Cum Se Comporta Zodiile Pe Internet?

Berbec

Video: video sharing-ul este o activitate care il stimuleaza pe Berbec. Clipurile postate pe internet il au pe el si aptitudinile sale in centrul atentiei. Mai apoi, montajul este realizat cu finete. Ii lipseste diplomatia in comentarii, pe care le face des, atat la lucrurile care-i plac, cat si la cele care ii displac.

Fotogradii: este atent cu pozele pe care le uploadeaza pentru ca nu vrea sa isi dezvaluie vreo slabiciune. Posteaza pe site-uri in general poze cu realizari personale sau poze de vacanta, dar si imortalizari din natura.

Informatii impartasite cu ceilalti: politica, calatorii, sanatate si lifestyle.

Taur

Video: posteaza videoclipuri doar cu ocazii speciale. Va raspunde unui clip cu alt clip, fara sa critice pe cineva. Este atent la detalii, iar videoclipurile sale sunt mereu editate cu stil. Ii place sa redea realitatea asa cum este ea cand face video sharing.

Fotogradii: uploadeaza poze cu semnificatii puternice, care pot aduce o contributie in viata cuiva. Posteaza pe site-uri in general poze de familie, cu transformari de stil- cum ar fi o tunsoare noua si poze din natura.

Informatii impartasite cu ceilalti: stiri generale si de tabloid, moda si comedie.

Gemeni

Video: adora sa faca video sharing si se distinge usor cu aceasta activitate. Videoclipurile sale sunt originale si variate. Se foloseste de sarcasm si umor negru atunci cand comenteaza. Vrea sa obtina recunoasterea celor din jur, postand clipuri ce au legatura cu domeniul profesional in care activeaza.

Fotogradii: este pasionat de fotografie, asa ca apreciaza site-urile de profil si posteaza cu regularitate imagini pe internet. Prefera sa faca share cu poze amuzante, fanteziste sau cu oameni care il inspira.

Informatii impartasite cu ceilalti: stiri despre design, calatorii, comedie si evenimente deosebite ori coincidente neprevazute.

Rac

Video: nu se da in vant dupa video sharing, dar opteaza la aceasta forma de comunicare pe internet daca nu exista alternativa. De aceea uploadeaza clipuri informative, nu emotionale, in care incearca sa aduca la lumina un subiect de interes general.

Fotogradii: prefera sa impartaseasca cu restul lumii fotografii, nu videoclipuri, asa ca are o gama larga de imagini pe care le posteaza pe site-urile de profil.

Informatii impartasite cu ceilalti: In general, prefera sa faca share cu poze de familie, din calatoriile sale sau care ilustreaza un domeniu profesional.

Leu

Video: video sharing-ul este maniera in care Leul comunica cu cei apropiati, de aceea posteaza multe clipuri personale. Pentru cei care nu il cunosc clipurile sunt o sursa de divertisment. Se distinge cu stilul de a monta un videoclip si isi formeaza fani pe site-urile de socializare.

Fotogradii: este foarte creativ, iar imaginile pe care le posteaza pe site-uri ii evidentiaza personalitatea. Impartaseste celorlalti imagini idealiste, de design interior sau cu benzi desenate.

Informatii impartasite cu ceilalti: sanatate, politica, divertisment.

Fecioara

Video: ii place sa faca video sharing, dar intr-un mod echilibrat. Nu atrage atentia cu clipurile sale in mod ostentativ. Ocoleste clipurile emotionale si le prefera pe cele distractive sau profesionale. Incearca sa isi promoveze o imagine idealista prin video sharing. Este foarte atent cu legile de copyright.

Fotogradii: pe site-urile de foto sharing Fecioara posteaza acelasi gen de fotografii. De regula imaginile ilustreaza un hobby sau domeniul profesional in care este activ.

Informatii impartasite cu ceilalti: politica, sanatate, finante.

Balanta

Video: are un simt estetic puternic care se vede in videoclipurile pe care le impartaseste cu restul lumii. Face video sharing in mod iregulat si este mai degraba un pasager, decat un membru activ pe site-urile de socializare. Promoveaza clipuri de divertisment si ii place sa critice activitatea celorlalti.

Fotogradii: dupa acest nativ, o imagine valoreaza cat o mie de cuvinte. Pe site-urile de socializare urmareste ce fel imagini posteaza ceilalti si se asteapta sa descopere multe dedesubturi. Fotografiile pe care el le posteaza ilustreaza natura, comicul, dar si spatiile de interior.

Scorpion

Video: este un membru pasionat al site-urilor de video sharing, doar ca vede activitatea ca pe o distractie si atat. Clipurile pe care le impartaseste cu ceilalti sunt in mare parte de divertisment si stie cum sa stranga multe vizualizari sau comentarii, daca isi propune asta.

Fotogradii: ii place sa inspecteze pozele altora si sa descopere detaliile semnificative. Mai degraba observa, decat participa. Atunci cand decide sa posteze imagini, ele cuprind evenimente speciale, precum o aparitie extraterestra sau poze cu ei in vacanta.

Informatii impartasite cu ceilalti: stiri despre evenimente culturale, despre vedete sau sanatate.

Sagetator

Video: fara un Sagetator la mijloc video sharing-ul ar fi plictisitor, caci acest nativ are un simt al umorului iesit din comun cu care frapeaza in desele dati in care posteaza clipuri pe site-urile de socializare. Este un membru activ care urmareste cu interes si aportul adus de ceilalti membri.

Fotogradii: prefera imaginile animate, asa ca foto sharing-ul cu imagini nemiscate nu il atrage prea tare. Totusi, posteaza pe site-uri de profil imagini cu efecte speciale, animatii grafice sau iluzii optice.

Informatii impartasite cu ceilalti: comedie, calatorii si teatru.

Capricorn

Video: nu se implica activ in video sharing. Prefera sa observe de pe margine ce videoclipuri posteaza ceilalti si sa comenteze ce ii place si ce nu. Da click in special pe clipurile educative sau muzicale.

Fotogradii: ii place simplitatea site-urilor in care poti posta imagini. Aici este un membru activ si posteaza fotografii care au o insemnatate puternica pentru el, cum ar fi cele de familie, din copilarie sau de la evenimente importante.

Informatii impartasite cu ceilalti: muzica, finante, non profit.

Varsator

Video: acest nativ reprezinta o sursa valoroasa pentru site-urile de video sharing. Obisnuieste sa posteze clipuri cu imagini rare, care merita vizionate de publicul larg, de aceea ajunge sa isi formeze si un public fidel. Prin video sharing da tonul unor trenduri noi.

Fotogradii: se aventureaza dincolo de limitele conventionalului atunci cand face foto sharing. Prefera sa posteze instantanee, imagini cu iluzionism sau magie si incarcate istoric.

Informatii impartasite cu ceilalti: stiri de interes larg, stiinta, tehnologie, calatorii.

Pesti

Video: este un membru activ, dar nu consistent pe site-uri de video sharing. Stie cum sa transforme o idee simpla intr-una captivanta, pentru ca are o intuitie ascutita, dar si imaginatie. Prefera sa posteze videoclipuri artistice, despre lucruri ce intrec limita realului. Ofera intotdeauna comentarii pozitive celorlalti membri.

Fotogradii: ii place sa posteze fotografii cu incarcatura emotionala, care ilustreaza ce ii este mai aproape si mai drag, precum imagini cu familia sau de la diverse evenimente importante pentru el.

Informatii impartasite cu ceilalti: teatru, stiinta, arta.