Ce Vor Femeile In Pat In Functie De Zodie?

Femeia Berbec

Vrea sa fie stapana, inclusiv pe sexualitatea ei. Are obiceiul sa ceara ceea ce vrea (ba chiar sa dicteze), iar daca nu primeste ceea ce doreste are grija sa scoata frustrarile la iveala. Daca nu este satisfacuta in pat, femeia berbec va da vina pe oricine, mai putin pe ea insasi. Partenerul potrivit pentru femeia Berbec este barbatul Balanta. El va putea sa faca fata personalitatii puternice si sa o echilibreze.

Femeia Taur

Este ca un pian bine acordat gata sa cante. Femeia Taur stie exact ce vrea si isi doreste un partener care stie sa apese butoanele corecte. Bazandu-se pe intuitia foarte puternica, femeia Taur isi alege exact partenerul potrivit. Odata inceputa relatia, femeia Taur isi da toata silinta sa fie una de lunga durata si nu doar la capitolul sex. Femeia Taur este in cautarea perfectiunii si poate fi foarte critica atunci cand se mai intampla sa dea peste un partener incompatibil. Partenerul potrivit pentru ea este barbatul Scorpion. Cand vine vorba despre sex femeia Taur vrea totul sau nimic: satisfactie sexuala si loialitate deplina.

Femeia Gemeni

Este inteligenta si are o imaginatie de nestavilit. Invata repede si ii place la nebunie rolul de dominatoare in timpul sexului. Nu-i prea plac angajamentele. Femeia Gemeni cauta mai degraba un partener de sex decat un potential sot. Cu toate acestea, nu este interesata de relatiile extraconjugale si nu se va incurca cu un barbat casatorit. Femeia Gemeni cauta un barbat care sa ii aduca tot ce are nevoie, astfel incat sa-si conserve energia pentru sex. De asemenea, isi doreste un barbat care sa-i impartaseasca fanteziile.

Femeia Rac

Femeilor Rac le plac barbatii care fac sex incet, pasional, cu rabdare. Sunt timide, insa pline de energie si te iau tot timpul prin surprindere. Femeia Rac vorbeste putin si face multe. Ii place sa fie stimulata vizual, insa contactul fizic este cel care o ridica in al noulea cer. Pentru a seduce, femeia Rac are un intreg arsenal: cum merge, cum miroase, cum zambeste, cum gateste. Pentru ca sunt extrem de sensibile, femeile Rac au nevoie de un barbat cu picioarele bine infipte in pamant. Daca nu simt securitate in bratele barbatului cu care ies in oras, il vor parasi repede.

Femeia Leu

II place sa domine intr-o relatie, cu toate acestea stie sa-si faca partenerul de sex sa se simta ca un rege. Carismatica si feminina, femeia Leu isi arata si latura romantica in timpul sexului. Desi nu cauta, neaparat, un potential sot, femeia Leu stie sa pastreze o relatie. Desi ii place sa domine, stie ca nu ea este cea mai importanta persoana dintr-o relatie si are grija si de nevoiele partenerului. Ii place sa se joace, sa mangaie si sa fie mangaiata, sa imbratiseze si sa fie imbratisata, asa ca preludiul este una dintre cele mai importante parti ale sexului cu o Leoaica.

Femeia Fecioara

Este foarte critica cu partenerul de sex. Vrea perfectiune, desi nu-i da barbatului nici macar un indiciu despre ce-i place si ce nu. Este greu de multumit si pretentioasa. Stie sa cucereasca partenerii de sex si deseori aleg barbati care au nevoie de o salvatoare din punct de vedere sexual. Cauta dragostea si pasiunea pura, fara complicatii, insa. Femeia Fecioara cauta perfectiunea si cand este vorba sa ofere placere. Invata foarte repede si orice barbat si-ar dori sa aiba in pat o femeie Fecioara, din acest punct de vedere. Partenerul perfect este barbatul Pesti.

Femeia Balanta

Este carismatica si sentimentala, in cautarea echilibrului perfect. Este experta in seductie si isi foloseste toate atuurile pentru a cuceri un barbat. Femeia Balanta este greu de multumit si va cauta continuu partenerul ideal care sa-i satisfaca toate fanteziile sexuale. Ii plac barbatii mai in varsta care ii pot oferi stabilitate financiara. Barbatii nu vor fi dezamagiti de prestatiile sexuale ale unei femei Balanta pentru ca stie sa-si puna in valoare feminitatea.

Femeia Scorpion

Ii place sexul si n-ar trebui sa te mire daca face ea primul pas. Este manipulatoare si nu va accepta nicio scuza daca nu te ridici la nivelul asteptarilor ei sexuale. Desi isi va cauta placerea si in alta parte, femeia Scorpion este foc si para daca afla ca ai calcat stramb. Femeia Scorpion este in cautarea barbatilor puternici, energici, care sa fie tot timpul pregatiti sa-i ofere placere.

Femeia Sagetator

Ii place sa exploreze sexul, are tot timpul idei. Femeia Sagetator este vesela, sincera si de incredere. Poate fi dificil sa faci sex cu o femeie Sagetator pentru ca nu stie sa-si scoata la iveala feminitatea si se comporta deseori ca un prieten loial. Femeia Sagetator cauta un barbat puternic, independent, aventuros in dormitor, care sa stie sa-i exploreze femininatatea si sa o dezlantuie.

Femeia Capricorn

Este muncitoare si vrea sa-i fie recunoscute meritele in pat. Femeia Capricorn este egoista si cauta barbati care sa puna satisfacerea ei pe primul loc. Femeia Capricorn isi respecta partenerii de cuplu pentru ca are un respect profund pentru tatal lor. Ii place sa faca sex, insa este timida uneori si ezitanta. Nu vrea sa se implice prea mult sentimental pentru a nu deveni dependenta de o relatie.

Femeia Varsator

Este inteligenta, insa deseori face greseli cand vine vorba de sex. Este mai mult interesata de cariera decat de sex si cei mai multi dintre partenerii de cuplu sunt mai mult iubiri platonice decat amanti. Femeia Varsator cauta un barbat care sa o elibereze de latura conservatoare pentru a se putea bucura de partidele de sex.

Femeia Pesti

Este visatoare, are in minte partide ideale de sex si de multe ori este dezamagita de ceea ce primeste. Se implica in relatii din impuls, fara sa analizeze si are de castigat sau de pierdut. Femeia Pesti este introvertita si are de luptat pentru a scoate la lumina femeia senzuala care este, de fapt. Are nevoie de un barbat rabdator care sa-i creasca respectul de sine si sa-i ofere si dragoste, si nopti fierbinti. Pentru femeia Pesti dragostea si sexul