Cu Zodiile Pe Munte

Berbec

Este primul cu bagajul gata, primul in masina si primul in fruntea grupului. Dar nu te baza sa-si aminteasca tot ce l-ai rugat sa ia de-acasa.

Taur

E meticulos. Daca reusesti sa-l urnesti din casa, va tine in spate toata excursia. Are la el bani, fulare extra si deschizatorul de conserve.

Gemeni

Teoretic, este gata! Practic.. s-ar putea sa mai dureze. Daca il suni de pe drum si-l intrebi unde a ajuns, daca spune Posada inseamna ca abia iese din Bucuresti.

Rac

Mama lui o sa-i faca bagajul asa ca n-o sa-i lipseasca nimic, nici macar zacusca sau gemul de mure. Se va dovedi mai prietenos si mai deschis decat ti-l amintesti din oras.

Leu

Cum o sa lipseasca? Nici nu-i trece prin cap! Leul iubeste natura si pe sine alunecand cu gratie pe partie…

Fecioara

Nu va veni daca mai are de lucru, n-a dat cu aspiratorul sau are de vegheat o ruda bolnava. Dar cel putin o sa anunte din timp. Daca vine totusi, cu atat mai bine!

Balanta

Aminteste-i scopul excursiei. Altfel poate lasa acasa costumul de schi si sa-si ia sacoul. In afara de asta, va avea grija sa faca atmosfera si sa dea armonie grupului.

Scorpion

Nu te anunta decat in ultimul moment daca vine sau nu. Iar noaptea, la focul de tabara, va spune cele mai spooky povestiri, ca sa va faca parul maciuca.

Sagetator

Cel mai probabil, el a fost cu ideea. Adora sa sckieze si sa petreaca la munte, cu prietenii. Un companion de nadejde

Capricorn

Nu agreeaza, de obicei, iesirile. E intotdeauna prea ocupat pentru asta. Dar la munte, spre surpriza tuturor, o sa-i placa. Si-o sa urce primul, cot la cot cu Berbecul.

Varsator

Pentru el prietenii sunt mai importanti decat orice altceva. Asa ca nu va piede ocazia sa iasa cu ei, chiar daca muntele in sine nu-i spune mare lucru.

Pesti

Spune-i ora de intalnire cu o jumatate de ora mai devreme decat celorlalti. Si ascunde alcoolul seara daca vrei sa fie a doua zi de dimineata pe partie.