Barbat De Succes Sau Pierde-Vara? Ce Spune Zodia Despre Iubitul Tau?

Berbec

Poate sa fie un barbat plin de succes si de bani sau poate sa fie un frustrat care nu e bun de nimic. Totul depinde de cariera pe care si-o alege. Daca face alegerea corecta si are o meserie care оi ofera mereu provocari, atunci va munci cu placere si va avansa rapid. Daca nu, plictiseala o sa-l transforme оntr-un ratat.

Taur

Nu prea оi pasa lui de cariera. Serviciul e doar un mijloc de a obtine banii necesari pentru micile placeri ale vietii. Niciodata nu o sa fie un barbat bogat pentru ca nu poate face economii. Crede ca bani sunt facuti pentru a fi cheltuiti.

Gemeni

Nativul Gemeni trece dintr-o extrema оn alta. Azi poate sa aiba o cariera de invidiat si un cont оn banca pe masura, iar mвine poate sa renunte la tot, convins ca fericirea nu se gaseste nici la birou, nici la banca. Este impulsiv si nu are simtul responsabilitatii.

Rac

Sensibil si mamos, nu prea e genul care sa avanseze rapid pe scara sociala. Nu are nici taria de caracter, nici determinarea necesara. Racul asteapta sa-i pice norocul din cer si nu face nimic ca sa-l caute. Unii au noroc, altii nu.

Leu

Probabil a fost genul de copil care spune ca vrea sa se faca sef. Indiferent ce cariera ar alege, este cu siguranta unul din cei mai buni si toata lumea se uita la el cu admiratie. Evident, nu toti leii ajung „sefi”, dar reusesc cumva sa fie оn centrul atentiei.

Fecioara

Barbatul Fecioara este un perfectionist, care оn functie de meseria aleasa poate sa fie cel mai bun sau din contra. Perfectionismul оl poate face sa se piarda оn detalii sau оl poate ajuta sa profite de sanse pe care altii nu le vad.

Balanta

Barbatul Balanta nu va fi niciodata plin de bani si de succes. Este prea boem si „prea artist” ca sa-i pese de triviale cum sunt banii, faima, succesul. Оntr-adevar, unii оl pot considera un pierde-vara, dar astii оl admira pentru spiritul lui liber.

Scorpion

Scorpionul pune aceeasi pasiune оn cariera, ca si оn dragoste. Nu va niciodata un mediocru la serviciu, dar оn functie de cariera aleasa poate sa fie faimos si bogat sau poate sa fie un necunoscut ciudat si sarac. Femeia de lвnga el trebuie sa-i accepte pasiunea pentru meseria lui.

Sagetator

Sagetatorii pot avea un succes enorm daca se orienteaza catre meserii care implica mult contact cu alti oameni. Daca job-ul nu оi satisface nevoia de socializare, o sa fie un angajat mediocru cunoscut mai mult pentru glumele spuse оn pauza de cafea decвt pentru abilitatile lui.

Capricorn

Serios si responsabil, Capricornul poate fi un barbat plin de succes daca are un pic de noroc. Lucreaza mult, uneori pвna la epuizare, este recunoscut ca un om foarte competent si toata lumea оl respecta. Nu оl motiveaza banii sau laudele, ci un simt al datoriei foarte dezvoltat.

Varsator

Ii plac mai mult plimbarile decвt munca. Daca ar fi dupa el, ar trai dintr-un ajutor de somaj si nu ar lucra nicio zi din viata lui. Din pacate pentru el, vacantele, aventurile la care viseaza se platesc cu bani si este nevoit sa lucreze, dar nu cu placere.

Pesti

Este prea visator ca sa aiba o cariera de mare succes. Nu are determinarea necesara, nu are vointa necesara, nu are nimic din calitatile unui barbat de cariera. Va fi оntotdeauna mediocru la locul de munca.