De Ce Va Despartiti In Functie De Zodia Relatiei Voastre?

Berbec

Relatia inceputa sub semnul Berbecului este ca un foc de paie. Este foarte pasionala la inceput, dar se ,,consuma" repede. Treceti rapid peste toti pasi normali intr-o relatie, apoi va dati seama ca nu mai sunteti atrasi unul de altul. In plus, aveti tendinta sa va certati des si din orice.

Taur

Relatia voastra avanseaza lent si se bazeaza pe intelegere, comunicare, respect. Pentru multi, sunteti un cuplu perfect. Insa in timp, ajungeti sa va plictisiti de atata liniste si armonie. In orice relatie este nevoie de putina cearta pentru a condimenta un pic lucrurile. Cand ea lipseste, unul din voi poate cauta pasiunea in alta parte.

Gemeni

Relatia voastra e oricum, numai linistita nu. Din contra, e o relatie foarte tumultoasa, presarata cu multe conflicte urate, despartiri si impacari dese, poate chiar cu infidelitati. Se spun cuvinte urate si se fac gesturi extreme. O astfel de relatie va oboseste si fiecare va simti nevoia de armonie si respect.

Rac

Relatia nascuta in Rac este linistita si romantica. Problema este ca nu exista pasiune, iar cu timpul veti ajunge sa va comportati ca frate si sora sau mama si copil. Daca nu incercati sa schimbati ceva probabil ca unul din voi o sa calce stramb in cautarea unui moment de pasiune.

Leu

Probabil va veti desparti din cauza celor din jur care isi ,,baga coada" cam mult in relatia voastra. Cuplurile din Rac sunt mereu in centrul atentiei, inconjurate de oameni si de... parerile lor. Daca vreti sa aveti o relatie lunga si fericita, nu luati in seama barfele.

Fecioara

Aveti o relatie foarte discreta, bazata pe respect. Dar exista doua probleme. Una din ele este plictiseala. A doua este lipsa de comunicare. Vi se pare mai corect sa ignorati problemele dintre voi, in loc sa le discutati. Nu va certati, nu va faceti reprosuri si nu sunteti gelosi.

Balanta

Aveti o relatie destul de ,,sensibila", care e usor influentata din afara. Cu fiecare cearta sunteti mai aproape de final si odata ce relatia se inrautateste, ea nu mai poate fi adusa pe calea cea dreapta. La voi nu exista suisuri si coborasuri, ci doar coborasuri.

Scorpion

Sunteti un cuplu pasional, iar dragostea e mare inca din primele zile. Sexul este exploziv, dar si conflictele sunt urate. Aceasta relatie se ,,consuma", insa destul de rapid, iar la un moment dat va veti da seama ca sexul nu este de ajuns ca sa va tina impreuna.

Sagetator

Relatia voastra este una deosebita. Apar multe obstacole in calea voastra, iar voi va incapatanati sa treceti peste toate. Cand acestea dispar insa, va veti da seama ca ele va tineau impreuna. Cand este liniste si pace nu prea mai aveti nimic in comun.

Capricorn

Cu siguranta va veti desparti din cauza geloziei. Pentru ca sunteti rezervati si seriosi in public, oamenii va cred plictisitori. De fapt, voi va certati foarte mult, dar nu de fata cu altii. Treceti usor peste certurile banale, insa punctul vostru slab este infidelitatea.

Varsator

In general, sunteti un cuplu fericit, fara probleme majore. Ceea ce va ,,strica" este dorinta unor situatii dramatice. Cand ele nu exista, unul din voi le creaza, doar de dragul unui conflict, fiindca stiti voi ca toate cuplurile trebuie sa se certe. La un moment dar, asta poate duce la un conflict real.

Pesti

Sunteti un cuplu aproape ,,siropos", genul de oameni care se saruta non-stop si isi fac mereu declaratii in public, avand si porecle amuzante unul pentru altul. Problema este ca va straduiti prea mult. Va chinuiti sa mentineti aceste obiceiuri, chiar si cand nu mai simtiti nevoia sa le faceti.