Defectul Barbatilor In Pat In Functie De Zodie

Berbec

Acest nativ se pune pe sine pe primul plan, lucru care nu ar trebui sa te surprinda. Doar e primul in zodiac! Vrea sa fie in frunte si in timpul sexului ceea ce inseamna ca pune placerea lui mai presus de a ta. El e barbatul cu care trebuie sa te grabesti sa ai orgasm, daca nu vrei sa ti-o ia el inainte si sa puna dupa stop partidei… Foarte rar il apuca momentele de altruism. Nu incerca sa il rasfeti la gandul ca iti va intoarce gestul, din curtoazie. Acest cuvant ii este strain. Cu cat esti mai inabordabila in schimb, cu atat va simti nevoia sa te impresioneze.

Taur

Este un partener de cursa lunga, dar nu unul foarte inventiv. Nu exceleaza la capitolul fantezii, ci mizeaza mai degraba pe placerea fizica obtinuta prin stimuli fizici. Pentru ca ii place sa se laude cu posesiunile sale, exista riscul sa le povesteasca amicilor ce a facut in pat cu tine si sa mai infloreasca un pic. Taurul incepe sa fie lipsit de consideratie atunci cand e sigur ca a castigat trofeul. Cea mai buna tactica este sa-i arati ca a castigat batalia, dar poate pierde razboiul.

Gemeni

Nativul Gemeni este jucaus in pat… cu vorbele, ceea ce poate sa devina obositor pentru tine la un moment dat. De ce? Nu pentru ca ar fi cineva impotriva dirty talk-ului, ci pentru ca el una spune si alta face. Azi te poate dori, maine nu. Barbatul Gemeni este nestatornic cu privire la preferintele sale sexuale, asa ca in ploaia lui de cuvinte, te poti trezi ca primesti indicatii contradictorii. Este greu sa deslusesti ce vrea in pat, asa ca cea mai buna abordare este tot cea verbala: intreaba-l!

Rac

Daca esti o femeie care apreciaza spontaneitatea si fanteziile piperate in dormitor, atunci barbatul Rac ti se va parea… plictisitor. Nu exceleaza la capitolul preludiu, vazandu-l doar ca pe o unealta de a te pregati pentru sex. Asa ca te va dezamagi stilul lui “direct la tinta”. Barbatul Rac se bosumfla repede in pat, asa ca trebuie sa ii menajezi sentimentele. Pentru ca este sensibil si romantic nu-i priesc indicatiile directe in pat, asa ca risti sa iti pui pofta in cui, daca l-ai ranit cu abordarea ta.

Leu

Esti pregatita sa ii gadili egoul? Exact asta va trebui sa faci cu tot felul de complimente, interjectii si orice alte ustensile cu care il poti flata in pat. Altfel, te va acuza ca nu traiesti sexul intens si ca este ceva in neregula cu tine. Va face orice sa te impresioneze in pat, pentru a strange laude, dar dupa ce le-a auzit isi va pierde interesul. Asa ca sarmul lui poate fi unul superficial. Cea mai buna cale de a-l mentine motivat in pat este sa ii arati ca nu te-a impresionat… inca.

Fecioara

Barbatul Fecioara este uneori prea incordat si plin de reguli in pat. Nu il vei convinge sa faceti sex pe podeaua din bucatarie pe motiv ca va murdariti, dar nici pe masa, pentru ca o murdariti voi pe ea. Uneori se folosesc de sex pentru a scapa de tensiune, privindu-l ca pe un tratament, nu ca pe o experienta de cuplu. E cazul sa il mai destinzi un pic in pat, cu propuneri indecente, pe care este important sa le faci in timpul sexului, cand i se mai domoleste spiritul perfectionist.

Balanta

Le sta in instinct sa caute armonia in orice, inclusiv in sex. In incercarea lor, se pot pierde insa pe drum. Pun foarte mult accent pe atmosfera din timpul sexului, dar uneori exagereaza. Il va deranja daca nu te comporti asa cum se asteapta el, precum si daca nu te simti la fel de bine ca el. Iti va reprosa ca nu ai avut orgasm sau ca n-ai avut doua, cat a avut el… sau ca nu a avut el orgasm si tu da… in trei partide consecutive. Cantareste si vrea totul in echilibru in pat, pentru a se declara impacat cu viata voastra sexuala. Explica-i faptul ca atata ratiune afecteaza calitatea sexului.

Scorpion

Foloseste sexul ca pe o arma de manipulare… pentru ca poate! Pare sa detina secretul prin care sa faca din tine ce vrea el, tu fiind constienta de asta, dar neputincioasa. Se spune ca sunt cei mai buni amanti din zodiac. Totusi, un defect este sigur acela ca este constient de admiratia venita din partea sexului opus. Asa ca Scorpionul nu te va flata cu gesturi de curtoazie, considerandu-le inutile.De aceea uneori te poti simti neapreciata. In cazul in care il refuzi, iti va purta pica, dar in secret. Un pont? Propunerile directe ale Scorpionului nu denota ca este lipsit de consideratie, ci ca te doreste.

Sagetator

Sagetatorul este un barbat sincer, obicei care poate sa devina o problema in pat. Imagineaza-ti ca el este cel care nu se va feri sa iti zica faptul ca se vad kilogramele in plus cand faceti sex in pozitia x. Este deschis si iti marturiseste preferintele sale in pat… care nu sunt putine la numar si nici foarte ortodoxe. Priveste sexul ca pe un sport asa ca s-ar putea sa te ameteasca cu combinatiile sale de pozitii sexuale. In timpul sexului este anti romantism, defect capital in randul femeilor care fac dragoste, nu sex. Ca sa te bucuri in pat de barbatul Sagetator trebuie sa inveti sa separi complet sexul de iubire.

Capricorn

Cu greu isi va face Capricornul timp de sex. Este mult prea acaparat de serviciu si de responsabilitati pentru a-si regasi pofta de a face sex, iar daca incerci sa il ajuti s-ar putea sa nu ai sorti de izbanda. Barbatul Capricorn este destul de conservator in pat si are cateva idei preconcepute, precum ca esti o femeie usoara, daca i-ai cedat din prima. In timpul sexului trebuie sa te acomodezi cu faptul ca are cateva inhibitii, pe care le pierde insa atunci cand se implica intr-o relatie serioasa.

Varsator

Firi intelectuale, fii sigura ca Varsatorul isi va pune capul la contributie in timpul sexului! Ce va iesi? Te poate soca cu fanteziile lui la limita sau care sar uneori calul. Daca nu esti tare de inima, nu are sens sa incerci sexul cu barbatul Varsator. Pune mult accent pe experimente in pat, doar ca nu prea conteaza persoana cu care se petrec ele. De aceea pare uneori absent, iar sexul cu el poate fi lipsit de intimitate si afectiune. Un sfat? Daca faci sex cu un Varsator nu iti imagina ca esti intr-o relatie cu el, daca nu vrei sa fii dezamagita de intentiile lui reale.

Pesti

In pat poate fi darnic azi, rece si inactiv maine. De aceea nu e bine sa pornesti cu prea mari sperante la drum. In pat prefera sa iei tu initiativa, o problema pentru femeile mai retinute. Nu se foloseste de cuvinte in timpul sexului si traieste cu impresia ca, daca va potriviti, ar trebui sa comunicati doar non-verbal si sa ii intuiesti dorintele in pat. Tinde sa isi sacrifice propria placere pentru cea a partenerei. Desi suna de vis, in realitate poate deveni frustrant sa stii ca nu il aduci pe culmile placerii. Spune-i ca nu trebuie sa te menajeze atat de tare.