Cat De Mult Te Afecteaza Ca Imbatranesti In Functie De Zodie?

Berbec

Tu reusesti sa accepti trecerea timpului fara prea mari probleme. Te bucuri de fiecare etapa a vietii tale si mult prea ocupata sa realizezi tot ceea ce-ti propui ca sa observi ca te-ai maturizat.

Taur

Accepti fara probleme trecerea timpului si nu faci o tragedie din aparitia fiecarui rid. Iti ingrijesti corpul cu mare atentie, iar asta te ajuta sa arati incredibil de bine la orice varsta

Gemeni

Pentru ca esti o fire ceva mai copilaroasa, ti se pare greu de crezut ca ai ajuns la o anumita varsta, parca timpul ar fi zburat. Te simti ca la 16 ani indiferent de varsta ta, iar asta te-ar putea face sa te imbraci nu tocmai potrivit anilor pe care i-ai implinit. Din fericire, pentru tine, nativii din gemeni par de obicei mai tineri decat sunt.

Rac

Nu te sperie trecerea timpului si nu ai o problema cu faptul ca imbatranesti. Poti intra cumva in panica daca nu ai reusit sa-ti intemeiezi o familie pana la varsta pe care ti-ai propus-o. Lasa lucrurile sa vina natural si nu uita ca cele mai bune decizii sunt luate la maturitate.

Leu

Esti una dintre cele mai preocupate native ale zodiacului in ceea ce priveste aspectul fizic. Cu greu accepti faptul ca ridurile incep sa se instaleze pe chipul tau, iar asta te face sa incerci toate trucurile de intinerire posibile. Ai foarte mare grija de felul in care arati, ceea ce te ajuta sa fii frumoasa si sexy indiferent de varsta.

Fecioara

Esti foarte exigenta cu tine insati si cu greu concepi faptul ca firele albe de par sunt din ce in ce mai multe sau ca ridurile sunt tot mai profunde. Iar pentru ca ai un simt al observatiei foarte dezvoltat, tinzi sa vezi aceste schimbari la prietenii care sunt de aceeasi varsta cu tine si abia atunci realizezi ca de fapt nici pe tine nu te-a iertat trecerea anilor...

Balanta

Iti traiesti viata cu mare entuziasm, fara sa observi schimbarile prin care trece corpul tau. Iar cand ai acel moment de revelatie si realizezi ca de fapt nu mai esti tocmai adolescenta, poti intra intr-o adevarata depresie! Accepta cu demnitate faptul ca imbatranesti.

Scorpion

Nu te sperie trecerea anilor si esti suficient de realista sa intelegi ca este ceva firesc, ce nu poate fi schimbat de nimeni. Dar pe masura ce observi schimbarile prin care trece organismul tau, investesti tot mai mult in tratamentele antiimbatranire, in haine care sa se adapteze varstei tale si care sa-ti scoata frumusetea in evidenta.

Sagetator

Esti socata cand prietenii sau rudele iti sugereaza ca ar trebui sa te maturizezi sau cand iti spun subtil ca nu te imbraci adecvat varstei tale... Este posibil sa nu realizezi ca anii au trecut si ca de fapt nu mai esti tocmai la varsta adolescentei, iar cand se intampla asta, ai putea avea parte de un soc.

Capricorn

Pentru nativii din capricorn, varsta maturitatii este adesea cea mai buna etapa a vietii. De aceea, cand treci de prima tinerete, este posibil ca implinirile din viata ta sa te faca sa accepti cu mandrie trecerea anilor.

Varsator

Tu te simti tanara la orice varsta si esti convinsa ca nimic nu te poate opri sa faci oricand ceea ce iti doresti. Esti genul de persoana care pare sa nu imbatraneasca niciodata. Spiritul tau tanar este cheia fericirii.

Pesti

Cand vine vorba de regrete si depresii in ceea ce priveste trecerea timpului, tu te afli fara probleme pe primul loc in top. Accepti cu greu faptul ca incepi sa te maturizezi si poti ajunge sa-ti amintesti cu melancolie de trecut. Invata sa traiesti in prezent, ca sa te poti bucura la maximum de viata.