Ce Tip De Femei Il Pun Pe Fuga In Functie De Zodia Lui?

Berbec

Fuge de femeile plictisitoare, previzibile, cu o personalitate „plata”. El se plictiseste repede si ar emereu nevoie de provocari si surprize din partea femeii pe care o iubeste. Daca оl surprinzi cu noutati оn pat si оn afara lui, de ja ai facut primul pas spre o relatie lunga si fericita.

Taur

Nu ii plac femeile lipsite de vointa, care se multumesc cu ce au si nu lupta pentru mai mult. De aceea, nu se uita decвt la femei frumoase – considera ca orice femeie poate fi frumoasa daca vrea – care ua o cariera de succes si care emana fericire prin toti porii.

Gemeni

Are nevoie de o femeie cu personalitate, care se bucura de viata si adora aventurile. De aceea, evita sa оnceapa relatii cu femei plictisitoare, tacute, complexate, care nu pot tine pasul cu viata lui agitata. Ca sa fii mereu lвnga el trebuie sa fii plina de viata si un pic cameleonica.

Rac

Nu suporta femeile cu un comportament rece si pe cele care se tem de intimitate si afectiune. Iubita lui trebuie sa-i fie ca o mama – adora sa te ocupi de el,sa-l оngrijesti, sa-l mвngвi – atвt оn intimitate, cвt si оn public. Daca esti genul care nu vrea sa se sarute in public, nu ai ce cauta lвnga el.

Leu

Nu ii plac femeile extrovertite si foarte sociabile, care sunt mereu оn centrul atentiei. Nue vorba ca nu i-ar placea acest gen de personalitate, ci оi e teama ca o astfel de femeie i-ar lua locul оn lumina reflectoarelor. Iubita lui trebuie sa fie „cuminte” оn umbra lui si sa-l lase pe el sa straluceasca.

Fecioara

Acest barbat оnsetat de perfectiune alege femeile dupa оnfatisarea lor, convins ca aspectul unei persoane spune multe despre personalitatea ei. Nu оi plac femeile neglijente cu aspectul lor si neglijente оn general. Ca sa fie mereu al tau trebuie sa fii perfecta din cap pвna in picioare.

Balanta

Daca il intrebi o sa spuna ca nu stie ce fel de femei ii plac. Asa e el, nehotarвt. Dar cвnd are de ales este atras de fiecare data catre femei hotarвte, care stiu ce vor de la viata lor, fiindca le admira оn secret personalitatea.

Scorpion

Nu ii plac femeile singuratice si retrase pentru ca acestea nu pot tine pasul cu viata lui tumultoasa. Mereu оn miscare, mereu оn verva, are nevoie de o femeie la fel de sociabila, optimista si plina de viata ca si el.

Sagetator

Nu ii plac femeile tematoare, care accepta rutina оn viata lor de frica schimbarii. Acest explorator dependent de experiente noi e gata oricвnd sa schimbe orice la viata lui, iar femeia de lвnga el trebuie sa fie dispusa sa-l urmeze la capatul pamвntului daca e nevoie.

Capricorn

Acest barbat serios si responsabil vrea sa aiba alaturi o femeie care ai seamana, care sa-i fie partenera, prietena si iubita. Nu suporta femeile superficiale, care nu iau viata оn serios si fac glume pe orice subiect. Ca sa fie mereu al tau, arata-i ca iei viata in serios.

Varsator

Varsatorul tine la libertatea lui mai mult decвt orice si uraste femeile care il sufoca. Nu suporta gelozia, telefoanele de verificare si reprosurile. Trebuie sa-i accepti viata libertina daca vrei sa-l tii lвnga tine si, evident, poti sa fii la fel de „sociabila” ca si el.

Pesti

Nu suporta femeile care se gвndesc doar la bani, fie ca sunt femei de afaceri pragmatice sau superficiale interesate de banii lui. Vrea ca femeia de lвnga el sa stie ce оnseamna dragostea sincera si sa-si ia ragazul necesar pentru a se bucura de micile placeri ale vietii.