Cum Te Manipuleaza In Functie De Zodie?

Berbec

Este la limita dintre convingator si manipulator. Se pricepe de minune la „vвnzari”, fie ca trebuie sa vвnda un produs sau pe sine оnsusi. Tehnica lui de convingere este simpla: prezinta pe scurt subiectul si apoi trece la fapte, fara sa-ti dea prea mult timp sa te gвndesti. Nici nu apuci sa-ti dai seama cвnd i-ai dat dreptate si cвnd ai facut ca el. De asemenea, se pricepe sa faca glume pe seama altora, desi are si el defectele lui.

Taur

Este semnul care se pricepe cel mai bine sa manipuleze prin intimidari si santaj emotional. E оn stare de orice ca sa se faca voia lui: te ignora, te trateaza de sus si chiar poate sa devina violent cвnd nu esti delo de acord cu el. Taurii mai „blвnzi”, care nu merg pвna la violenta, adopta un comportament pasiv agresiv, care оi оnnebunste pe cei din jur. Pentru el este o mare realizare cвnd te convinge sa faci ce vrea.

Gemeni

Te manipuleaza prin vorbe. Vorbeste repede si mult, se agita, asa оncвt nici nu apuci sa-ti spui parerea. Оi place sa iasa оn evidenta si sa-si eclipeseze partenera prin tinute ciudate, prin glume (inclusiv de prost gust) sau pur si simplu vorbind tare si mult. Cвnd simte ca nu va obtine ce vrea nu ezita sa faca „o scena” de fata cu altii sau sa te ia peste picior.

Rac

In general, este o persoana slaba de inger si ceilalti profita de el. Dar poate fi la rвndul lui un bun manipulator. Nici nu trebuie sa deschida gura. Ajung cвteva lacrimi sau o figura posomorвta de catel batut si deja te-a convins sa faci ce vrea el. Cвnd nu mai functioneaza acest santaj sentimental apeleaza la o alta tactica: оti face favoruri si e dragut cu tine asa оncвt sa nu-i poti zice nu cвnd оti cere ceva.

Leu

Este un barbat carismatic si are o personalitate puternica. E o prezenta greu de ignorat care adesea obtine exact ce vrea fara sa faca niciun efort vizibil. Cвnd оndraznesti sa-l contrazici recurge la intimidari fizice si psihice. Nu ezita sa-ti vorbeasca urвt sau sa te ia peste picior оn public si sa nu te miri daca vreodata te оmbrвnceste оn plina strada.

Fecioara

Este un adevarat expert оn santajul emotional. Pare un barbat dragut si corect, dar se pricepe de minune sa exploateze secretele tale sau sentimentul de vina. Cвnd nu faci ceva asa cum vrea el te face sa te simti vinovata apucвndu-se sa faca el acel lucru de la capat. Se preface ca este perfect si nu ezita sa te critice cвnd nu te ridici la оnaltimea lui.

Balanta

Nu este genul care sa-si manipuleze partenera sau prietenii. Mai degraba are nevoie de aprobarea lor оn tot ce face. Оn schimb are un simt al dreptatii foarte ascutit si poate sa devina chiar violent cвnd i se pare ca cineva a fost nedreptatit sau cвnd vrea sa ia apararea cuiva. Pur si simplu nu poate tolera nedreptatea.

Scorpion

Este inteligent si viclean, asa ca te manipuleaza fara sa-ti dai seama. Are un оntreg arsenal de tehnici de manipulare prin care obtine ceea ce vrea cu eforturi minime. Apeleaza si la santajul emotional daca e cazul, si la comportamentul pasiv agresiv si chiar la minciuni si intimidari daca problema e suficient de importanta pentru el.

Sagetator

Este genul care se multumeste cu ce i se da si nu tine neaparat sa se faca ce vrea el. Chiar daca cei din jur оl considera un manipulator, el nu se crede asa si nici nu este. Nu оsi pierde timpul оncercвnd sa manipuleze fiindca e prea ocupat sa se bucure de viata. De obice primeste ceea ce vrea fiindca merita acest lucru.

Capricorn

Este un barbat materialist care poate deveni un mare manipulator daca i se da ocazia. Daca partenera are o personalitate puternica, atunci Capricornul nu va reusi sa obtina ce vrea si va fi nevoit sa apeleze la trucuri. Cind оl contrazici, prima reactie este sa te ignore si va ramine suparat pina cind santajul emotional da roade.

Varsator

Nu ii place sa se certe sau sa fie manipulat si asta se vede. E un barbat puternic si rar se оntimpla ca cineva sa profite de el. In general este o persoana optimista si vesela care nu tine neaparat sa se faca ce vrea el. Daca te iubeste, important este sa fie cu tine, nu conteaza unde si cum. Cind vrea neaparat ceva, obtine acel lucru printr-un comportament pasiv agresiv.

Pesti

Este un barbat pacifist si blвnd care de obicei оntoarce si celalalt obraz cвnd este “lovit”. Dar desi pare bunatatea оntruchipata, poate sa fie un mare manipulator daca vrea. Оi place sa fie martirul relatiei si cвnd vrea sa te manipuleze foloseste sentimentul tau de vinovatie. Se pricepe sa imite comportamentul altora si reuseste sa te оnvinga chiar cu armele tale.