Cum Isi Fac Zodiile Bagajele?

Berbec

Isi fac bagajele in doi in doi timpi si trei miscari. Daca uiti ceva, gasesti imediat solutii la fata locului. Ai fler in a alege imediat exact acele tinute de care vei avea nevoie si stii cum sa faci ca sa stralucesti oriunde apari. Ce te enerveaza? Sa-ti spuna altcineva ce sa-ti iei si ce nu.

Taur

Chiar daca mergi la capatul lumii, o sa scoti ca prin miracol o tinuta glamour intr-o seara mai speciala. Iti place sa ai timp sa te pregatesti in tihna, sa te gandesti pe indelete de ce anume o sa ai nevoie. Si, de obicei, nu dai gres.

Gemeni

Acum o jumatate de ora ti-ai dat seama ca vrei sa pleci. Zis si facut. Iti aduni imediat prietenii care sunt magnetizati de ideea de a petrece o aventura ad-hoc cu tine, si… la drum. N-ai haine pregatite? Imprumuti pe loc, de la cineva care are.

Rac

Iti vine greu sa pleci undeva departe de casa, dar cand o faci, esti o mana cereasca pentru cei care te insotesc. Ai la tine ata si ac, fierbator electric si fier de calcat in miniatura. Ai ace de siguranta, sfoara si carlige de rufe.

Leu

Daca s-ar putea sa se ocupe altcineva de toate pregatirile, ai fi foarte fericita. Nu ca nu te-ar interesa soarta ta in vacanta, dar adori sa delegi. Dar geamantanele trebuie sa fie de firma, iar continutul lor de cea mai inalta clasa. Oriunde te duci, trebuie sa fii remarcata.

Fecioara

Ai nevoie de o saptamana pentru bagaje – fara discutie! Iti faci o lista clara cu ce itemi ai nevoie sa iei, pe categorii. Vei avea in bagaj exact lucrurile necesare, plus niste recipiente micute cu produse de curatat locurile pe unde vei ajunge.

Balanta

Iti iei tot sifonierul dupa tine, nu neaparat pentru ca ai avea nevoie, ci mai ales pentru ca nu te poti hotari pe care sa le iei. Dealtfel, magazinele de pe unde vei merge nu vor scapa neatinse de pasiunea ta: shoppingul.

Scorpion

Aventura e viata ta, asa ca n-ai nicio problema sa pleci fara patofii Gucci la tine. Daca chiar e nevoie, vei gasi o modalitate nemaiintalnita de a-ti procura unii, la un pret numai de tine stiut. Nu esti genul care te duci in expeditii organizate de altii.

Sagetator

A face bagaje inseamna a calatori, iar sa calatoresti este viata ta. Ce rezulta? Adori sa impachetezi! Si inca o calitate pe care numai tu o ai: oriunde te duci, vei gasi loc in gentute pentru cadourile cu care ii rasfeti pe ai tai, la intoarcere.

Capricorn

Exact cat trebuie, nici mai mult nici mai putin. Pentru ca esti o persoana careia ii place sa fie ingrijita, nu vei neglija acest aspect. Dar, in felul tau. Adica: o sa-ti iei o singura crema, care poate fi folosita si pentru fata, si pentru corp, si ca demachiant.

Varsator

Pana in ultima clipa, tu n-ai aerul ca pleci pe undeva. Te trezesti cu o jumatate de ora inainte de ora la care ar trebui sa iesi pe usa ca i-ai imprumutat exact trolerul care iti trebuie unei prietene. Ce faci? Improvizezi. Iti iei rucsacul cu strictul necesar si restul… te orientezi la fata locului.

Pesti

Degeaba s-ar chinui cineva sa te invete cate tricouri, ce rochite si cati pantofi sa-ti iei. Tu o sa uiti. Din fericire, nu te afecteaza. Te adaptezi imediat unei situatii de lipsa prin bagaje, pentru ca de fapt, pentru tine e mai importanta situatia si persoana care te insoteste.