Cum Face Sex In Functie De Zodia Lui?

Berbec: In graba

Parca se teme sa nu rateze alta experienta mai interesanta оn timpul petrecut cu tine оn pat. Pare mereu grabit sa termine odata si sa treaca la alta activitate interesanta. Preludiul nu este punctul lui forte si nu prea stie cum sa atвte o femeie.

Taur: Se Bucura de fiecare moment

Taurul adora micile placeri ale vietii, de la muzica, mвncare buna si pвna la sex. O partida de sex este ca un premiu la sfвrsitul unei zile grele si se bucura de ea pe оndelete. Nu оi plac deloc femeile grabite care vor sa scape de aceasta datorie, sexul.

Gemeni: Isi schimba mereu stilul

E greu de spus cum face sex Berbecul sau ce fel de amant e pentru ca se schimba dupa cum bate vвntul. Azi e pasional si expeditiv, mвine e lent si destul de plictisitor. Trebuie sa te adaptezi din mers la stilul lui ca sa tii pasul cu el.

Rac: E cam... plictisitor

Nu e interesat sa experimenteze sau sa afle care sunt fanteziile tale оn materie de sex. Vrea sa scape mai repede de sex ca sa ajungeti la momentul cвnd оl mвngвi pe frunte si оi oferi mвncarea lui preferata. Asta se оntвmpla mai ales оn relatiile de lunga durata.

Leu: E egoist

Placerea lui este cea mai importanta. Placerea ta conteaza doar оn masuta оn care оl face pe el sa se simta viril si priceput оn pat. Оn rest, nu prea оi pasa daca ai asau nu orgasm, daca ai si tu fantezii sau preferinte.

Fecioara: Ca o obligatie de serviciu

Vrea sa fie amantul perfect, dar nu pentru ca i-ar pasa de placerea ta, ci din pur orgoliu. Este gata oricвnd sa studieze diverse tehnici sau sa primeasca indicatii daca asta оnseamna ca va fi mai bun. Se pregateste pentru o partida de sex ca pentru o sedinta la birou.

Balanta: Ca un expert

Nativii din Balanta au gusturi rafinate in toate domeniile, inclusiv cвnd e vorba de sex. Cunosc multe tehnici deosebite si tertipuri care aduc o femeie pe culmile placerii. In plus, sunt intuitivi si stiu sa citeasca semnele corpului tau.

Scorpion: Pasional

Face sex de fiecare data ca si cвnd ar fi prima – sau ultima – oara. Pune pasiune in fiecare gest si poate sa-ti dea impresia ca te iubeste la nebunie chiar daca aveti doar o aventura scurta. Asteapta insa acelasi lucru de la tine.

Sagetator: Ca si cum s-ar pricepe

Are o viata intima zbuciumata, cu multe aventuri si de aceea crede ca este un as оn ale sexului. De fapt, nu e asa de priceput cum crede el, dar e foarte sigur pe el si se mira cum de nu lesini de placere la fiecare gest al lui.

Capricorn: Cu simtul raspunderii

Chiar daca ii place sexul si este, in adвncul inimii, foarte pasional, Capricornul crede ca este datoria lui sa te satisfaca, asa ca pune toata priceperea оn fiecare gest. Citeste despre placerile femeilor, intreaba in stвnga si in dreapta si in timp devine amantul ideal.

Varsator: Grabit

Libertinul Varsator stie ca mai sunt multe femei si multe experiente care asteapta sa fie descoperite, asa ca pare mereu grabit sa treaca la urmatoarea. Se comporta ca si cum ti-a facut o favoare daca a ajuns in pat cu tine.

Pesti: Romantic

Pregateste si planuieste fiecare partida de sex. Lвnga el nu prea ai parte de imprevizibil si surprize. Iti dai seama ce urmeaza imediat ce vezi lumвnarile si auzi muzica lenta. Pentru el, sexul e strвns legat de iubire si romantism.