Ce Surprize Sexy Sa Ii Faci In Functie De Zodia Lui?

Berbec

In cazul lui, nu prea conteaza ce surprize оi faci. Important e sa оi faci pentru ca adora surprizele si noutatile de tot felul, dar mai ales pe cele sexy. Este cu atвt mai atras de tine daca surpriza pe care i-o faci reprezinta o provocare pentru el. Pe Berbec оl atrage competitia si vrea sa fie mereu primul, iar gelozia оl face sa te doreasca mai mult.

Taur

O viata sexuala оmplinita condimentata periodic cu noutati este foarte importanta pentru Taur. Оi plac surprizele sexy, dar trebuie sa fii foarte creativa ca sa-l surprinzi cu adevarat. Оn cazul lui nu functioneaza vechiul cu truc cu lenjeria sexy, a mai vazut asa ceva de multe ori. Gвndeste-te la ceva mult mai nebunatic si ai grija la prezentare pentru ca prima impresie e importanta.

Gemeni

E foarte schimbator si trebuie sa te adaptezi la personalitatea lui. Cвnd vrei sa-l surprinzi trebuie sa-i ghicesti starea si sa-ti dai seama de ce are nevoie оn acel moment. Uneori este romantic si оl poti uimi cu banalele lumвnarele aprinse lвnga pat, alteori e salbatic si va trebui sa faci o vizita la sex shop. Oricum, el va aprecia gestul chiar daca surprinza nu e pe placul lui оn acel moment.

Rac

Racul e mai temator si mai sensibil, asa ca nu te aventura la jucarii sexuale. S-ar putea sa оl sperii daca nu e gata sa le оncerce alaturi de tine. Mai bine orienteaza-te catre o surpriza romantica ce nu are neaparat legatura cu sexul dar poate duce la o noapte senzuala. Ce ai zice de o cina cu preparate afrodisiace? Oricum trebuie sa stii ca nu se da оn vвnt dupa surprize. Оi plac, dar poate trai si fara ele.

Leu

Orice ai face, trebuie sa-i arati ca el e cel mai bun. O diploma de „cel mai bun amant din lume” ar putea fi de ajuns ca sa-i gвdile orgoliul urias. Atвt оi trebuie ca sa se simta bine. Si alte surpize оi fac placere. Daca stie ca te-ai gвndit la el si i-ai pregatit ceva e de ajuns ca sa-l impresionezi. Are nevoie sa-i amintesti permanent cвt de important e pentru tine.

Fecioara

Nu are importanta felul surprizei pe care i-o faci. Totul e sa fie perfect pusa la cale si sa nu banuiasca nimic. Adora surprizele, dar uraste sa-i fie stricate. Nu uita ca este un perfectionist si asteapta si de la tine sa fii perfecta sau macar sa gresesti cвt mai putin. Supriza pe care i-o faci poate merge de la siropoasa pвna la super salbatica, o sa fie la fel de оncвntat оn ambele cazuri.

Balanta

Nu оl atrag neaparat surprizele, dar apreciaza gestul. Oricum nu te astepta sa citesti оncвntarea pe fata lui. O sa fie multumit оn sinea lui si probabil excitat daca surpriza sexy e pe placul lui, dar nu o sa se exteriorizeze prea mult. Nu te stradui sa-i pui la cale ceva foarte elaborat pentru ca оl poti impresiona si cu ceva mai simplu, de exemplu o lenjerie sexy sau un joc pe roluri.

Scorpion

Este zodia care iubeste cel mai mult surprizele sexy si nu numai ca оi place sa i se faca surprize, dar adora sa le puna el la cale pentru tine. Оn functie de felul relatiei voastre, poti sa-i faci surprize romantice sau de-a dreptul perverse. Daca e ceva nou, ce nu ati mai оncercat vreodata pentru el e cu atвt mai bine. E gata sa оncerce orice picanterie sexuala.

Sagetator

Pentru el nu e nevoie de surprize. Daca te iubeste si e atras de tine o sa ti-o arate oricum. Nu оl impresioneaza gesturile de genul acesta. Daca totusi vrei sa-i pregatesti ceva, ai grija sa fie cвt mai neasteptat. Nu exagera оnsa cu surprizele pentru ca se va simti agasat si va crede ca te straduiesti prea mult sa-l tii lвnga tine.

Capricorn

Nu este genul care sa iubeasca surprizele, dar cele sexy оl atrag, mai ales daca aveti o relatie de durata si se simte оn siguranta lвnga tine. Surpriza poate fi oricвt de salbatica odata ce ati trecut de prima faza a relatiei si va cunoasteti foarte bine. O sa оncerce orice оi propui daca nu de placere, macar ca sa nu-ti raneasca sentimentele. Oricum, el apreciaza gestul.

Varsator

Plictiseala este cea mai mare problema a lui, inclusiv оn viata sexuala, asa ca surprizele sunt necesare daca vrei sa-l tii lвnga tine. Nu este un mare romantic, asa ca poti alege ceva foarte sexy, de exemplu o jucarie sexuala sau o lenjerie extrem de оndrazneata. Оn afara de asta, оi place sa exploreze, asa ca оl poti invita оntr-o excursie care оmbina sexul cu plimbarea.

Pesti

Poate trai si fara surprize sexy, dar cвnd are parte de ele se bucura. Оl excita nu atвt ceea ce vede, ci faptul ca te-ai gвndit la el si i-ai pus la cale o surpriza. Pentru peste, totul porneste din inima, deci daca оi arati ca оl iubesti, veti avea o viata sexuala оmplinita. Daca nu te cunoaste prea bine nu te aventura la surprize prea fierbinti ca sa nu оl sperii.