Cele Mai Incompatibile Cupluri De Zodii

Balanta Si Berbec

Berbecul este o fire temperamentala, asa ca ii este greu sa gaseasca armonia intr-o relatie. Balanta este singura zodie capabila sa il echilibreze, pentru ca are acel tact care merge la inima Berbecului. De ce ar vrea Balanta sa fie implicata intr-o astfel de relatie? Pentru ca Berbecul are ceea ce ii lipseste ei: puterea de decizie. El ii ofera imboldul de care are nevoie pentru a actiona. De aceea, relatia dintre un Berbec si o Balanta nu va fi niciodata afectata de certuri sau plictiseala.

Taur Si Scorpion

Relatia dintre un Taur si un Scorpion este una benefica pentru amandoi. Scorpionul este cel mai suspicios semn zodiacal, care, de cele mai multe ori nu are incredere nici in umbra lui. Taurul castiga in timp increderea Scorpionului, nu prin gesturi romantice, caracteristice mai degraba unui Rac, ci prin firea responsabila si gandirea matura, lucruri care atrag respectul Scorpionului. Cel din urma stie cum sa il motiveze pe Taur, dar si cum sa ii ofere acea afectiune profunda de care Taurul are nevoie.

Sagetator Si Gemeni

Sagetatorul si Gemenii fac echipa buna atat in plan fizic, cat si mental, provocandu-se reciproc. Amandoi au nevoie de provocari pentru a simti motivatia de sta alaturi de cineva. Vestea buna este ca ambele zodii sunt capabile sa isi mentina una alteia interesul treaz. In timp ce Sagetatorul este spontan, lucru agasant pentru alte zodii, Gemenii sunt curiosi din fire si apreciaza surprizele venite din partea Sagetatorului. Intre cele doua zodii distractia este maxima, iar reprosurile nule.

Rac Si Capricorn

Racul si Capricornul sunt zodiile care formeaza cea mai frumoasa casnicie. Racul este un familist convins, care viseaza la sufletul pereche cu care sa traiasca fericiti pana la adanci batraneti. Il va coplesi pe Capricorn cu afectiune si va avea grija sa nu ii lipseasca nimic in plan emotional. Capricornul este o fire rezervata si are nevoie de un partener devotat, care sa isi manifeste deschis iubirea, pentru a-l incuraja si pe el sa faca la fel. Capricornul este rational si practic, asa ca ii asigura Racului siguranta financiara de care are nevoie. Nu le lipseste nimic cat timp sunt impreuna.

Varsator Si Leu

Varsatorul are idei nonconformiste legate de relatii, iar Leul se simte tentat sa intre intr-o relatie inedita, din care simte ca are de invatat. Leul este preocupat de propria persoana, asa ca un partener original precum Varsatorul il face sa se mandreasca cu compania in care este vazut, dar si sa lupte pentru centrul atentiei, lucru care il stimuleaza, pentru ca adora competitia. Varsatorul apreciaza la Leu curajul de a-si afisa fara retineri nevoia de a fi in centrul atentiei, pentru ca detesta oamenii lingusitori care confunda fericirea cu acceptarea din partea celorlalti.

Fecioara Si Pesti

Pestii si Fecioara se completeaza perfect. In timp ce Fecioara are un spirit critic dezvoltat, Pestii sunt deosebit de empatici, asa ca Fecioara rareori va simti ca are motive sa critice acest nativ. La randul ei, Fecioara, maestra a aparentelor, este capabila sa mentina vie fantezia cu care Pestii traiesc o relatie. Fecioara se va apropia cel mai mult de perfectiune in viziunea Pestilor, care au nevoie de o relatie de cuplu ca-n povesti.

Balanta Si Fecioara

Aceste doua zodii nu se vor pune niciodata de acord cu privire la perspectivele de viitor ale relatiei. Fecioara este un semn zodiacal calculat, organizat, mereu cu un plan bine schitat in cap, asa ca Balanta nu poate primi de la acest nativ romantismul si fluturasii in stomac de care are nevoie.

Scorpion Si Berbec

Scorpionul nu suporta sa i se spuna ce trebuie sa faca, iar Berbecul fix cu asta se ocupa, cu datul de ordine. Ambele semne zodiacale ravnesc dupa pozitia de sef, asa ca impreuna nu este decat o lupta continua pentru putere. Concluzia? Scorpionul va detesta incapatanarea Berbecului, iar Berbecul, orgoliul Scorpionului.

Sagetator Si Taur

Taurul este prin definitie foarte posesiv, iar Sagetatorul vrea sa traiasca intr-o libertate deplina, asa ca relatia este sortita esecului. Taurul devine repede posesiv si face scene de gelozie, atunci cand Sagetatorul este schimbator si nu se lasa constrans. Atitudinea Taurului il va sufoca si nu va stii cum sa fuga mai repede.

Capricorn Si Gemeni

Gemenii vor sa se joace cu focul si sa complice itele povestii pentru a primi stimularea intelectuala de care au nevoie. Capricornul, in schimb, este o fire practica ce prefera mereu drumul cel mai scurt la destinatie. Asa ca Gemenii vad Capricornul prea incordat, iar Capricornul vede nativul zodiei Gemeni prea imatur.

Varsator Si Rac

Varsatorul si Racul au viziuni opuse asupra vietii, asa ca ori se cearta, ori se plictisesc unul in compania celuilalt. Varsatorul are o viziune nonconformista asupra relatiilor in general si considera limitata viziunea traditionala a Racului asupra vietii de familie. Racul va interpreta rezistenta Varsatorului ca pe o dovada de teribilism.

Pesti Si Leu

Leul este prea preocupat de propria persoana pentru a-i acorda nativului in zodia Pesti consideratia de care are el nevoie. Pestii viseaza la o relatie ca-n povesti si se vor simti neglijati in relatia cu un Leu, care se pune pe sine pe primul plan. Leul va considera sensibilitatea Pestilor o incercare disperata de a atrage atentia, pe care nu o vor aprecia.