Cum Reactioneaza Zodiile Daca Nu Vrei Sa Faci Sex?

Berbec

Nu accepta un refuz. E ca un copil rasfatat pe care il anunti ca nu mai capata bomboane. Nu te intoarce cu spatele… nu se stie…! Iar daca se convinge ca nu vrei, iese pana in oras… la alta!

Taur

Aparent, o sa crezi ca te-a inteles si accepta situatia. Dar de unde! In sinea lui e hotarat sa te convinga, chiar daca o ia de departe, cu un masaj sau o prajitura pe care s-o mancati impreuna, dar el vrea frisca de pe tine…

Gemeni

Te face din vorbe… pana te convinge. Sau renunta si pune mana pe telefonul mobil sau telecomanda. Daca nu adormi pana ajunge si el in pat, va incerca dinnou sa te abordeze, de parca a uitat ca acum o ora aveai o migrena.

Rac

Va fi foarte grijuliu cu tine. Eventual iti aduce o aspirina, te infofoleste in patura si insista sa ramai culcata ca sa te simti mai bine, incat vei prefera s-o faci, decat sa te mai tina in pat degeaba.

Leu

O sa fie sincer surprins sau dezamagit: tu chiar nu realizezi ce pierzi? Dar daca te iubeste, o sa accepte, cu generozitate, ca ai nevoie de o pauza. Va fi atat de elegant si de atent incat s-ar putea sa te razgandesti…

Fecioara

Nu-i place sa fie refuzat, asa ca nici nu te mai intreaba daca observa ca esti prost dispusa, obosita sau pari bolnava. De multe ori asteapta semnale clare din partea ta ca sa te abordeze erotic, asa ca nu va fi nevoie sa te scuzi.

Balanta

Ce refuz? El e convins doar ca nu a insistat destul. Ar putea gasi alte si alte si alte variante de abordare, pana te convinge. Numai o replica dura sau taioasa din partea ta i-ar putea reteza elanul.

Scorpion

Mai bine nu va intalniti deloc daca ai de gand sa nu faci sex cu el. E foarte suspicios cu privire la adevarata motivatie a unui refuz. Ai face bine sa fii in forma a doua zi, fiidca altfel isi gaseste rapid o audienta mai receptiva.

Sagetator

O da pe gluma si va fo tentat sa te ia un pic de sus cu privire la migrenele tale, mai ales daca nu e prima oara cand ii spui asta. Dar e destul de simpatic ca sa nu ti-o ia in nume de rau.

Capricorn

N-o sa insiste, e un gentleman care stie sa se abtina si primeste cu detasare un refuz. Dar n-ar fi exclus sa te pedepseasca si data viitoare cand o sa vrei tu sa iti zica ca nu esti in program in momentul acela.

Varsator

Gaseste el o solutie sa te convinga, un film erotic sau cine stie ce altceva interesant. Sau zice merci ca poate sa se “dea” pe net sau sa se joace cu ultimul lui gadget fara sa se mai simta vinovat. Doar el a incercat, nu?

Pesti

Nu e usor sa-i zici “nu in seara asta, iubitule” unui astfel de specimen. Risti sa-i provoci o depresie din care muncesti mai mult sa-l scoti, pe urma. Te va inlocui rapid cu o sticla de bere, daca nu chiar cu una de vin…