Parfumuri Zodii

Berbec

Preferi sa te parfumezi cu un parfum fresh, primavaratic, care sa se potriveasca cu stilul tau de viata, mereu in miscare. Mirosul de levantica iti linisteste nervii surescitati, iar pentru aromoterapie in casa alege uleiul volatil de brad sau cimbru.

Taur

Ai simtul mirosului foarte dezvoltat fata de alte zodii, de aceea iti alegi cu grija parfumurile si de obicei ai o intreaga colectie. Iti plac parfumurile dulci si foarte feminine. Pentru casa, trandafir, crin sau santal sunt specifice zodiei tale.

Gemeni

Pentru tine sunt indicate aromele delicate, care linistesc agitatia mintii: tamaie, isop, rozmarin, ienupar. Parfumurile pe care ti le alegi sunt in general cele florale, dar rareori esti fidela unui aceluiasi parfum, fiindca iti place sa experimentezi.

Rac

Un simplu miros iti poate declansa o intreaga serie de amintiri. Vanilia din bucataria bunicii, levantica din cufarul de zestre sau aroma de hartie veche din anticariat… Pentru tine, cel mai indicat parfum contine nucsoara si mirosul florii de nufar.

Leu

Parfumul tau este incitant, sexy si foarte solar. Imposibil ca cineva care trece pe langa tine sa nu-l remarce, vrajit. Ai 2-3 parfumuri “de suflet”, care te reprezinta, iar in componenta lor intra de obicei isop, smirna si levantica.

Fecioara

Te feresti de parfumurile grele si complicate, care pot sa iti dea dureri de cap. Tie iti plac aromele fine, pure, care amintesc de inocenta copilariei. Foloseste pentru casa mirt si pelin, iar in parfumul pesonal rozmarin si portocal.

Balanta

Preferi parfumurile delicate si suave. Trandafirul este aroma specifica influentei venusiene, dar n-o combina ca Taurul cu arome grele, ci cu arome fresh gen brad sau ienupar.

Scorpion

Te incanta parfumurile penetrante, gen “Magie Noir”, in care se simte aroma de iasomie, mosc si lemn de cedru. Santalul si aromele orientale sunt de asemenea potrivite pentru tine.

Sagetator

Specific zodiei tale sunt mirosurile care dau senzatia de spatiu deschis si de natura. Aromele de citrice, vanilie si paciuli sunt cele mai indicate pentru tine. Evita insa crinul, santal sau mosc.

Capricorn

Singurul parfum demn de narile tale este unul Hot Couture, in care sa se impleteasca aroma de bergamota cu ambra si magnolie. Pentru aromoteraoie alege menta si uleiul volatil de busuioc.

Varsator

Ai nevoie de un parfum optimist si care sa sugereze originalitate si pofta de viata. Iti sunt recomandate aromele acvatice si florale, cu orhidee si piper negru in compozitie.

Pesti

Ca sa ti se potriveasca, un parfum trebuie sa fie sexy si dulce in acelasi timp. Aromele delicate de zmeura sau capsuni, iasomia sau paciuli se potrivesc perfect in simfonia parfumului care te invaluie.