Zodiile In Sedinta

Berbec

Nu agreeaza sedintele lungi, in care se face teorie sau discutii de principiu. Pentru Berbec e nevoie de indicatii concrete, nu poliloghie. Altfel s-ar putea sa-si piarda rabdarea si sa tranteasca cate o remarca nemultumita.

Taur

Nu se pierde cu firea, oricat de mult s-ar lungi discutia. Si in ciuda aerului absent, ai fi surprinsa cat de atent e nativul Taur si cat de multe a retinut. Daca ai nevoie pe urma de ceva spus in sedinta, intreaba un Taur.

Gemeni

Are atat de multe idei, incat e foarte tentat sa ia cuvantul. Dar ar fi bine sa noteze, ca sa nu-i scape ceva esential ce ramas hotarat in timplul sedintei. Daca se plictiseste, gaseste ocazia sa mai schimbe o vorba cu colegii de suferinta.

Rac

Daca Taurul retine date concrete, Racul o sa retina intrega incarcatura emotionala a intalnirii. Daca a fost pozitiva, sau din potriva, a fost o sedinta sumbra, o sa-ti spuna un Rac.

Leu

Daca nu este el cel care prezideaza, Leul e tentat totusi sa polarizeze atentia intr-un fel sau altul. Asa ca nu va pierde ocazia sa se remarce. Indiferent daca ideea lui e cea mai una sau nu, gaseste imediat sustinatori.

Fecioara

De cele mai multe ori considera sedinta o pierdere de vreme. Fecioarele stiu ce au de facut si rareori gasesc utila o intalnire prelungita. Dar nu sunt persoanele care sa protesteze, asa ca indura in tacere…

Balanta

Profita de intalnire ca sa relationeze cu colegii, sefii etc. Pentru ea e mai mult team building decat stabilire a ordinii de zi. Daca subiectul n-o mai intereseaza, intretine pe sest o discutien eventual scrisa, cu vecinul de masa.

Scorpion

Prea absorbit in “ale lui”, Scorpionul are o masca impenetrabila in spatele caruia nu stii daca se ascunde o strategie abila de distrugere a concurentei sau de fapt se gandeste la meniul de la bufet.

Sagetator

I-ar placea sa destinda atmosfera cu o gluma, doua, decat sa lase discutia sa capete o turnura sumbra. Dar sa nu se prelungeasca! Inchisul inutil intre patru pereti i se poate parea sufocant nativilor Sagetator.

Capricorn

Nu incerca sa-i trimiti SMS cu “ce facem pe urma?” sau orice altceva nelegat de subiect. O sa te expedieze, fiindca nativii Capricorn sunt seriosi cand vine vorba de munca, oricat de plicticoasa ar deveni sedinta.

Varsator

Vine cu cele mai multe idei de imbunatatire, si are mereu o solutie ingenioasa in maneca. Ceilalti nu par insa prea convinsi de eficienta ei. Gandeste in perspectiva mai degraba decat sa priveasca situatia actuala.s

Pesti

Dupa ce se convinge in ce directie se indreapta discutia, Pestii se simt liberi sa fantazeze cu ochii deschisi… Daca sedinta se prelungeste, evadeaza in propria imaginatie, mai degraba decat sa se plictiseasa acolo.