Cum Sa Ghicesti Dintr-o Privire In Ce Zodie Este O Persoana?

Berbec

Aspectul tipic al nativului din berbec este reprezentat de oase faciale delicate, fruntea proeminenta, obraji rosii si tendinta de inrosire pe gat si piept, sprancene bine definite si privire patrunzatoare. Recunosti un nativ din berbec dupa vocea puternica, spiritul competitiv si tendinta de a se lauda.

Taur

Nativii din taur au adesea o privire inocenta, buzele pline, dinti mici si drepti. Barbatii pot fi masivi, avand gatul gros si puternic, iar femeile sunt delicate si au trasauri frumoase. Au un comportament retras, tendinta catre materialism. Pot parea lenesi sau lenti.

Gemeni

Nativii din gemeni au adesea un zambet care pare malitios, buzele pline, pometi proeminenti, aspect tineresc, oase subtiri si trasaturi ascutite. Au ochi luminosi si stralucitori. Pot fi vorbareti si ofera senzatia ca vor sa impresioneze.

Rac

Aspectul tipic al nativului din rac este reprezentat de ochii departati si mici, trasaturi faciale de copil, figura rotunda, inaltime sub medie. Partea superioara a corpului poate parea mai mare decat partea inferioara. În ceea ce priveste comportamentul, ii recunosti dupa starile emotionale fluctuante, sensibilitatea accentuata si timiditate.

Leu

Nativii din leu au un aer glamour, parul bogat, ochii mari, care exprima incredere in sine si siguranta, nasul proeminent. Au o inaltime peste medie, cu picioare lungi si atletice, talie subtire. Acorda o atentie deosebita aspectului fizic, se imbraca cu gust, au o atractie pentru hainele si bijuteriile de lux. Vor sa acapareze atentia tuturor, au o atitudine indrazneata si reactii dramatice, menite sa-i scoata in evidenta.

Fecioara

Aspectul nativilor din fecioara se remarca printr-o figura simetrica, ochi mari si expresivi, adesea larg deschisi, buze delicate, ten frumos si trasaturi simetrice. Ii recunosti dupa tendinta de a critica si atentia pentru detalii.

Balanta

Nativii din balanta au o figura rotunda, nas subtire, trasaturi simetrice si rafinate. Gesticuleaza mult cand vorbesc si au expresii faciale variate. Comportamentul lor este marcat de amabilitate, politete si o atitudine indecisa si nesigura.

Scorpion

Nativii din scorpion au trasaturi puternice si atragatoare, privire hipnotica si patrunzatoare, piele stralucitoare. Au adesea ochi foarte frumosi, in nuante rar intalnite de albastru sau verde, dar si negru intens. Comportamentul lor este unul misterios, secretos.

Sagetator

Aspectul nativilor din sagetator se remarca printr-o figura inocenta, fruntea lata, zambet larg, inaltime peste medie, cu picioare lungi si atletice, fiind adesea buni alergatori. Sunt prietenosi, sociabili, veseli si plini de entuziasm.

Capricorn

Nativii din capricorn au trasaturi faciale bine definite, adesea ascutite, cu obraji proeminenti. Au un fizic delicat, subtire, parand chiar bolnaviciosi. Privirea poate parea fixa sau trista. Sunt persoane care par retrase, timide, reci, la prima vedere.

Varsator

Nativii din vasator au adesea o expresie faciala prietenoasa, ochi mari si rotunzi, trasaturi fine. Tind sa aiba nasul ceva mai mare decat media, buzele pline in centru si subtiri catre exterior. Sunt sociabili, prietenosi si vorbareti.

Pesti

Nativii din pesti au trasaturi delicate, expresie feminina, figura inocenta. Pot fi scunzi sau de inaltime medie, cu membre scurte. Au tendinta catre ingrasare, in special catre maturitate si batranete.