Cum Il Minti In Functie De Zodia Lui?

Berbec

Cu zambetul pe buze... asa trebuie sa fii atunci cand il minti. Acest barbat vesel si jucaus este convins ca o persoana care rade e demna de incredere, asa ca nu va avea indoieli legate. De asemenea, nu trebuie sa insisti prea mult pe ceea ce spui pentru ca ii vei da de banuit.

Taur

Taurul este o persoana destul de ingenua. Daca ii spui ceva, el nu prea se indoieste de tine, decat daca dai semne clare ca minti sau povestea e ,,legata cu ata alba". Asa ca pune la punct o minciuna bine gandita si ca sa-i distragi atentia, ofera-i ceva bun de mancare.

Gemeni

De obicei nu prea e cazul sa-l minti fiindca nu e nici gelos, nici zgarcit, iar iubita lui e libera sa faca orice vrea. Daca totusi trebuie sa-l pacalesti cu ceva, trebuie sa te comporti cat mai natural si sa mentionezi lucrul respectiv in treacat, ajungand apoi imediat la un alt subiect care ii distrage atentia.

Rac

E greu sa minti un Rac pentru ca, fiind o persoana cam complexata si lipsita de incredere in el insusi, e de obicei foarte suspicios si se considera mintit chiar daca nu e cazul. Ideal ar fi sa nu il minti pentru ca daca te prinde, o sa fie foarte ranit. Daca trebuie sa o faci minte-l cu zambetul pe buze, vorbind calm si linistit.

Leu

Leul este usor de mintit daca strecori si cateva complimente. Va fi atat de incantat sa fie laudat incat nu va mai avea cum sa-si dea seama ca minti. Uneori nativi acestei zodii ,,inghit" minciuni legate cu ata alba doar pentru ca sunt mai atentie la complimentele primite decat la orice altceva.

Fecioara

Probabil ca ar fi mai bine sa-i spui adevarul. Barbatul din Fecioara e atat de atent si tipicar incat descopera imediat minciuna. E atent nu doar la ce spui, ci si la limbajul corpului si vede imediat cand ceva e in neregula. Trebuie sa fii un as in minciuni ca sa nu te prinda.

Balanta

E usor sa minti o Balanta pentru ca, oricum, mintea lor e mereu in cu totul alta parte. Acest barbat cu fire boema si suflet de artist nu da prea mare importanta lucrurilor care nu tin de arta, de frumos, dragoste, dreptate, etc. Asa ca nu trebuie decat sa-i spui minciuna cat mai convingator si sa treci rapid mai departe.

Scorpion

Pe Scorpion il minti destul de usor daca te folosesti de pasiunea lui pentru sex. Spune-i minciuna, apoi treci direct la preludiu fara a-i mai da timp sa se gandeasca la cele spuse. Oricum, el nu este deloc suspicios si e usor sa-l minti chiar daca nu te folosesti de sex appeal-ul tau.

Sagetator

Pe Sagetator probabil ca nu va fi nevoie sa-l minti pentru ca el crede in libertatea deplina in cuplu, asa ca nu il intereseaza cum, cu cine sau unde iti petreci timpul si nici ce faci cu banii. De altfel, chiar daca stii ca ceva l-ar supara, e mai bine sa-i spui adevarul pentru ca ii trece repede.

Capricorn

Capricornul nu suporta sa fie mintit si in plus e si o persoana suspicioasa. E greu sa-l minti, iar daca te prinde nu sunt sanse sa te ierte. Asa ca cel mai bine este sa-i spui adevarul, chiar daca e dureros si greu pentru ca mai degraba iarta asa.

Varsator

Il minti usor daca ai grija sa-i distragi atentia. Pentru asta poti folosi un cadou, o povestire interesanta sau o mica excursie. Aventurile de orice fel si noutatile il atrag si il fac sa ignore semnele de minciuna. Mai ai nevoie de un zambet.

Pesti

E greu sa minti un nativ din Pesti, iar ca sa o faci ai nevoie de multa pricepere si exercitiu. Este atent la ce spui si la limbajul trupului, asa ca vede imediat cand ceva este in neregula. Ca sa-l poti pacali poarta-te cat mai natural si pastreaza-ti calmul.