Cat De Sexy Esti In Functie De Zodie?

Berbec

Ai un eros arzator si navalnic. Sex appeal-ul tau provine din atitudinea ta indrazneata si plina de incredere in sine. Barbatii adora aerul tau de cuceritoare si pofta de viata pe care le-o inspiri.

Taur

Venus te-a insestrat, in cele mai multe cazuri, cu frumusete fizica in cel mai clasic inteles al cuvantului. Aceasta, adaudat la apetitul tau amoros – nu usor de trezit, insa puternic, iti oferp un farmec irezistibil.

Gemeni

Dragalasenia, jucausenia, aerul de copil ghidus care da replici istete sunt printre armele tale de seductie. Cei care apreciaza o converstie vioaie si interesanta nu s-ar mai satura de tine, vezi stilul Marilyn Monroe.

Rac

De o sensibilitate aparte, trezesti adoratia iubitului tau, caci el descopera in tine arhetipul feminin perfect. Calda, sensibila si iubitoare, in contrast cu masca destul de distanta sau retrasa pe care o afisezi pentru restul lumii.

Leu

Iubirea ta e coplesitoare, pentru cel care se ridica la inaltimea asteptarilor tale ca sa o primeasca. Stii cu exactitate cum iti pui in evidenta calitatile si ai o atitudine de star cuceritoare.

Fecioara

Farmecul tau este mult mai subtil, rezervat parca numai pentru cunoscatori. Puritatea, simplitatea si aerul tau rezervat trezesc in barbati dorinta de a te avea numai pentru el insusi.

Balanta

Flirtul, dragalasenia si aventurile romantice iti curg prin vene si este rara femeia Balanta care sa nu stie, fara s-o invete nimeni, cum se vrajeste un barbat. Guvernata de Venus, ai nativ tot ce iti trebuie pentru aceasta.

Scorpion

Esti sexy din cap pana in picioare. Chiar daca abordezi un aer serios si incruntat la sedinta, tot o sa emani sex appeal. Barbatii simt aceasta in aer la fel cum miros prada cainii de vanatoare.

Sagetator

Sex appeal-ul tau e fresh si inviorator ca un izvor de munte din care toti ar vrea sa bea. Nu te agati de gatul unui barbat, iar asta este foarte sexy in ochii celor fascinati de femei puternice si independente.

Capricorn

De obicei iti tii ascuns sex appeal-ul, numai pentru cel suficient de peseverent sa il caute sub masca ta serioasa si hainele de office. Numai barbatii experimentati sau foarte indragostiti stiu unde sa caute si il apreciaza.

Varsator

Iubirea ta e elvata si poti sa innebunesti un barbat din cum reusesti sa te joci cu dorintele lui. Pentru tine e usor sa te retragi sau sa renunti, in timp ce el ajunge la punctul de fierbere. Esti sexy mai ales prin unicitatea si originalitatea ta.

Pesti

Nu ai nevoie de trucuri feminine. Ai un camp de charisma ce te invaluie permanent, ca un parfum discret. Esti blanda si dulce, iar cine te-a gustat o data e posibil sa nu se mai sature…