Cum Te Dezamageste Un Barbat In Functie De Zodie?

Berbec: iti nesocoteste nevoile

Te vei lovi destul de repede de indiferenta Berbecului ca de un zid rece. Nu o lua personal. Ii pasa de tine, doar ca uneori este prea acaparat de propria persoana si nu mai poate cugeta la nevoile celor din jurul lui.

Taur: se incapataneaza inutil

In relatia cu Taurul vei afla incet, incet ca doar el are dreptate. Are o incapatanare iesita din comun si prefera sa tina cu dintii de punctul lui de vedere, chiar daca stie ca greseste. Problema e ca s-ar putea sa platesti si tu pentru incapatanarea lui.

Gemeni: devii tinta rautatilor sale sau dispare

Odata ce s-a acomodat cu tine si nu mai simte nevoia sa te impresioneze cu latura sa umoristica si sociabila, vei descoperi ca barbatul Gemeni poate fi destul de rautacios. Uneori nu considera ca merita sa-si piarda vremea si dispare subit din peisaj.

Rac: dramatizeaza si se izoleaza

Vei ramane uimita cu prima ocazie in care Racul iti va reprosa ca nu iti pasa deloc de el. Acest nativ dramatizeaza mult lucrurile si ia totul personal. Ii ranesti foarte usor sentimentele, dupa care te poti trezi ca se izoleaza.

Leu: nu se tine de cuvant

O trasatura caracteristica nativilor in zodia Leu este neseriozitatea. Intr-o relatie Leul se culca prea repede pe-o ureche. Vei constata ca trebuie sa joci o multime de joculete ca sa-i mentii interesul treaz, altfel va deveni capricios si superficial.

Fecioara: te cicaleste

Pe masura ce evolueaza relatia, ai impresia ca e tot mai nemultumit. Barbatul Fecioara te va dezamagi cu prostul sau obicei de a critica, pana in cele mai mici detalii. Astfel, se vor isca multe certuri din nimic, iar tu te vei satura sa te justifici tot timpul.

Balanta: iti creaza iluzia ca este fericit

Vei remarca odata cu derularea relatiei ca barbatul Balanta nu este chiar atat de optimist precum pare. De fapt, el nu adora compromisurile. De multe ori tine totul in sine, astfel ca te poate dezamagi profund, creandu-ti iluzia ca este fericit.

Scorpion: este lipsit de compasiune

Vei suferi o dezamagire chiar de la prima cearta cu acest nativ. Prefera sa iti spuna adevarul crud intr-un mod atat de direct incat iti va ingheta sangele in vene. Te va trata rece pentru a te face sa suferi, parand, in acele momente, ca ii lipseste orice dram de compasiune.

Sagetator: actioneaza impulsiv, din orgoliu

Sagetatorul te poate dezamagi in nenumarate moduri din pricina orgoliului sau. Va spune lucruri la suparare, va tranti usi, va reactiona exagerat, toate acestea pentru ca are un orgoliu fantastic, care, in momentele de tensiune, ii dicteaza ce sa faca.

Capricorn: este pesimist si nu vede niciun viitor in doi

Capricornul te va dezamagi cu atitudinea sa mereu practica si rationala. Iti poate tranti, in gluma spune el, o replica de genul: “Tu chiar ai impresia ca o sa traim fericiti pana la adanci batraneti?”. Te va exaspera cu gandirea sa pesimista.

Varsator: face numai ce vrea el

Daca ajungi sa cunosti un Varsator vei constata ca are un stil de viata la care tine cu dintii, nefiind dispus sa faca vreun compromis, nici macar de dragul relatiei voastre. El vede logica acolo unde tu vezi haos si nu va face nicio schimbare.

Pesti: te duce cu zaharelul

Barbatul Pesti este un visator, care traieste numai in fantezii. Te va duce cu zaharelul si iti va crea false sperante. Se pricepe de minune sa creeze iluzia perfectiunii. Chiar daca este bine intentionat, acest nativ va trasa uneori planuri nerealiste.