Cat De Generoase Sunt Zodiie?

Generos ca un Soare: Leu, Sagetator, Pesti

Simt o mare bucurie in a darui si este, de obicei, o caracteristica definitorie a lor. De departe, cea mai generoasa zodie este Leul. Ii place sa fie privit ca un binefacator si il incanta adoratia din partea celora cu care este generos. Mai ales cu cei pe care ii iubeste e mana larga, iar daca cumva isi reprima aceasta tendinta innascuta de a darui risca sa dezvolte boli cardiace.

Guvernati de beneficul Jupiter, si Sagetatorii au in sange generozitatea si opulenta. Nu se uita la bani cand e vorba de a face un bine sau a da o petrecere pentru prieteni. Cat despre Pesti, si daca au si daca nu au, deviza lor este: “De unde dai si Dumnezeu iti da” Asa ca sunt caritabili prin definitie.

Mana "sparta": Berbec, Gemeni, Balanta

Cheltuie mult, dar mai mult pentru ei insisi decat pentru altii. Dar la o adica sunt destul de generosi cand situatia o cere. Berbecii amintesc de samuraii din vechiul Edo care se puteau ruina de dragul unei gheise. Destul de generosi cand vor, au totusi un motiv personal pentru care deschid portofelul.

Gemenii fac bani cu usurinta si ii cheltuie tot asa. Deviza lor este “Sa circule banul!” Iar Balantele sunt prea galante ca sa nu fie si generoase. Ar fi un semn de impolitete sau lipsa de eleganta sa nu chletuiasca cu lejeritate.

Stiu pe ce dau banii: Taur, Scorpion, Varsator

Nu arunca cu banii in general, stiu exact pe ce si de ce cheltuie. Sau pentru cine. Cu toate ca generozitatea nu e o caracteristica proprie lor, pot face ocazional gesturi remarcabile sau chiar extreme in acest sens. Taurul apreciaza calitatea si cantareste indelung deca sa deschida punga sau nu. Insa pentru ceva ce crede el ca merita, nici n-o sa clipeasca.

Scorpionul e foarte chibzuit cand e vorba de bani si nu arunca cu ei degeaba. Dar si daca il apuca vreun moment de nebunie, e in stare sa-si toace toata averea intr-o singura seara. Cat despre Varsator, aspectul material il procupa prea putin. Poate traiasca modest si sa ignore sa-si procure lucruri obisnuite, dar sa arunce sume mari pentru chestii bizar-avangadiste sau inutile.

Zgarciti, au arici in buzunare: Fecioara, Rac, Capricorn

Nu ca ei n-ar putea fi generosi daca vor, insa tendinta lor naturala, dictata de influenta astrala a zodiei, este sa tina punga stransa, sa nu cheltuie si sa nu faca gesturi de generozitate gratuite. Fecioarele analizeaza atat de mult daca merita sau nu sa dea banii incat de multe ori renunta. Se pot imbolnavi de-a dreptul daca sunt fortati sa isi dea banii pe lucruri extravagante sau inutile.