Cat De Ingamfata Esti In Functie De Zodia Ta?

Berbec

Iti place la nebunie sa te lauzi, sa te mandresti cu realizarile tale si sa le scoti in evidenta de cate ori ai ocazia. Dar nu privesti oamenii cu superioritate, iar asta te ajuta sa nu pari o persoana ingamfata.

Taur

Esti discreta si nu iti face placere sa vorbesti despre ceea ce faci tu. Iar cand vine vorba de amabilitate, esti un adevarat model pentru multa lume. Nu se poate spune despre tine ca esti o persoana ingamfata.

Gemeni

Ai putea sa pari o persoana increzuta uneori si asta pentru ca ai tendinta de a judeca oamenii. ii tratezi uneori cu superioritate, iar asta te-ar putea transforma intr-o persoana ingamfata.

Rac

Esti timida uneori si nu iti vine sa intri in vorba cu unii oameni tocmai pentru ca nu vrei sa deranjezi. Dar aceasta teama a ta de a socializa ar putea sa-ti aduca eticheta de “ingamfata”.

Leu

Te numeri printre cele mai arogante native ale zodiacului. Cu siguranta nu o faci intentionat, dar increderea in tine si atitudinea de diva i-ar putea determina pe unii sa considere ca esti increzuta.

Fecioara

Nu iti place sa iesi in evidenta, te retragi in lumea ta si iti vezi de treaba. Nici lauda nu este de tine, chiar daca uneori n-ar fi rau sa-ti pui mai mult calitatile in valoare. Nu esti deloc o persoana ingamfata.

Balanta

Pentru tine este foarte important sa socializezi, sa te imprietenesti cu toata lumea si sa fii cat se poate de amabila cu cei care merita asta. De aceea nimeni nu te va considera increzuta si cu nasul pe sus.

Scorpion

Corectitudinea este extrem de importanta pentru tine. Desi esti o persoana mandra si demna, asta nu-ti afecteaza relatiile cu oamenii din jurul tau. Nu ai tendinta de a-i privi de sus pe ceilalti si nu esti deloc ingamfata.

Sagetator

Esti o persoana vesela si sociabila, si oricat de mult succes ai avea in viata, ramai intotdeauna asa. Pentru tine toti oamenii sunt egali si ii tratezi ca atare. Nu vrei sa demonstrezi ca esti superioara printr-o atitudine gresita, iar asta inseamna ca nu esti considerata o persoana ingamfata.

Capricorn

Risti sa cazi in capcana propriului tau succes. Nu te poti abtine sa nu te mandreste cu realizarile tale, dar mai grav este ca ii poti trata cu superioritate pe cei care consideri ca nu sunt la nivelul tau. Din aceasta cauza risti sa fii considerata o persoana cu nasul pe sus.

Varsator

Esti una dintre cele mai sociabile native ale zodiacului. Intri in vorba cu toata lumea si te faci placuta chiar din primele clipe. Numai persoanele care nu-ti plac si pe care tinzi sa le eviti pot avea impresia ca esti ingamfata.

Pesti

Nu se poate spune despre tine ca esti o persoana ingamfata si asta pentru ca esti empatica si reusesti sa te pui in pielea celui care se afla in fata ta. Nu judeci oamenii si nici nu ai aere de superioritate.