Ce cadou Sa Oferi Fiecarei Zodii?

Berbec

Apreciaza daca ii cumperi doua bilete la un eveniment pe gustul lui si te oferi sa mergi cu el. Pune mai mult pret pe surprize decat pe cadoul in sine.

Taur

Calitatea este mai importanta decat cantitatea pentru Taur, asa ca poti opta pentru un parfum fin, care este pe placul firii sale senzuale.

Gemeni

Orice cadou ii oferi, ai grija sa-i stimuleze intelectul, asa ca mergi la sigur cu o carte despre un subiect care stii ca il fascineaza.

Rac

Adora cadourile care poarta o insemnatate sentimentala, asa ca il poti impresiona pe Rac cu un cadou handmade, precum o pictura sau un obiect vestimentar.

Leu

Ii plac cadourile care il fac sa arate bine, asa ca nu dai gres cu accesorii, cosmetice sau obiecte vestimentare.

Fecioara

Prefera cadourile practice, de pe urma carora poate beneficia, asa ca ii poti oferi un ceas sau o carte de bucate.

Balanta

Are o afinitate deosebita pentru muzica, asa ca ii poti face un cadou tematic. Lumanarile parfumate sau recipientele pentru accesorii il ajuta sa pastreze armonia in viata lui.

Scorpion

Cadourile facute Scorpionului ar trebui sa ii alimenteze pasiunea pentru mister, asa ca apreciaza o colectie de filme tematice sau o pereche de ochelari de soare care sa-l protejeze de ochii iscoditori.

Sagetator

Pentru Sagetator important este si ambalajul, asa ca impacheteaza-i cu fantezie un atlas sau un joc de darts.

Capricorn

Adora cadourile de lux pe care nu si le-ar cumpara singur, precum un halat de baie din matase.

Varsator

Ii plac cadourile iesite din comun, asa ca iti poti folosi din plin imaginatia. Daca nu stii cu ce sa il suprinzi, mergi la sigur cu orice gadget.

Pesti

Ii plac cadourile care il ajuta sa evadeze din realitate asa ca o sticla de vin vechi, saruri pentru baie sau un volum de poezii sunt pe gustul acestui nativ.