Ce Partener De Sex Sa Iti Alegi In Functie De Zodia Ta?

Berbec

Iti place sa fii mai activa оn timpul sexului, asa ca este bine sa-ti alegi un partener caruia sa-i placa rolul pasiv si care sa-si doreasca sa fie dominat оn pat. Un barbat la fel de activ ca si tine s-ar simti prost avвnd оn vedere ca оti place sa iei initiativa si sa seduci. Esti ca un animal de prada, care оsi urmareste victima, ceea ce оti ofera o pozitie de autoritate cu care putini barbati sunt de acord.

Taur

Esti o partenera de sex foarte rabdatoare si intelegatoare, dar de la un anumit punct al relatiei tinzi sa devii cam exigenta cu iubitul tau. Putini sunt barbatii care pot tine pasul cu libidoul tau crescut, asa ca va trebui sa-ti alegi un partener caruia sa-i placa sexul la fel de mult ca si tie. Barbatii cu o sexualitate mai putin pronuntata s-ar putea simti folositi lвnga tine.

Gemeni

Daca partea sexuala este foarte improtanta pentru iubitul tau, atunci e posibil sa aveti unele probleme оn timp. Nu ca nu ti-ar placea sexul, dar pentru tine sunt alte lucruri mai importate, de pilda comunicarea verbala. Cвnd relatia оsi pierde din pasiune оncepi sa preferi „un pahar de vorba” оn detrimentul sexului. Asege-ti un partener care оti оntelege aceasta nevoie.

Rac

Ca sa te bucuri de sexul cu iubitul tau, trebuie mai оntвi sa te simti оn siguranta lвnga el, sa-l iubesti si sa te simti iubita. Sunt lucruri pe care astazi multi barbati nu le mai оnteleg. Ca sa aveti o viata sexuala оmplinita, alege un partener la fel de romantic ca si tine sau unul traditionalist care nu se grabeste sa sara оn pat de la prima intвlnire.

Leu

Totul se invarte оn jurul tau, оn orice situatie, inclusiv оn pat. Partenerul tau trebuie sa оnteleaga ca ai nevoie sa fii оn centrul atentiei, sa fii laudata, sa fii „regina junglei”. Daca si el are aceleasi nevoi, deja apare o problema. Ca sa va intelegeti perfect оn pat, el trebuie sa fie un barbat mai modest, care pune nevoile altora pe primul plan. Sau care sa fie indragostit lulea de tine.

Fecioara

Esti mai timida оn pat, in special daca nu cunosti partenerul foarte bine. Cвnd relatia avanseaza оncepi sa dai frвu liber pasiunii, iar el afla ce zeita a sexului se ascunde оn tine. Dar ca sa ajunga aici trebuie sa aiba multa rabdare la inceput. Ai nevoie de un partener rabdator, cu simtul umorului, care te face sa te simti оn siguranta si poate sa-ti cвstige increderea.

Balanta

Pentru tine sexul este o forma de arta pentru ca te ajuta sa comunici ceea ce simti si sa-ti exprimi creativitatea. Partenerul trebuie sa acorde aceeasi importanta sexului, altfel nu ai putea avea o relatie оmplinita. Evita partenerii grabiti, pentru care sexul este o datorie de оndeplinit si atвt. De asemenea, evita barbatii care au o imagine simplista asupra sexului.

Scorpion

Sexul este una din activitatile tale preferate. Ai un libido foarte bine dezvoltat si nu ai putea trai fara o viata sexuala implinita. Neaparat partenerul tau trebuie sa fie de aceeasi parere, altfel te-ai simti frustrata si neоmplinita. Cauta-ti un iubit care adora sa petreaca timpul in pat cu tine si care este suficient de atent оncвt sa-si dea seama ce iti doresti in pat.

Sagetator

Pentru tine, sexul este doar o parte a unei relatii fericite. La fel de importante sunt comunicarea si prietenia, iar daca le ai pe acestea, viata sexuala devine tot mai buna pe zi ce trece. Partenerul tau trebuie sa оnteleaga ca ai nevoie de timp ca sa capeti incredere in el si mai ales trebuie sa stie ca stimularea intelectuala este poate mai importanta pentru tine decвt sexul in sine.

Capricorn

Desi nu s-ar zice, esti foarte pasionala si poti fi partenera de sex ideala odata ce te simti suficient de sigura pe tine si pe iubitul tau. El оnsa trebuie sa оnteleaga ca nu te poti dezlantui de la оnceput. Ai nevoie de un partener rabdator, romantic si de оncredere. Daca nu are aceste calitati nu vei putea niciodata sa fii femeia pasionala pe care si-o doreste orice barbat.

Varsator

Iti plac lucrurile unice chiar si оn pat. Viata sexuala nu te mai multumeste daca nu aduce periodic cвte o noutate. Iar partenerul tau trebuie sa fie la fel de deschis catre nou ca si tine. Altfel te plictisesti repede si оti cauti implinirea sexuala in alta parte. Evita barbatii traditionalisti, timizi, foarte seriosi care nu sunt dornici sa оncerce ceva nou in pat.

Pesti

Chiar daca nu ai un libido foarte ridicat, esti gata de sex oricвnd vrea partenerul pentru ca, оn minte ta, un refuz l-ar arunca direct in bratele altei femei. Din pacate, poti sa devii frustrata si sa te simti neоnteleasa, daca iubitul tau are o sexualitate debordanta cu care trebuie sa tii pasul. Cel mai bine este sa-ti alegi un partener pentru care romantismul, comunicarea, respectul sa fie mai importante decвt sexul.