Cat De Bine Se Pricepe La Agatat In Functie De Zodia Lui?

Berbec

Nu este foarte bun la agatat pentru ca se grabeste si nu are timp sa te „citeasca” si sa-si dea seama cum trebuie sa te abordeze. Asa ca se arunca cu capul оnainte sperвnd sa nimereasca replica perfecta. De obicei nu o nimereste, dar e atвt de haioasa graba lui ca nu poti sa nu-l bagi оn seama.

Taur

Desi nu pare genul, Taurul este foarte bun la agatat. Cвnd pune ochii pe o femeie nu se grabeste deloc, sta mai оntвi si o observa pвna gaseste modul de abordare cel mai potrivit. Stie exact cum sa agate оn functie de personalitatea celei care i-a atras atentia.

Gemeni

E un mare cuceritor si nu are nevoie nici de masina, nici de haine scumpe, nici de un portofel plin ca sa agate o femeie. Totul sta оn vorbe, оn modul cum оti face complimente, cum povesteste despre viata lui si cum descrie viitorul vostru оmpreuna. Toate femeile cad оn plasa lui.

Rac

Timid din fire, este o adevarata ctastrofa la agatat, motiv pentru care nu prea se aventureaza la asa ceva. De obicei se bazeaza pe ajutorul prietenilor sau asteapta sa faci tu primul pas. Оncercarile lui de a aborda femeile dau gres de obicei.

Leu

Este foarte bun si agata „in masa”. Se comporta si vorbeste ca si cum ar fi un trofeu pe care оl doresc toate femeile, asa ca toate cele din jur abia asteapta sa vada ce e cu el si de ce e atвt de popular. Daca nu fac ele primul pas, Leul le va cucerit cu o replica ce tradeaza оncrederea оn sine si masculinitatea lui.

Fecioara

Nu este genul care sa agate. Abordeaza o femeie cu multa politete si cu diplomatie, iar cind te invita la o cafea pare ca veti avea o оntвlnire de afaceri, nu una romantica. Dar atunci cвnd vrea cu adevarat sa agate, оi iese d eminune pentru ca e foarte atent la detalii si ghiceste din prima personalitatea femeilor.

Balanta

Daca il intrebi spune ca el nu e genul de barbat care agata femeie te miri unde. De fapt nu e acest gen de barbat pentru ca nu se pricepe. Оncearca sa agate cu replici prea boeme si „artistice” asa ca femeile оl cred un tocilar.

Scorpion

Mare maestru in aceasta arta, te agata fara sa-ti dai seama. Este sociabil, plin de umor, vesel si cвnd te abordeaza nu оti dai seama care sunt intentiile lui. Tвrziu realizezi ca relatia voastra nu s-a оnfiripat d ela sine, ci ai fost agatata de el.

Sagetator

In mod paradoxal, acest barbat sociabil si plin de viata este un dezastru la agatat, desi daca оl оntrebi pe el nu va recunoaste asta niciodata. Nu reuseste sa gaseasca replica potrivita sau gestul care sa-ti atraga atentia asupra lui. Pвna la urma prietenii оsi fac mila si оl ajuta.

Capricorn

Nici nu se pricepe si nici nu-i place sa agate. Considera ca o femeie care оi place merita mai mult decвt o replica de doi bani. Daca a pus ochii pe tine va cere cuiva sa i te prezinte si va оncerca sa te cucereasca оn timp, prin fapte, si nu prin vorbe.

Varsator

Acest barbat libertin si sociabil, este un as cвnd vine vorba de agatat. Are mereu o replica potrivita si cumva reuseasca sa gaseasca exact modul de abordare perfect pentru fiecare femeie. Nu degeaba cere atвta libertatea оntr-o relatie. Stie cum sa se foloseasca de ea.

Pesti

Are acel mod de a agata despre care toate femeile zic ca e demodat, dar pe care toate оl adora. Este un romantic incurabil si, chiar daca planuieste doar o aventura de o noapte, va avea grija sa te atraga cu flori sau sampanie.