Cum Se Comporta Zodiile Cand Se Indragostesc?

Berbec

Stii ca domnul Berbec s-a indragostit de tine dupa… ochi. Berbecii sunt foarte vizuali. Daca “te mananca din ochi”, te priveste admirativ indiferent ce faci si te repereaza rapid intr-o multime de oameni, e clar: sunt sentimente acolo… Adica exact pe dos decat expresia “nu are ochi pentru mine”.

Taur

Recunosti aceasta dupa faptul ca devii proprietatea lui cea mai draga si pe care o protejeaza cu cea mai mare atentie. “Draga MEA”, “Iubita MEA”, plus dorinta de a te avea numai pentru sine. Ar prefera chiar sa te intretina el, iar tu sa nu mai mergi la munca!

Gemeni

Devine peste noapte poet, indiferent daca are talent sau nu. Te bombardeaza cu mailuri interesante si sms-uri dragastoase. Si nu se satura sa iti soarba cuvintele, chiar daca ii povestesti chestii banale, pana vi se incinge telefonul in mana…

Rac

Nu e nevoie sa te priveasca sau sa-ti vorbeasca. Racul “te simte”. Un Rac indragostit devine brusc clarvazator: iti ghiceste dorintele inainte sa apuci sa le exprimi. Iar cand e in preajma ta, emotia si energia dinspre el spre tine e atat de intensa, incat ar putea fi filmata in infrarosu.

Leu

Cel mai evident semn este ca te pune pe tine pe primul loc. Daca de obicei el e Soarele si restul lumii satelitii, cand se indragosteste, Leul cedeaza piedestalul celei pe care o iubeste. Asta in intimitate. In public, ii construieste un “tron de regina” alaturi de al sau.

Fecioara

Mai putin ostentativ decat altii, barbatul Fecioara e discret in manifestarile sale atunci cand e indragostit. Face mici comisioane pentru tine, iti aduce orice ai putea avea nevoie, selecteaza ceea ce crede el ca iti face bine de ceea ce ti-ar putea face rau si e mereu acolo daca ai nevoie de el.

Balanta

Se manifesta in cel mai clasic mod: iese la iveala romanticul din el. Iti aduce flori, bomboane de ciocolata in forma de inimioara, bijuterii sau parfumuri, te scoate in parc la plimbari de mana sau la restaurante cu lumanari pe masa, iar baile inspumate si masajele nu lipsesc.

Scorpion

Scorpionul indragostit ar vrea sa te devoreze, pur si simplu. El face dragoste mult de obicei, dar daca mai este si indragostit ar trai intr-o fuziune perpetua. Putin probabil sa faca gesturile cu flori si inimioare ale Balantei. In schimb e capabil de gesturi care par nebunesti…

Sagetator

E indragostit cu adevarat daca isi face planuri de viitor cu tine. Sagetatorul neindragostit spune “nu ma suna, lasa ca te sun eu”. Cel indragostit nu vrea sa riste sa nu te mai gaseasca. In plus, te vizeaza si pe termen lung. Nu s-ar vedea in vacanta de anul viitor fara tine.

Capricorn

El stie, teoretic cel putin, cum sa se manifeste cu atentie fata de o femeie, stie ce gesturi sa faca, dar asta nu inseamna ca e si indragostit. Criteriul insa e simplu: cu cat iti acorda mai mult timp, cu cat renunta la alte activitati pentru a fi cu tine, cu atat e mai indragostit.

Varsator

Manifestarile de indragostit ale Varsatorului vor fi.. neasteptate. Insa cu siguranta va dori sa te implice in proiectele si idealurile sale. Te va tari la toate intrunirile sale sau la toate activitatile caritabile in care e implicat. Se va inflacara la gandul ca voi doi veti schimba lumea impreuna.

Pesti

El tace… ca un peste. Manifestarile sale sunt mai degraba ascunse sau subtile, decat sesizabile cu ochiul liber. Trebuie sa poti sa taci, la randul tau, si sa te scufunzi alaturi de el in iubirea care n-are nevoie de timp, de spatiu, de obiecte materiale sau de cuvinte ca sa existe.