Ce Temeri Au Zodiile Cand Iubesc?

Berbec

Ii este teama de compromisuri atunci cand iubeste. Berbecul isi doreste ca totul sa decurga dupa cum vrea el si respinge ideea ca in numele iubirii trebuie sa faci macar mici ajustari la propria persoana.

Taur

Ii este teama ca va fi inselat atunci cand iubeste. Taurul pune mare pret pe fidelitate si angajament intr-o relatie si se teme ca celalalt nu ii va indeplini aceste nevoi.

Gemeni

Ii este teama de scenele emotionale atunci cand iubeste. Ar evita cu bucurie declaratiile de dragoste, dar intelege ca sunt momente cheie intr-o relatie in care ele sunt vitale. Totusi, o iubita excesiv de romantica il va pune pe fuga.

Rac

Ii este teama ca va fi parasit atunci cand iubeste. Racul nu ar suporta sa stie ca sufletul sau pereche a decis sa isi caute perechea in alta parte.

Leu

Ii este teama ca va fi respins atunci cand iubeste. Pe Leu il ranesti intr-o relatie cu refuzurile de orice fel, pentru ca are un ego puternic.

Fecioara

Ii este teama de intensitatea sentimentelor. A remarcat cat de usor iti poti pierde ratiune atunci cand iubesti, iar de acest lucru se teme cel mai mult, pentru ca se bazeaza foarte mult pe autocontrol.

Balanta

Ii este teama de certuri atunci cand iubeste. Nimic nu dezoleaza mai tare o Balanta decat conflictul, pentru ca ea cauta mereu sa aiba armonia in relatia de cuplu.

Scorpion

Ii este teama ca va fi tradat atunci cand iubeste. De aceea Scorpionul nici nu arata ce simte la inceput si se inconjoara de un val de mister in care se simte in siguranta. Cu greu isi va exprima sentimentele de frica sa nu fie ranit.

Sagetator

Ii este teama ca isi va pierde independenta atunci cand iubeste. Vrea sa ramana liber chiar daca este implicat intr-o relatie, asa ca o iubita care il ingradeste, sigur il va si indeparta.

Capricorn

Ii este teama ca relatia ii va pune piedici in plan profesional atunci cand iubeste. Pentru el cariera este deosebit de importanta si crede ca iubirea il face mai vulnerabil inclusiv in plan profesional.

Varsator

Ii este teama ca se va plictisi dupa un timp. Varsatorul are o fire excentrica, drept pentru care vede banalul ca pe un lucru negativ. In relatia de cuplu ii este teama de acele clisee pe care le vede la prieteni si in filme.

Pesti

Ii este teama ca nu va ajunge sa il cunoasca cu adevarat pe cel pe care il iubeste. Se teme de aceasta zicala populara, caci nu concepe ca dupa ani si ani de relatie sa fie surprins neplacut de partener sau sa constate ca motivele pentru care il iubeste nu mai sunt acolo.