Pozitii sexuale zodii

Berbec

Esti una dintre putinele femei care nu se sfieste sa ia initiativa. Asa ca tu in poala lui in caz ca era pe un scaun la calculator sau pe canapea la TV sunt dintre pozitiile tale obisnuite. Si cum adori sexul spontan, nici pozitia in picioare in lift sau cabina de proba nu-ti e straina.

Taur

O femeie senzuala ca tine are mai multe pozitii preferate. Tie iti place amorul in tihna si in conditii confortabile. Iar o pozitie care iti place cu siguranta este cea a "linguritelor", in care amandoi sunteti pe o parte, iar el te imbratiseaza pe la spate.

Gemeni

Nimeni nu iubeste variatia mai mult decat tine. Poate doar Sagetatorul. Asa ca ai cate o pozitie sexuala preferata pe saptamana. Si te inspiri din mai multe surse de inspiratie cand e vorba sa incerci ceva nou.

Rac

Oricat ai incerca, de dragul lui, diverse posturi din Kama Sutra, in realitate tot pozitia misionarului iti face cea mai mare placere. Faptul ca il poti imbratisa si privi in ochi in timpul sexului te incita foarte tare…

Leu

Iti place “woman on top” fie si numai pentru ca el te poate admira in toata splendoarea, in timp ce-ti mangaie formele. In plus, ai control asupra miscarii, iar penetrarea este satisfacator de adanca.

Fecioara

Cand esti indragostita nu te dai inapoi de la nicio pozitie. Dintre cele preferate ar putea fi “Placere dintr-o parte”, in care tu esti pe-o parte, cu un picior sprijinit de umarul lui. Daca stie si cum sa te mangaie, orgasmul e asigurat!

Balanta

In Kama Sutra se cheama “pozitia lenesului”. El e pe spate, iar tu deasupra cu spatele la el. Daca v-ati privit destul in ochi la preludiu, n-o sa te deranjeze ca acum ii admiri doar gambele, atata timp cat el iti poate mangaia fesele.

Scorpion

Se zice ca esti o maestra a amorului, asa ca nicio pozitie nu are secrete pentru tine. Cel mai tare s-ar putea sa-ti placa aceea numita "Superstimulanta", tu cu bazinul ridicat, iar el e ingenuncheat intre picioarele tale. Si poti sa-ti sprijini talpile de pieptul lui…

Sagetator

Incerci tot felul de pozitii, in partidele tale infocate de amor. Chiar si cele mai dificile iti sunt accesibile, fiindca esti destul de sportiva. Exista una specifica zodiei tale care se cheama chiar "Arcasul". Ca la Balanta, dar cu tine balansandu-te ca la "cosulet".

Capricorn

Nu te dai in vant dupa pozitiile kinky sau prea acrobatice. Poate din timiditate, le preferi pe cele in care iti poti pastra demnitatea, si in care ramaneti fata in fata. Eventual intinsi pe o parte.

Varsator

Iti plac noutatile si inovatiile, inclusiv in dormitor si esti o persoana care traieste placerea la nivel mintal. Daca te simti in largul tau cu iubitul respectiv, l-ai putea surprinde cu posturi inventate de tine, pe care nu le-a incercat nimeni altcineva.

Pesti

Sa te abandonezi plina de daruire si sa te topesti in fuziunea cu el e scopul intalnirii voastre amoroase. Postura pe la spate in care te domnina si esti cu totul a lui ar putea fi in fruntea preferintelor, daca il iubesti cu adevarat.