Zodiile la fitness

Berbec

Este tipul care trage la aparate cu pasiune, imbracat de obicei intr-un rosu tipator, sau cu un maiou care ii lasa muschii la vedere. L-ar putea amuza sa te vada incercand sa tii pasul cu el pe stepedul de alaturi. Dar nu-i rani orgoliul… lasa-l pe el sa castiege!

Taur

E bine cladit si da senzatia de calm. Nu se repede la aparate, dar o data ajuns acolo, munceste temeinic. E sensibil la mancare asa ca poti sa-i oferi un baton de cereale sau o bautura proteica intr-o pauza, doar cat sa intri in vorba.

Gemeni

Are hands free-ul in urechi si vorbeste intruna chiar daca tocmai ridica de la piept 100 de kg? E sigur Gemeni! Prefera exercitiile scurte si intense pentru ca n-are rabdate prea mult cu un singur exercitiu. Ca sa te remarce intra in vorba, pur si simplu!

Rac

Iti face exercitiile retras sau chiar da senzatia de timid. Ii place apa asa ca nu va rata piscina, dupa fitness. Daca te afli chiar langa el si pari neajutorata va fi bucuros sa te ajute sau sa te salveze dintr-un aparat cu care nu te descurci.

Leu

El nu pare c-a venit sa-si lucreze muschii, ci sa dea o reprezentatie gen Mister Olympia. Aplauda-l la sfarsitul unui exercitiu dificil si va fi dornic sa te scoata la un suc cu zero calorii dupa aceea.

Fecioara

Treci pe langa el la jumatate de metru si daca nu miroase a transpiratie, desi curg apele pe el, este sigur Fecioara. E cel mai ingrijit specimen din sala, si asta va aprecia si la tine. Sa nu-ti curga cumva rimelul sau sa ai parul nearanjat!

Balanta

E elegant si pare ca danseaza, chiar daca face un exercitiu mai putin artistic. De obicei e comod, asa ca nu se avanta la cele mai mari greutati sau la cel mai dificil aparat. O sa te placa daca arati hot si te misti ca o lady.

Scorpion

Are ceva agresiv, eventual o privire fixa si incruntata, chiar daca nu e la box ci pe o banda de alergare. De obicei are un motiv intemeiat pentru care e la sala, fiindca altfel el prefera sa arda caloriile prin sex. Iar pe tine te-a vazut deja, fii fara grija!

Sagetator

E cel care face glume si socializeaza cu toata lumea intre aparate. Adora sa-si simta corpul in miscare si o sa te remarce daca il misti si tu pe-al tau cu aceeasi maiestrie. Invita-l la un tenis sau o iesire cu prietenii tai, va fi incantat!

Capricorn

Iti va da senzatia ca e constiincios si ia in serios ceea ce face. Altfel nici nu si-ar pierde timpul pe-acolo. Chiar daca te remarca, prea putin probabil sa faca el primul pas, asa ca e treaba ta sa-l scoti din mutenie.

Varsator

El e cel care incearca cele mai noi aparate, are cel mai nou tip de telefon mobil langa el si vine de obicei insotit de prieteni. Ii atragi atentia daca esti originala, ai opinii personale neobisnuite sau esti, pur si simplu, cea mai noua aparitie de-acolo.

Pesti

De obicei e adancit in gandurile lui si are o privire visatoare. Tacut si introvertit, va trebui sa emiti intai niste semnale nonverbale catre el, gen zambete si priviri galese, daca vrei sa-l incurajezi sa te salute.