Cum Impaci Zodiile?

Berbec

E un tip dintr-o bucata, asa ca nu incerca sa o scalzi. N-are rabdare sa-i dai explicatii multe si intortocheate, nu faci decat sa-l enervezi si mai tare. Mai bine recunoaste-ti greseala si cere-ti iertare scurt, privindu-l in ochi fara sa clipesti.

Taur

E cel mai incapatanat din zodiac, asa ca nu pierde vremea incercand sa-i demonstrezi ca are si el partea lui de vina. N-o sa cedeze, indiferent de argumentele tale. In ciuda tolerantei destul de mari pe care o are, iarta greu. Promite-i ca n-o sa se mai repete!

Gemeni

E important sa vorbesti cu el. Conteaza foarte mult sa dezbateti subiectul, ca sa fii sigura ca nu ramane cu resentimente. Explica-i cu rabdare si din toate unghiurile ce te-a facut sa gresesti. Iar apoi da-o pe gluma, ca sa terminati intr-o nota vesela.

Rac

Ai nevoie de rabdare, delicatete si tact, pentru ca altfel se va simti si mai ranit. Nu glumi pe seama unei greseli, chiar daca ti se pare ca ati depasit momentul. Nu uita sa-i spui ca nu poti trai fara dragostea lui si fa-i pe plac o buna perioada dupa aceea.

Leu

Scuza-te din belsug si declara-i ca nu meriti iubirea lui. Chiar daca e exagerat, el apreciaza scenele dramatice si lucrurile grandioase care il fac sa se simta important. Da-i ocazia sa fie generos cu tine, sa iti acorde iertarea lui.

Fecioara

Controleaza-ti limbajul cu multa grija. El va vana orice cuvintel, va despica firul in patru la orice argument sau scuza. Fii pregatita sa analizezi impreuna cu el argumentele, dar nu incerca sa-l impresionezi cu sentimentalisme sau lacrimi.

Balanta

Trimite-i scuze si argumente pe mail, daca vrei ca discutia sa nu dureze la nesfarsit. Capacitatea lui de a produce argumente contra este, practic, infinita. Mai bine iti iei o mina spasita si te oferi sa-l ajuti sau sa-i faci un masaj.

Scorpion

Are reputatie de neiertator. Daca ai gresit grav, fa-ti bagajele. Daca e ceva minor, compenseaza facand un lucru pe care ti-l cere de mai demult. Nu te simti vinovata sau slaba, o sa-i atragi dispretul. Cel mai bine e sa nu ajungi tu tinta furiei lui.

Sagetator

Du-te hotarata sa faci pace cu el, nu rezista la o oferta deschisa si prietenoasa. Secretul e sa fii tu cu mintea deschisa si sa admiti ca e mai important sa va impacati decat sa stabiliti cine are dreptate. Ai grija, nu tolereaza minciuna!

Capricorn

Nu vrea vorbe goale, vrea fapte! Daca ai dat-o-n bara, recunoaste si pune la cale un plan concret de a te revansa fata de el. Cand se simte atacat, ia totul foarte in serios. Partea proasta e ca, daca i-a intrat lui in cap o idee, nimeni si nimic nu i-o mai scoate.

Varsator

E in stare sa discute despre situatia care il deranjeaza, ca si cum ar fi vorba despre altcineva. Nu rezista daca ii propui un schimb liber de idei, chiar si daca interlocutorul e cel mai mare dusman al lui. Nu-i ascunde nimic, e genul care pune totul la vedere.

Pesti

Nu suporta sa vada pe nimeni suferind, asa ca daca ai zbarcit-o, arata-i cat te chinui, si o sa te ierte. De regula, e un tip sensibil, cu care trebuie sa stii sa te porti cu manusi. Arata-i ca-l iubesti in fiecare zi, nu numai la ocazii speciale.