Ce Trucuri De Frumusete Ti Se Potrivesc In Functie De Zodie?

Berbec

Tie ti se potrivesc cel mai bine trucurile de infrumusetare menite sa te scoata in evidenta. Culorile de par aprinse si intense, precum un rosu senzational, sau o tunsoare cu totul speciala te transforma intr-o adevarata diva. Rujul rosu intens este de asemenea potrivit personalitatii tale vulcanice! Cantareata britanica Sophie Ellis-Bextor reprezinta cel mai bine frumusetea nativelor din zodia berbecului.

Taur

Ai o gratie aparte si o atitudinea feminina pe care trebuie sa inveti sa le pui in valoare. Te prind cel mai bine trucurile menite sa-ti puna frumusetea naturala in evidenta. Incearca machiajul nude, bijuteriile fine si pastreaza-ti culoarea naturala a parului. Michelle Pfeiffer este una dintre cele mai frumoase vedete nascute in semnul taurului.

Gemeni

Poti avea o atitudine provocatoare, iti place sa sochezi uneori, iar trucurile de frumusete care te ajuta sa obtii asta sunt perfecte pentru tine. Schimbarile frecvente de look sunt ideale pentru tine, pentru ca ai nevoie de diversitate si te plictisesti foarte usor. Un exemplu pe care il poti urma este cel al actritei Angelina Jolie, nascuta in zodia gemenilor.

Rac

Esti foarte feminina si trebuie sa inveti sa folosesti acest atu in favoarea ta. Alege haine care sa-ti puna sanii in valoare si lasa-ti parul lung pentru ca te reprezinta foarte bine. Buclele sunt de asemenea perfecte pentru tine, de aceea nu ezita sa apelezi la ajutorul ondulatorului din cand in cand. Frumoasa Sofia Vergara este una dintre reprezentantele zodiei tale, al carei stil l-ai putea incerca.

Leu

Esti nascuta sa fii o adevarata diva! Ti se potrivesc perfect trucurile de infrumusetare care te aduc in centrul atentiei. S-ar putea spune ca pantofii cu toc au fost inventati pentru tine. Incearca si bijuteriile masive, dar in linii simple, iar in privinta machiajului, rujul rosu este prietenul tau cel mai bun. Tunsorile care iti fac parul sa para usor ravasit te pun foarte bine in valoare. Charlize Theron, una dintre cele mai frumoase femei din lume, este nascuta in zodia leului.

Fecioara

Naturalul este secretul tau. Ti se potrivesc cel mai bine trucurile de infrumusetare care iti pun frumusetea naturala in valoare. Machiajul subtil, menit numai sa accentueze unele trasaturi, iar bijuteriile mici si delicate sunt cele mai potrivite pentru tine. Iti place frumusetea clasica, de aceea este ideal sa alegi tinutele in care te simti cel mai bine. Salma Hayek este frumusetea mexicana nascuta in zodia fecioarei al carei stil l-ai putea incerca.

Balanta

Nativele din balanta sunt printre cele mai elegante si rafinate reprezentante ale zodiacului. Foloseste-ti atractia pentru frumos si pune-te cu adevarat in valoare! Rochiile mulate, care iti evidentiaza formele, machiajul senzual si bijuteriile pretioase sunt prietenele tale cele mai bune. Actrita Catherine Zeta-Jones este una dinttre cele mai frumoase actrite nascute in zodia balantei.

Scorpion

Trucurile de frumusete care te ajuta sa arati senzational sunt cele care iti pun aerul misterios in valoare. Ochii nativelor din scorpion sunt de obicei patrunzatori, de aceea trebuie sa inveti sa-i machiezi astfel incat sa-i accentuezi mai mult. Conturul ochilor in culori inchise este un truc simplu, cu efecte senzationale asupra privirii tale. Modelul si actrita de origine indiana, Aishwarya Rai, este una dintre frumoasele reprezentante ale acestui semn.

Sagetator

Iti place sa fii provocatoare, iar corpul tau foarte atletic iti permite sa alegi tinute foarte sexy. In ceea ce priveste trucurile de frumusete, incearca sa-ti pui tenul stralucitor in valoarea, sa-ti lasi umerii liberi si sa alegi o tunsoare care sa-i ofere parului tau un aer natural, fara prea mult efort. Incearca stilul actritei Scarlett Johansson, nascuta sub semnul sagetatorului.

Capricorn

Tu iti poti pune frumusetea in valoare printr-un look retro sau clasic, care te reprezinta foarte bine. Rochiile negre sunt asii tai din maneca atunci cand vrei sa arati incredibil de sexy. Incearca stilurile si coafurile clasice, lungimea de par care te avantajeaza cel mai bine fiind pana la nivelul barbiei sau al umerilor. January Jones este una dintre cele mai frumoase reprezentante ale zodiei tale.

Varsator

Originalitatea este punctul tau forte. Te pun foarte bine in valoare tunsorile neobisnuite si nuantele deosebite. De fapt, parul tau este principala ta arma de frumusete, deci nu uita sa-l ingrijesti si sa-l transformi intr-o adevarata podoaba de pret. Jennifer Aniston este vedeta devenita un adevarat simbol pentru tunsorile sale imitate apoi de femei din intreaga lume.

Pesti

Esti una dintre cele mai feminine reprezentante ale zodiacului, iar trucurile de infrumusetare care scot acest lucru in evidenta sunt perfecte pentru tine. Alege hainele care iti pun bustul in valoare, foloseste glossuri pentru a accentua senzualitatea buzelor tale si opteaza pentru accesorii elegante pentru par. Actrita Jennifer Love Hewitt este una dintre cele mai frumoase vedete nascute in zodia pestilor.