrete. Convinge-o ca e o femeie deosebita care merita mai mult decat pe respectivul.

Leu

Cel mai greu va fi s-o o convingi ca el NU se va intoarce cu flori si mii de scuze, asa cum crede ea. Cel mai simplu o ajuti spunandu-i ceva de cenul “stiu ca esti o femeie puternica, capabila sa treaca peste orice.”

Fecioara

Explicatiile rationale despre DE CE respectivul nu era suficient de bun, o lista detaliata a defectelor lui ar putea sa o consoleze foarte repede. Aminteste-i si de idealul ei de perfectiune din adolescenta.

Balanta

Consoleaz-o la shopping, la mall sau la un film romantic unde ar putea sa planga in voie fara sa fie vorba desprea povestea ei de iubire. Cauta sa o retii de la consumul excesiv de dulciuri, in astfel de cazuri.

Scorpion

Dispozitia ei sumbra s-ar putea sa nu te incurajeze sa te apropii, dar trebuie sa stii ca are nevoie de consolare ca oricare alta femeie, mai putin puternica decat ea. Din fericire, rareori o iau prin surprindere astfel de situatii.

Sagetator

Cel mai bine este sa o iei intr-o calatorie. Cu cat mai departe de casa sau de locul amintirilor dureroase, cu atat mai bine! Sa ii abati atentia catre alte lucruri, alte culturi sau alti oameni este eficient.

Capricorn

Va avea tendinta sa isi interiorizeze sufeinta. Daca nu esti atenta, crezi ca totul e in ordine cu ea, cand de fapt ascunde o depresie adanca. Nu e genul care se exteriorizeaza, chiar fata de tine, pietena ei. Prefera sa se refugieze in munca.

Varsator

Incearca cate putin din toate, nu se stie ce va da rezultate mai bune. Aminteste-i ca daca un barbat a pierdut afectiunea ei, mai raman totusi trei miliarde care ar putea sa o merite.

Pesti

Sa o scoti cu forta la un party, imbracata – tot de tine, cu forta, in niste haine sexy, unde sa poata flirta in voie si poate, la urma urmei, sa bea un cocteil alcoolic. Ai grija sa o duci pe urma in siguranta acasa.