Cata Atentie Acorda Zodiile Sanatatii Lor?

Berbec

Berbecul considera ca nimic nu este mai plictisitor pe lume decat un stil de viata sanatos. Mare iubitor al traiului indestulat, Berbecul prefera sa-si faca toate poftele si sa se simta bine. Nativul nu are rabdare sa urmeze un tratament prelungit. Norocul Berbecului este faptul ca adora sportul, iar acesta il mentine in forma.

Taur

Taurul se preocupa mai mult de sanatatea celor dragi decat de a lui. Gurmand si sedentar, Taurul poate intampina probleme serioase in urmarea unui stil sanatos de viata. Din fericire, Taurul citeste mult si detine toate informatiile necesare pentru a sti la cine sa apeleze ca sa-si rezolve o problema medicala.

Gemeni

Gemenii sunt neglijenti cu sanatatea lor, deoarece rutina zilnica si regulile unui stil de viata sanatos li se par plictisitoare. Cand se imbolnavesc, Gemenii au intotdeauna nevoie de cineva care sa aiba grija sa le dea la timp medicamentele. Partea buna este ca nativii zodiei sunt firi energice si adaptabile la orice fel de conditii.

Rac

Pentru Rac, sanatatea este importanta atat in ceea ce priveste propria persoana, cat si familia. Racul prefera mancarea gatita in locul semipreparatelor. Zilnic, Racul are grija sa se alimenteze corespunzator, sa doarma suficient si sa se protejeze impotriva germenilor. Instinctul lui de conservare il salveaza de la multe situatii neplacute.

Leu

Leul ar vrea sa aiba o sanatate de fier, insa nu este dispus sa faca absolut orice efort pentru acest lucru. Din cand in cand, Leul pierde noptile sau face excese culinare sau sexuale. Leul are o conformatie fizica de invidiat si pentru a se mentine in forma, face sport in mod regulat. Acest lucru il ajuta sa aiba o stare buna de sanatate.

Fecioara

Fecioara este o zodie foarte preocupata de sanatate. Reprezentantii zodiei prefera sa manance acasa, folosind adesea produse bio. Nederanjata de rutina, Fecioara are un program zilnic constant, in care nu sare peste orele de masa si de somn. Cand este frig afara, o Fecioara este prima care se imbraca corespunzator inainte sa iasa din casa.

Balanta

Balanta se ingrijeste de sanatatea ei numai atunci cand nu are de ales. In restul timpului, reprezentantii zodiei prefera sa-si faca toate placerile fara sa se gandeasca la impactul acestora asupra organismului. Balanta are nevoie de cineva care sa o ingrijeasca atunci cand se imbolnaveste.

Scorpion

Scorpionii sunt constienti de slabiciunile lor si reusesc sa le tina in frau. Uneori, chiar si ei mai fac unele excese, mai ales in plan sexual. Cu toate acestea, nu lasa niciodata sa treaca mult timp inainte de a merge la medic. Nativii isi protejeaza sanatatea si urmeaza tratamentele intr-un mod constiincios.

Sagetator

Sagetatorii au propriile lor tabieturi care includ un somn bun si o masa sanatoasa si gustoasa. Calmi din fire si optimisti, Sagetatorii trec mai usor peste perioadele grele, iar acest lucru ii ajuta sa-si conserve energia si sa fie mai putin expusi in fata bolilor.

Capricorn

Capricornii sunt capabili sa munceasca pana la epuizare cand este nevoie si sufera in tacere cand se imbolnavesc. Numai atunci cand nu se pot ridica din pat, Capricornii isi ofera o zi de odihna in care se ingrijesc de sanatatea lor. Spiritul lor de conservare le asigura Capricornilor resurse de energie.

Varsator

Varsatorii nu se gandesc la sanatatea lor decat atunci cand se simt rau si sunt nevoiti sa mearga la doctor. Nativii se tem de vestile rele si se asteapta la ce este mai rau ori de cate ori isi fac analize. Varsatorii trebuie sa priveasca situatia obiectiv si sa aiba grija de ei pentru a preveni o afectiune.

Pesti

Pestii sunt cei mai ascultatori pacienti: isi iau medicamentele la timp, au grija ce mananca si nu exagereaza niciodata cu efortul fizic. Cu toate acestea, unii Pesti pot fi ipohodri, lucru care nu este deloc placut pentru familie si prieteni. Pestii trebuie sa fie mai realisti in ceea ce priveste starea lor de sanatate.