Cum Reactioneaza Zodiile Cand Primesc O Promovare?

Berbec

Te incearca un placut sentiment de victorie. Poate ai trecut doar de la responsabil judetean la responsabil regional. Dar tu te bucuri de fiecare treapta castigata, la fel cum un general priveste cu mandrie steagul popriu infit in cine stie ce reduta pentru care a luptat, mai mult sau mai putin.

Taur

Te bucuri, evident, dar nu esti genul care se exteriorizeaza prea tare. De obicei stii exact cand sa te astepti la astfel de lucruri, fiindca ai un al saselea simt al afacerilor si intuiesti directia in care ele evolueaza. Dar cei care te stiau in banca ta trebuie sa se astepte ca de-acum sa-ti spui mult mai hotarat parerea.

Gemeni

Pentru tine o promovare inseamna un spatiu mai mare de actiune, mai multa miscare si un aflux mai mare de idei care te tranziteza. Daca sefii au considerat ca poti, atunci inseamna ca poti! Singura problema ar fi sa nu te imprastii prea tare, sa nu pierzi contactul cu baza, temeia afacerii. Daca esti sef de hipermatket, nu uita sa mai schimbi o vorba din cand in cand si cu cei de la casele de marcat…

Rac

Te-ai bucura mult mai mult de o promovare daca n-ai fi si speriata de ea… Pentru ca stii ca orice lucru bun se plateste si te intrebi daca iti permiti. Pentru tine sunt mai binevenite promovarile in pasi mici, sau cele indelung asteptate, ca sa te obisnuiesti cu ideea si sa stii exact ce ai de facut in noua pozitie.

Leu

Ei, da! In sfarsit, au realizat si ei cu cine stau de vorba. Pe tine nu te surpinde niciodata o promovare. Te surprinde mai degraba cand ea intarzie! Nu se uita si ei un pic la tine ca esti facuta pentru biroul cel mare de la ultimul etaj?! Din fericire, asta te face foarte generoasa, dar si vulnerabila la eventualii lingusitori.

Fecioara

N-ar fi exclus, cu modestia care te caracterizeaza, ca promovarea sa te surpinda un pic, chiar daca este evident pentru toata lumea ca o meritai. Indiferent ce au avut in minte sefii cand ti-au acordat-o, pentru tine va fi un motiv sa lucrezi cu si mai mult devotament pentru companie.

Balanta

Fireste ca te flateaza o promovare. Inseama ca cineva, acolo sus, te iubeste! Sau macar a remarcat cat de bine te descurci in ceea ce faci. Nu-ti poti reprima totusi o usoara ingrijoarare… Daca asta va insemna mai putin timp liber si mai mult stres, aproape ca nu esti sigura daca sa te bucuri…

Scorpion

Ai o tendinta suspecta (in ochii celorlalti) de a minimaliza evenimentul. Nu ca nu te-ai bucura de o promovare, nici vorba! Dar ti-a intrat in sange sa fii discreta si n-o sa faci mare caz. Mai degraba iti vei ciuli urechile sa vezi cine te invidiaza si cine te felicita sincer…

Sagetator

Dai de baut la toata lumea si macar pentru o zi iti permiti sa te bucuri de asta. Esti radioasa si raspunzi cu o gluma la fiecare remarca sau felicitare a colegilor. Chiar daca e criza sau se anunta vremuri grele, ai o incredere foarte tonica pentru cei din jur in succes.

Capricorn

Esti prea lucida ca sa nu realizezi ca promovarea asta nu inseamna nimic altceva decat si mai multa treaba, si mai multe responsabilitati. Iti faci datoria sa dai primul rand, daca iesiti intr-un bar pe urma, dar mintea ta e deja la organizarea viitoare. Pentru tine e un simplu pas spre varful piramidei.

Varsator

Felul in care vei reactiona depinde de miza pusa in joc. Singur ca mai multi bani sunt buni, dar pe tine te bucura mai mult ideea de a avea mai mare libertate sa-ti exprimi ideile, o persectiva mai inalta asupra lucrurilor sau posibilitatea de a face, pe ansamblu, lucrurile mai bune.

Pesti

N-o sa uiti sa multumesti celor care ti-au dat ocazia sa lucrezi acolo si sa-ti dovedesti calitatile. Colegii n-au de ce sa se teama ca vei deveni peste noapte un tiran, fiindca nu-ti sta in caracter. Tu nu esti dura decat daca esti nesigura. Altfel, esti painea lui Dumnezeu si multi vor avea de castigat de pe urma promovarii tale.