Ce Obiecte Iti Poarta Noroc In Functie De Zodia Ta?

Berbec

Esti un semn de foc, ceea ce оnseamna ca оti poarta noroc culorile aprinse – rosu, portocaliu – si simboluri precum steaua, luna, soarele. Pentru femei, sunt norocoase bijuteriile cu rubine. Daca esti pasionata de Feng Shui, оncearca sa porti la tine simbolul Dorje – simbolul budist al tunetului.

Taur

Zodia ta este guvernata de Venus, iar metalul favorit al zeitei Venus era cuprul. Оti poarta noroc accesoriile din cupru, dar orice bijuterie din metal cu pietre оti poate aduce bogatie, sanatate si dragoste. Оn general, poarta asupra ta elemente care provin din pamвnt pentru ca esti un semn de pamвnt. Pentru a atrage norocul оn casa, agata deasupra usii o potcoava de fier.

Gemeni

Fiind un semn de aer, ti se potrivesc fluturii, libelulele sau pasarile. Aceste simboluri „оnaripate” оti aduc popularitate, creativitate, imaginatie si libertate. Ca sa fii mai comunucativa si mai creativa, tine оn casa sau pe birou o pana de pasare. Ca sa alungi ghinionul, e bine sa ai mereu la tine o oglinda.

Rac

Elementul tau este apa, deci оti poarta noroc pestii, delfinii, stelutele de mare sau alte simboluri care au de a face cu apa. Ca sa atragi fericirea оn dragoste, poarta scoici sau perle. Iar pentru noroc оn cariera ai nevoie de o bjiuterie din argint оn forma de luna.

Leu

Soarele, luna si stelele sunt cele mai noroacoase simboluri. Dar fiind un semn de foc e mai bine sa ai la tine bijuterii din aur sub forma de flacari sau soare. Te ajuta si simbokurile оn forma de pisica, mai ales оn cariera. Ai nevoie de talismane norocoase оn special atunci cвnd pleci la drumuri lungi pentru ca nu esti cea mai prudenta persoana.

Fecioara

Ca semn de pamвnt, cele mai bune talismane sunt pietrele naturale, оn special cele cu gauri rotunde оn ele. De asemenea, оti aduc noroc elementele care ismbolizeaza Terra, fie ele bijuterii sau obiecte de decor interior. Pentru prosperitate, poarta la tine obiecte оn forma de fructe: mere, prune, piersici.

Balanta

Ca si celelalte semne de aer, ai nevoie de talismane care reprezinta pasari. Pentru succes оn afaceri, tine la tine un smbol оn forma de soim. Pasarea colibri te ajuta sa urci pe scara sociala, iar rвndunica оti poarta noroc оn dragoste, ca si simbolul unui Cupidon оnaripat. Ca sa treci cu bine peste orice provocare e bine sa ai la tine un ametist.

Scorpion

Esti semn de apa si оti poarta noroc simbolul Lunii. Aceasta, ca si apa, reprezinta subconstientul care оti poate transmite mesaje importante daca stii sa-l asculti. Bijuteriile de argint оn forma de stea оti aduc noroc aоn viata profesionala, iar pentru a avea succes la sexul opus ai nevoie de simbouri precum sarpele sau marul.

Sagetator

Ca si alte semne de foc, ai nevoie de reprezentari ale stelelor si soarelui. Оti aduc noroc si simbolurile zodiei tale, arcul si sageata. Daca porti la gвt o inima strapunsa de o sageata ai sanse mai mari sa-ti gasesti jumatatea. Iar pentru fericire оn relatia de cuplu, poarta bijuterii din sidef.

Capricorn

Ca semn de pamвnt, e bine sa tii la tine o piatra, fie ea pretioasa sau nu. Cel mai potrivit pentru tine este curatul roz, care te ajuta sa-ti pastrezi concentrarea necesara pentru atingerea scopurilor. Ametistul te ajuta sa evisi capcanele оn afaceri si оn dragoste, iar daca vrei sa atrago banii ai nevoie de o bucata de mica (aurul nebunilor).

Varsator

Creaturile inaripate aduc noroc tuturor semnelor de aer, inclusiv Varsatorului. Ca sa te feresti de accidente, tine la tine o buburuza. Pentru mai multa creativitate ai nevoie de o libelula, iar ca sa eviti problemele finaciare, bazeaza-te pe reprezentari ale albinei.

Pesti

Elementul ca guberneaza zodia ta este apa, asa ca оti poarta noroc simboluri precum marea, rвul, cascada, valurile. Dintre metale, alege argintul, iar оn ce priveste pietrele, e bine sa ai la tine un smarald. Foarte norocos pentru tine este si tridentul zeului Neptun. Ca sa fii mai comunicativa si sa ai noroc оn dragoste, poarta la gвt un delfin din argint.