Cum iti dai seama ca e afemeiat?

Berbec

Barbatul din berbec este un laudaros de felul lui, dar cand se lauda exagerat de mult cu cuceririle lui, este un semn clar ca ai de-a face cu un afemeiat.

Taur

Privirea este cea care il da de gol pe nativul din taur. Pur si simplu nu-si poate lua ochii de la o femeie frumoasa, chiar daca te tine pe tine de mana. Iti dai seama ca este un afemeiat numai dupa astfel de gesturi.

Gemeni

Barbatul din gemeni nu se poate abtine sa nu le complimenteze pe femeile frumoase din jurul lui, chiar daca are deja o iubita. Si este cat se poate de vorbaret in preajma lor, adesea facand tot felul de remarci cel putin libidinoase.

Rac

Iti dai seama ca nativul din rac este afemeiat dupa gesturile pe care le face. Se ofera foarte des sa le ajute pe alte femei, chiar daca nu este absolut necesar. Iar cand se afla in preajma mai multor femei, se comporta ca un catelus care ar face orice sa capete putina atentie.

Leu

Barbatul din leu care este un afemeiat nu sta deloc pe acasa. Este vesnic plecat la “vanatoare” de femei si nu are scupule cand vine vorba de cuceriri. Este genul care se da chiar si la sora ta, daca asta isi doreste. Prin urmare, scapa de el cat mai repede!

Fecioara

Nativul din fecioara se pricepe la cuvinte marete si mieroase atunci cand vrea sa cucereasca o femeie. Iar cand toata ziua are o atitudine de Don Juan, atunci este clar ca ai de-a face cu un afemeiat.

Balanta

Nativii din balanta se numara printre cei mai afemeiati reprezentati ai zodiacului. Stiu cum sa jongleze cu mai multe relatii in acelasi timp si nu au nicio jena cand vine vorba de minciuni care sa-i acopere. Iti dai seama ca ai de-a face cu un afemeiat atunci cand auzi din diverse surse ca nu iti este tocmai credincios.

Scorpion

Secretele sunt specialitatea nativului din scorpion. Iar daca are ceva sa-ti ascunda, atunci cu siguranta o va face cu multa delicatete. Nici cand este prins in fapt nu ar recunoaste ca a calcat stramb. Iti dai seama ca este un afemeiat abia cand vei avea dovezi de necontestat.

Sagetator

Barbatul din sagetator adora sa zboare din floare in floare si nici macar o relatie serioasa si stabila nu-l poate opri. Iti dai seama ca este un afemeiat dupa comportamentul sau in preajma altor femei. Daca este deosebit de curtenitor, este clar ca ai de-a face cu un obsedat de femei.

Capricorn

De fiecare data cand pune ochii pe cate o femeie, nativul din zodia capricornului nu se poate abtine sa nu faca ceva cercetari ca sa afle mai multe despre ea. Si asta chiar daca are deja o relatie. Daca afli de mai multe ori ca se intereseaza de o alta femeie, este clar ca barbatul de langa tine este un afemeiat.

Varsator

Nu este dificil sa-ti dai seama daca barbatul din zodia varsatorului este un afemeiat. Pentru ca se “intelege” foarte bine cu tehnologia, il vei putea surprinde comunicand cu multe femei pe internet.

Pesti

Pentru ca este un romantic si un sentimental, nativul din pesti stie ce si cum sa le spuna femeilor pentru a le cuceri. Iar daca nu se poate abtine de la un astfel de comportament nici atunci cand este deja intr-o relatie stabila, cu siguranta ai de-a face cu un afemeiat.