Zodiile Dupa Sex

Berbec

Foarte greu se ajunge la notiunea de “dupa sex”, caci acest nativ crede ca repetitia e mama invataturii, asa ca, cel mai probabil, dupa o partida de sex o va propune pe urmatoarea.

Taur

Daca in timpul sexului Taurul isi foloseste din plin simtul tactil, dupa sex, ar vrea sa-i fie stimulat cel olfactiv cu un miros de… pizza.

Gemeni

Cel nascut in zodia Gemeni obisnuieste sa vorbeasca mult si sa faca tot felul de glume, asa ca dupa o partida de sex el este partenerul cu care poti povesti pana in zori.

Rac

Vrea sa stie ce a insemnat pentru tine partida de sex ce tocmai s-a incheiat. Ai grija ce ii raspunzi. Sentimentele Racului sunt si mai vulnerabile dupa sex.

Leu

Pentru Leu fiecare partida de sex reprezinta un show pe care il ofera cu un scop: sa i se spuna dupa cat de bun a fost. Asa ca daca tu nu spui nimic, vei fi luata la intrebari… intr-un mod subtil, desigur.

Fecioara

Acest nativ este foarte organizat, asa ca dupa o partida ravasitoare de sex, tinde sa faca orice pentru a readuce ordinea in jurul sau. Va incepe cu spalarea cearsafurilor…

Balanta

O Balanta se va interesa sa afle cum s-a simtit in pat partnerul, pentru ca isi doreste ca ambii sa se simta la fel de bine. Foloseste niste unitati de masura precise, altfel va insista cu interogarile.

Scorpion

Pentru Scorpion contactul fizic nu se termina odata cu incheierea partidei, asa ca te tine strans in brate pana adormi. El vrea sa prelungeasca magia cat mai mult timp.

Sagetator

Acest nativ se gandeste deja la urmatoarea escapada, care, cel mai sigur, nu va mai fi cu aceeasi persoana. Asa ca isi planuieste cu grija evadarea din patul tau.

Capricorn

Nu este adeptul aventurilor, asa ca dupa o partida de sex se gandeste deja la o relatie serioasa. Te-ar putea suprinde cu o declaratie de dragoste.

Varsator

Mustrarile de constiinta ii dau tarcoale dupa sex cerebralului Varsator. Se intreaba ce repercusiuni va avea faptul ca a lasat instinctele sa-i umbreasca ratiunea.

Pesti

Dupa sex acest nativ se intreaba daca a facut sex sau dragoste. Este curios sa afle care sunt efectele partidei asupra relatiei si ramane fascinat de influenta puternica a sexului asupra propriului psihic.