Ce Starneste Rasul Zodiilor?

Berbec

Cel mai tare il amuza sarcasmul. Nu incerca totusi sa il iei pe el peste picior cu ajutorul sarcasmului. Nu se va mai prapadi de ras.

Taur

Il amuza lucrurile penibile pe care le comit altii, pentru ca il distreaza imaturitatea si prostia omeneasca. Isi practica si rasul teatral potrivit unui astfel de comic.

Gemeni

Subtilitatile si asocierile inspirate intre lucruri aparent fara nicio legatura ii starnesc cel mai tare rasul pentru ca prefera umorul inteligent.

Rac

Ii plac glumele seci, care nu implica rautati gratuite. Gaseste amuzant tocmai acest paradox intre hotote de ras si o gluma scurta si simpla.

Leu

Tinde sa rada la orice gen de gluma, dar cele mai asurzitoare hohote de ras sunt cele produse chiar de glumele lui.

Fecioara

Rade la detalii pe care pe care ceilalti nici nu le observa, asa ca este greu sa stabilesti ce ii starneste rasul in general.

Balanta

Barfele rautacioase fac deliciul acestui nativ care se amuza atunci cand normele de conduita sunt incalcate, iar autorii se gasesc intr-un moment foarte penibil.

Scorpion

Cel mai tare ii starneste rasul nesabuinta altora care dau cu bata-n balta, mai ales daca el este acolo sa critice momentul cu o remarca acida.

Sagetator

Ii place sa se amuze inclusiv pe seama lui. Ii provoaca hohote de ras glumele care intind bunul simt la limita, cum ar fi cele sexuale.

Capricorn

In cazul acestui nativ glumele trebuie sa aiba o anumita maturitate, pentru a nu da plictisit ochii peste cap. Asa ca ironiile fine sunt cele mai bune motive de ras.

Varsator

Ii place umorul nonconformist, asa ca nu se va feri sa rada de contextele sadice, chiar daca cei din jurul lui sunt inmarmuriti.

Pesti

Ii plac bancurile lungi, pentru ca hohotele de ras i le starneste cel mai tare o situatie care il tine in suspans mai intai.