Ce Greseli Sexuale Faci In Functie De Zodie?

Berbec

Ca orice Berbec care se respecta, ai nevoie de noi si noi provocari. Asa e firea ta si nu e nimic rau оn asta. Problema este ca, mai ales оn relatiile de lunga durata, tinzi sa te straduiesti prea mult оn a gasi tot felul de picanterii sexuale. Iar daca el nu este la fel de atras de noutati sau daca e o fire mai traditionalista, ai toate sansele sa-l sperii si sa-l obosesti cu atвtea fantezii ciudate. La un moment dat sexul o sa devina pentru el o cursa la care trebuie sa iasa pe locul оntвi. Si unde mai e placerea?

Taur

Iti doresti mereu ce e mai bun pentru tine, iar acesta e un lucru muninat оn general. Numai ca uneori mergi prea departe si devii perfectionista. Iubitul tau ajunge sa traiasca mereu sub presiunea de a fi perfect оn pat si оn afara lui. Dupa cum stii probabil orice barbat are perioade mai proaste cвnd nu reuseste sa fie cel mai bun amant, iar tu nu ierti usor astfel de momente. De parca tu ai fi mereu perfecta…

Gemeni

Te plictisesti repede si ai nevoie de un iubit care se adapteaza din mers schimbarilor pe care i le impui. Cu siguranta ca si barbatilor le plac schimbarile legate de viasa sexuala, deci la оnceput partenerul tau va fi оncвntat, dar dupa un timp va observa ca nu poate tine pasul cu tine si cu schimbarile tale de dispozitie – azi vrei sex romantic, mвine vrei sex salbatic – si mai ales nu poate ghici exact ce оti doresti оntr-o anumita zi. Cine ar putea?

Rac

Greseala ta este ca la оnceput esti foarte pasionala si оndragostita, dupa care devii mofturoasa si te comporti de parca ar fi tatal tau, si nu iubitul tau. Atвt оn relatia sentimentala, cвt si оn cea sexuala, el оnceteaza sa se mai simta barbat adevarat alaturi de tine. Folosesti sexul ca pe o recompensa sau ca pe o pedeapsa, оn functie de situatie, pentru a-l face pe iubitul tau sa-ti оndeplineasca dorintele, iar acesta nu e un lucru bun niciodata, оn nicio relatie.

Leu

Ca orice Leu оti doresti ca fii оn centrul atentiei tot impul, inclusiv оn pat. Asa se face ca te concentrezi prea mult pe nevoile tale sexuale, si prea putin pe ale lui. Fanteziile tale, placerile tale, inhibitiile tale… asta e tot ce conteaza. Desigur, barbatilor le place uneori sa fie supusi оn pat, dar au si ei dorinte care se cer оndeplinite, asa ca trebuie sa-ti asculti iubitul si sa-i оndeplinesti fanteziile daca vrei sa aveti o viata sexuala fericita.

Fecioara

Esti o perfectionista si asta te ajuta pe mai toate planurile, mai putin pe cel sexual. Evident ca orice femeie оsi doreste sex de calitate, dar tu vrei sa fie mereu ca la carte. Si atunci unde mai e distractia? Iubitul tau nu se poate relaxa оn compania ta si adesea nu se poate bucura de placerile pe care i le oferi fiindca se teme sa nu dea gres cu ceva. E greu sa te afli mereu sub presiune. Daca оi mai si povestesti despre viata sexuala оmplinita pe care o aveai cu un vreun fost, fii sigura ca оl pui pe fuga.

Balanta

Sexul este foarte important pentru Balante, iar unele chiar оl ridica la rang de arta, ceea ce barbatilor le place, evident. Problema ta este ca tinzi sa devii tipicara si sa faci mici obsesii pentru anumite lucruri – fie insisti sa оncercati fantezii bizare, fie te blochezi pe o anumita pozitie si nu mai renunti la ea sau cine stie ce alte asemenea gaselnite care оn timp ajung sa-l scoata din sarite pe iubitul tau.

Scorpion

Esti pasionala, senzuala, dezinhibata… aparent esti visul oricarui bprbat. Cine n-ar vrea sa puna оn practica tot felul de fantezii alaturi de o femeie atвt de pasionala? Greseala ta – sau, mai bine zis, defectul tau – este ca ai un libido foarte crescut si nu prea tii cont de dorintele celuilalt. Te arunci оn bratele lui la orice ora si el ar trebui sa te satisfaca indiferent daca are chef sau nu. Nu uita ca e si el om, nu „masina de sex”.

Sagetator

Ai multa nevoie de libertate si asta nu le convine barbatilor оn general. E greu sa gasesti un barbat care sa оti оnteleaga aceasta nevoie de a experimenta, mai ales pe plan sexual. De obicei, nativele din Sagetator ar оncerca tot felul de ciudatenii – sex оn grup, swing – ca sa poata avea si alti parteneri de sex. Dar ceea ce tie ti se pare normal, s-ar putea ca lui sa оi stвrneasca gelozii puternice, deci ai grija ce оi propui.

Capricorn

Marele tau defect este ca оti lipseste pasiunea sau mai degraba оti lipseste capacitatea de a-ti arata sentimentele. Chiar si cвnd iubesti, chiar si cвnd te simti atrasa fizic de un barbat, nu poti da frвu liber dorintelor, asa ca el te va vedea ca pe o femeie cu vederi оnguste, care face sex din datorie. Evident, nu trebuie sa оncerci orgii ca sa-i faci lui pe plac, dar ai putea sa te arati mai entuziasmata cвnd оncearca sa te seduca.

Varsator

Comunicarea e pe primul plan pentru tine. Ca s-o spunem direct… vorbesti cam mult. E un lucru bun оntr-o relatie, dar nu cвnd ajungi оn pat. Tot timpul ai ceva de vorbit, ceva de povestit, de оmpartasit, planuri de facut. Si оti aduci aminte de ele, exact cвnd el e оn focul pasiunii. Nu conteaza ca vorbesti, poate, despre fantezii sexuale sau ca оi soptesti cuvinte vulgare, uneori ar vrea sa taci si atвt. Probabil ca оi e teama sa ti-o spuna, оnsa cu siguranta o gвndeste.

Pesti

Dintre toate zodiile, ai cea mai mare nevoie de romantism si оl cauti atвt оn pat cвt si оn afara lui. Aceasta e si greseala sexuala pe care o faci. Daca tu ai face sex numai оn pozitia misionarului, tinвndu-l strвns оn brate, asta nu оnseamna ca si el оsi doreste acelasi lucru. Probabil ca i-a placut la оnceput, dar оn timp se satura de partidele trasa la indigo. Daca vrei o relatie fericita pe termen lung, va trebui sa accepti unele experimente sexuale.