Care Sunt Cele Mai Bune Combinatii De Zodii?

Berbec - Taur

Relatia dintre un Berbec si un Taur este aparent complicata, pentru ca ambele semne sunt recunoscute pentru vointa lor puternica si orgoliul pana la cer. Dar cu toate acestea, este o relatie bazata pe echilibru si completare. Natura impulsiva si dornica de schimbare a Berbecului este foarte bine echilibrata de simtul pragmatic si ratiunea practica a Taurului. De obicei, intr-o astfel de relatie, Berbecul este initiatorul, iar Taurul este cel care se asigura ca actiunea este dusa pana la capat cu succes.

Gemeni - Balanta

Doua semne de aer, Gemenii si Balanta sunt zodii foarte compatibile. Atractia dintre acesti nativi este adesea instanta, dar pentru ca au foarte multe in comun, reusesc sa pastreze interesul pentru multa vreme. Cei doi parteneri au pasiuni comune si se echilibreaza reciproc.

Rac - Capricorn

Racul si Capricornul sunt doua semne cardinale, opuse, foarte compatibile din punct de vedere amoros. Racul este un semn de apa, guvernat de Luna, iar capricornul este un semn de pamant, guvernat de Saturn. Diferentele dintre aceste semne sunt majore: nativii din rac sunt persoane emotionale, sensibile si sentimentale, iar cei din capricorn sunt pragmatici, determinati si stabili. Dar tocmai aceste diferete ii ajuta sa formeze adesea cupluri fericite si reusite.

Leu - Scorpion

Atractia dintre nativii din Leu si Scorpion este una puternica si pasionala. Scorpionul este fascinat de popularitatea, puterea si maretia nativului din Leu, ceea ce il face sa i se dedice total. Pe de alta parte, Leul este foarte incantat de aceasta fidelitate absoluta a Scorpionului. Relatia este una bazata pe o puternica atractie sexuala, dar rezista in timp datorita stabilitatii celor doua semne.

Fecioara - Pesti

Fecioara este un semn de pamant, guvernat de Mercur, iar zodia pestilor este un semn de apa, guvernat de Neptun. Cele doua semne sunt foarte compatibile din punct de vedere sentimental si amoros. Zodia pesti reprezinta emotiile, sensibilitate, sentimentele profunde, iar zodia fecioarei este una stabila si pragmatica. Aceste caracteristici ii ajuta pe nativii celor doua semne sa se echilibreze reciproc. Pot avea o relatia amoroasa foarte reusita.

Sagetator - Varsator

Nativul din Sagetator isi iubeste libertatea, este dornic de aventura, adrenalina si uraste rutina. Iar nativul din Varsator il intelege cel mai bine, avand valori asemanatoare. Cei doi parteneri au pasiuni comune, sunt mereu in miscare, iubesc provocarile si au o gandire libera. Reusesc sa pastreze viu interesul in relatie, iar discutiile lungi si interesante sunt un adevarat liant pentru ei.