Cum Reactioneaza Zodiile La Singuratate?

Berbec

N-ai stare, pentru ca tu esti de obicei extrovertita, si n-ai in fata cui sa te manifesti. Partea buna este ca o sa ta apuci de toate treburile pe care le lasasei in asteptare: curatenie in casa, un proiect lasat in paragina…

Taur

Te simti foarte bine, ba chiar faci toate eforturile ca sa ai o perioada minima de singuratate in fiecare zi, cum ar fi sa-ti inchizi telefoanele sau sa te retragi pentru un timp la bucatarie singura cu cratitele, sau in fata calculatorului.

Gemeni

Doamne fereste sa ti se opreasca si telefoanele sau internetul, pentru ca asa ceva este intr-adevar greu de conceput pentru tine. Daca chiar esti nevoita sa stai absolut singura, o sa incepi un dialog interesant si savuros cu… tine insati!

Rac

Nu-i problema, poti suporta singuratatea, si chiar sa nici nu observi cand trece timpul, pentru ca te vei apuca de treburi pentru ceilalti. Nu-ti va sta gandul decat la cum sa termini mai repede, si la ce reactie de bucurie vor avea cand vor veni.

Leu

Tu nu esti singura niciodata, poti sa-ti creezi cu usurinta cel mai ales auditoriu pentru manifestarea ta extraordinara. La o adica, aplauzele pe care ti le imaginezi iti pot face mai bine decat cele din realitate! Oricum, te uiti in toate oglinzile…

Fecioara

Intr-un fel ti-e mai bine asa. In sfarsit, ai si tu ocazia sa faci lucrurile cum trebuie, nu mai e nevoie sa indrepti nimic dupa ceilalti. Bine ca ai scapat de ei! Dar nu vei putea sa rezisti prea mult fara sa critici pe nimeni…

Balanta

E o incercare grea. In mod normal, ai fi in stare sa iei oameni de pe strada numai sa nu stai singura in casa. Dar daca n-ai incotro, iti vei gasi de lucru cu mintea. Poti sa revezi filme intregi din amintiri sau sa creezi dialoguri imaginare cu prietenii.

Scorpion

Starea ta naturala. Daca nu ai si asemenea momente din cand in cand, simti ca-ti pierzi mintile! De unde cred celelalte zodii ca-ti extragi misterul si fascinatia, daca nu din acele momente in care numai tu stii ce faci si la ce te gandesti.

Sagetator

Te simti bine singura, chiar ai nevoie de o pauza in care sa te retragi in tine insati si sa faci planuri pentru viitoarele calatorii sau pentru ce surprize le vei face celorlalti. Esti in stare si sa scrii liste intregi cu cadouri cu care ii vei da pe spate.

Capricorn

A, ai fost patru zile singura? Nici nu ti-ai dat seama. Ai avut atatea de facut ca putea sa inceapa un razboi in fata casei tale si tu nici sa nu-ti dai seama, atat de absorbita esti atunci cand ai ceva de facut si pe care il gasesti important.

Varsator

Iti vei petrece timpul inventand solutii pentru problemele umanitatii. Sau macar pentru cei din imediata apropiere. Vei face ceva pentru ei, chiar daca asta se reduce numai la un soufle de conopida dupa o reteta mirobolanta.

Pesti

Tie iti face bine un mediu linistit, in care sa nu te deranjeze nimeni, chiar daca n-ai nimic special de facut. Ti-e natural sa te retragi in tine insati cu gandurile tale. Iti gasesti in mod firesc ceva de mesterit, pentru ca te adaptezi foarte usor la orice.