Ce Ar Vrea Zodiille Sa Fie Pentru O Zi?

Berbec

Sa fie in pielea unuia dintre idolii sai super -masculini: un actor intr-un film de actiune, gen Mission Impossible, un campion al curselor de masini sau un fotbalist celebru.

Taur

Probabil ar alege sa ii tina locul Guvernatorului Bancii Nationale, asta daca nu opteaza pentru unul dintre membrii familiei Rockefeller. Cu siguranta ziua va contine masaj erotic si mancaruri fine.

Gemeni

Ar fi foarte greu pentru zana, fiindca barbatul Geaman ar dori sa fie mai multe personaje simultan… sau alternativ. Greu de precizat ce ipostaza ar alege. Orice, de la academician la o Academie renumita si pana la mafiot italian.

Rac

Ar alege sa calatoreasca in timp, ca sa poata trai intr-o epoca din trecut pe care o indrageste. In pielea lui insusi, sau a altcuiva, nu are prea mare importanta. Important e sa respire atmosfera respectiva.

Leu

Fara indoiala ar alege ipostaza de Sef Suprem al tuturor Sefilor. Unde si cum conteaza mai putin. Important e sentimentul puterii absolute… da, exact, aceea despre care se spune: corupe absolut.

Fecioara

Incredibil cat de modest ar putea sa fie, mai ales daca zana il ia repede si nu are timp sa se gandeasca. S-ar putea sa nu ceara nimic altceva decat sa fie el insusi, cu ceva mai multa bere in frigider sau mai multe perechi de sosete…

Balanta

Sa fie o zi in pielea unui designer celebru de moda, cu acces nelimitat la lumea mondena, plina de manechine celebre care sa-l adore… Cam asa ar arata pentru el o zi ideala. Cat mai multe femei, am mentionat?

Scorpion

Cel mai probabil ar alege sa-i ia locul directorului CIA. O functie care ii da putere, ca si Leului, insa mai din umbra, si cu mai multe secrete la dispozitie. Femei o multime are si in mod obisnuit. Dar poate o orgie?

Sagetator

Ar alege ceva exotic, gen samurai japonez sau aborigen australian. Ceva care sa-i satisfaca pasiunea pentru tinuturi indepartate. Apoi s-ar intoarce pentru a fi cineva important pe la Inalta Curte de Justitie.

Capricorn

Nu te lua dupa aerul modest. O zi in Biroul Oval de la Casa Alba ar fi minimum cu care s-ar multumi daca ar prinde-o pe zana. Sau daca are inclinatii sacerdotale, nici in pielea Papei n-ar fi rau.

Varsator

Ar alege sa se amestece printre cei mai faimosi inventatori, oameni de stiinta care pun la punct cele mai noi tehnologii de pe planeta, sau chiar membrii ai programelor spatiale. Sa fie cosmonaut pentru o zi, asa cum visa in copilarie!

Pesti

Cel mai probabil ar incerca sa se dea la zana, ca sa vada cum e sa faci sex cu o fiinta cu puteri paranormale… Sa petreaca apoi o zi cu ea prin cine stie ce planuri astrale mirifice ar fi apoi o cerere fireasca.